Brutāls autovadītājs vēlāk saņem līdzvērtīgu atmaksu (+ video) 13

 
iAuto | 21.marts 2017 17:13

Specvienība Krievijā neitralizē agresīvu autovadītāju, kurš pirms tam brutāli uzbrūk citam satiksmes dalībniekam un draud viņam ar pistoli.

Kā paskaidrots video pievienotajā materiālā, starp diviem autovadītājiem Krievijas pilsētā Samārā izraisījies konflikts, kas beidzies ar to, ka "Land Cruiser" vadītājs izsitis video filmētāja mašīnas stiklu un, piedraudot ar pistolei līdzīgu priekšmetu, piespiedis viņu izkāpt no auto. Tad agresīvais autovadītājs norāvis viņam zelta ķēdīti un aizbraucis no notikuma vietas. Cietušais autovadītājs vērsies policijā un jau nākamās dienas rītā likumsargi ar specvienības "Omega" atbalstu aizturējuši agresīvo autobraucēju, bet, pārmeklējot viņa automašīnu, atrasta aprakstam atbilstoša zelta ķēdīte, kā arī pārbūvēta starta pistole ar patronām. 

"Land Cruiser" vadītājs aizturēts, izmeklēšana turpinās.

 
Visi komentāri
 
k442 21.marts 2017 18:41
13 1 Atbildēt

Nu skaisti, jācer, ka arī tiesa lietu izskatīs, kā pienākas, un "varonis" saņems pēc nopelniem!

pelnīti 21.marts 2017 19:25
13 1 Atbildēt

čurka ir varonis tik ilgi, kamēr ir šaujamais pie rokas

Scotinsh77 22.marts 2017 12:07
2 0 Atbildēt

un veel vismaz 3 churkas aiz muguras:))

Krotow 23.marts 2017 19:47
0 0 Atbildēt

Šādi tipi 1970-80-tajos staigāja apkārt tikai baros. Pa vienam lekties raustījās.

viencexperc 21.marts 2017 19:37
2 20 Atbildēt

Ir tāds teiciens - Nesāc, ja nevari beigt!

Nezinu par ko bija tas konflikts, bet tas vieglā sūda vadītājs nomīza izkāpt ( lai gan bija kopā arī paziņa ( vīrietis) kā sapratu. Tad pēc ieroča izvilkšanas pavisam nomīza un sāka aiz sievas slēpties.

Nav ko kašķēties, ja pēc tam baidies pa muti sadot.

Normāls, bailīgs cilvēks jau sen būtu aizbraucis.

Pļurkt 22.marts 2017 11:04
2 1 Atbildēt

Jā.... smadzeņu tev protams ka nav!

Tik vien ir kā lecīga pumpaina šmurguļa bravūra.

Ej un lecies, tikai pēc tam nečīksti ka tieši tevi pogainie paņems pie dziesmas un sēdēsi uz apsūdzēto sola!

krievi jau šeit 21.marts 2017 19:55
0 5 Atbildēt

Drīz šeit būs tāpat.

Vernons 21.marts 2017 21:26
1 5 Atbildēt

Visām šāda veida "razborkām" ir viens vienīgs kopsaucējs, "Ievēro distanci" ar kuras palīdzību visā pasaulē paralizē CSN rakstīto. Tā tapa bandītisms uz ceļa ar kolektīvu sabiedrības atbalstu, ko diemžēl kultivē ceļu policija. Kopš pieejami video ieraksti no jebkāda incidenta uz ceļa, viens un tas pats ir ASV, Krievijā, Latvijā un pat Vācijā. Mazliet ar savu domu gājienu esam nošāvuši šķībi. Pēdējais brīdis savest kustības drošību loģiskā kārtībā! To paredz CSL 19. pants!!!

Pēteris 22.marts 2017 10:04
1 0 Atbildēt

Nerunā daudzskaitlī, pareizi būtu :"Mazliet ar savu domu gājienu esmu nošāvis šķībi!". Bet ir arī + moments, esi sapratis, ka šādi loģiski likumi darbojas visā civilizētajā Pasaulē, žēl gan, ka ne Tavā iekšējā.

Vernons 22.marts 2017 10:51
2 56 Atbildēt

CSN 105. punkts, Tev ir "jāievēro distance", bet man viss tālākais CSN rakstītais nav jāpilda! Un tātad es drīkstu strauji nobremzēt, spoguļos neskatoties, virzienrādītājus neslēdzot, STOP signāls var nebūt, jo viņš nav pat brīdinājuma signāls, jebkurā joslā varu apstāties, izkāpt ārā no auto, paralizēt satiksmi, un, ar beisbola nūju rokā, iet Tevi "mācīt kā dzīvot". Tu savu iekšējo pasauli sāc aplūkot ar CSL 19. panta 3. punktu: "Ceļu satiksmes dalībniekiem un citām personām jārīkojas tā, lai neradītu satiksmei bīstamas vai satiksmi traucējošas situācijas un nenodarītu zaudējumus."

Un tagad paskaidro, kāpēc CSN ir jāpilda katram otram?

Un kopš kura brīža ir miris CSL 19. panta 4. punkts: "Katram ceļu satiksmes dalībniekam ir tiesības uzskatīt, ka arī citas personas ceļu satiksmes norisē izpildīs noteiktās prasības."?

Pēteris 22.marts 2017 15:23
3 0 Atbildēt

Tu pats saprati ko esi uzrakstījis? Pretruna pretrunas galā un tas viss nav saskaņā ar Ceļu likumu un to pavadošajiem pielikumiem, MK noteikumiem. To Tev ne tikai šeit, bet tai pašā boulingā ir teikuši, teikuši profi, jeb cilvēki kas ne tikai lasīt prot, bet arī izprast un 1. punktu ar 10. un tt. salikt kopā. Pats zini, ka bremzēšanas iemesli var būt visdažādākie, ne tikai kāda cita izraisīti. Ja vēlies situāciju uz ceļa pasliktināt, turpini tādā garā, vienīgi labi, ka maz kas seko Taviem ieteikumiem.

Pļurkt 22.marts 2017 17:50
3 0 Atbildēt

Tak ko Tu gribi no prātu izkūkojuša veča!

XXX 23.marts 2017 16:17
1 0 Atbildēt

Brīdī, kad vilka ieroci no bagāžnieka, vajadzēja uzgāzēt un ietriekties cruiseram aizmugurē, salaužot ceļus tam mēslam. :))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti