Sāk dienesta pārbaudi par policijas amatpersonas automašīnas rotāšanu ar Krievijas karodziņu 5

 

Foto: Ekrānšāviņš

Nozare.lv | 22.marts 2017 17:19

Valsts policija (VP) dienesta pārbaudē vērtēs, vai svešas valsts simbolikas atrašanās policijas amatpersonas vadītas automašīnas logā atbilst likumsargiem izvirzītajām ētikas prasībām.

Sociālajos tīklos nesen parādījās fotogrāfija ar privātu automašīnu, kuras logā redzama Iekšlietu ministrijas (IeM) atļauja un Krievijas karoga lentīte.

VP preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūrai LETA apliecināja, ka IeM izsniegtās atļaujas atbilstoši iekšējiem normatīviem aktiem drīkst izvietot automašīnā redzamā vietā, tikai situācijās, kad automašīna tiek novietota darba vajadzībām pie IeM iestāžu ēkām. Šajā gadījumā tiek pārbaudīts vai sociālo tīklu lietotāja uzņemtās fotogrāfijas brīdī konkrētā automašīna atradās pie kādas no IeM iestāžu ēkām.

Paralēli tiek izvērtēta citas valsts - konkrēti Krievijas simbolikas atrašanās automašīnā, ar kuru pārvietojas Ziemeļu iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas vecākā inspektore. "VP vērtē, vai svešas valsts simbolikas atrašanās policijasamatpersonas vadītās automašīnas logā atbilst ētikas prasībām, kas izvirzītas policijas amatpersonām," uzsvēra Anučins.

Ja tiktu saņemta sūdzība, policija vērtētu arī gadījumus, kad policijas amatpersona automašīnā būtu ievietojusi jebkuras citas valsts karogu, paskaidroja Anučins.

Latvijas Reģionu apvienības Saeimas frakcijā šodien iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) izteica nožēlu par šo gadījumu un apliecināja, ka notikušo pārrunājis ar Valsts policijas priekšnieku Intu Ķuzi.

 
Visi komentāri
 
Pļurkt 22.marts 2017 17:49
14 0 Atbildēt

Kāda vēl tur ētika???

Lai vācās uz valsti kuras karodziņus vicina!!!

Ar to pat momentu atlaist no darba, bez nekādu pabalstu izmaksas!

Ja nicina valsti kas devusi kaut kādu darbu un kuru šis mēsls pārstāv, tad nav ko meklēt valsts darbā!

viencexperc 22.marts 2017 19:10
6 0 Atbildēt

Bet kā ir ar ierēdņu tiešajiem radiniekiem?

Ko darīt ar tiem, kuru dēli braukā ar auto, uz kura sāniem uzrakstīts :" spasibo dedu za pobedu".

Krotow 23.marts 2017 21:03
0 0 Atbildēt

Domāju, ka nav grūti izskaitļot galvenos rašisma atšķirības "kodus" un autoriem piestādīt rēķinu plus likt novākt šīs "atšķirības zīmes". Pie kam rēķinam būtu jābūt ļoti lielam. Turpat piedāvāt alternatīvu iespēju kopā ar rodņu emigrēt uz mātušku un šajā gadījumā rēķinu nepiestādīt, taču kontrolēt, ka minētie kadri kopā ar savām parpalām pazūd austrumu virzienā.

Motorolers 23.marts 2017 7:22
3 0 Atbildēt

Atlaist - deportēt!

es 23.marts 2017 8:27
0 2 Atbildēt

Kārtējo reizi meklē skabargas citu acīs, bet nerisina globālās problēmas ar to milzīgo baļķi, kas ir iestrēdzis starp savu aci un ānusu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti