Ceļu policija joprojām "slēpjas krūmos" (+video) 22

 
iAuto.lv | 17.maijs 2017 12:58

Lai gan Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis šī gada februārī solīja, ka Ceļu policisti vairs neslēpsies krūmos, kāda aculiecinieka iesūtītais videomateriāls liecina par pretējo.

Video materiālā (filmēts 2.aprīlī 2017) redzams, ka ceļu policists Rīgā, Lielirbes ielas un Kārļa Ulmaņa gatves krustojumā ir paslēpies aiz "Rīga 800" pieminekļa, cenšoties piefiksēt autovadītāju pārkāpumus.

Savukārt Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis februārī apgalvoja, ka šogad būtiski mainīsies Ceļu policijas darba metodes - policisti vairs neslēpsies, bet būs redzami uz ielas un palīdzēs grūtībās nonākušiem šoferiem.

Lasi vēl: Ķuzis: Ceļu policisti vairāk palīdzēs šoferiem, nevis "slēpsies krūmos"

Raksti komentāros savus novērojumus, vai Ceļu policijas darba metodes pēdējā laikā ir mainījušās!

 

 
Visi komentāri
 
Vernons 17.maijs 2017 13:46
7 15 Atbildēt

Tas ir domāšanas veids. Priekšā esošam ar savu rīcību nav jāgarantē drošība, to kompensē katram otram un trešajam uzspiestā "distances" vērošana. CSN policijai laikam neeksistē! Un "Ceļu satiksmes Likuma" 19. panta 3. punkts ir tumša lieta! Bet "Likumā par policiju" 4. pants paredz ka policija drīkst darīt tikai to ko Likums atļauj! Progresu mums vēl ilgi neredzēt!

viencexperc 17.maijs 2017 20:29
13 2 Atbildēt

Tu ar saviem bandītiem tā arī domā - ka vajag nesodīti pārkāpt noteikumus un negarantēt drošību.

Vernons 18.maijs 2017 8:20
1 13 Atbildēt

Tu ar maniem "bandītiem" nevari sacensties, jo CSN viņi zina labāk par Tevi! Bet Likumus palasīt Tev tomēr derētu.

viencexperc 18.maijs 2017 9:24
18 5 Atbildēt

Es gribu atklāt noslēpumu - csn ir daudz. Ir vesala grāmata. Tu zini tikai vienu csn pantu, es zinu gandrīz visus. Tāpēc tu kļūdies, apgalvojot ka tu zini, bet es nezinu.

viencexperc 17.maijs 2017 14:12
9 8 Atbildēt

Pareizi. Kā cīnīties savādāk? Policisti slepjas krūmos, bet stepju aziātu "kultūras" pārņēmēji tik un tā mirkšķina un atzīmē veizā viņu atrašanās vietu. Ko dos neslēpties? Nebūs protokolu, nebūs naudas budžetā, un noziedzinieki nesaņems sodu.

p.s.

Es arī esmu hronisks pārkāpējs, bet kā īsts vīrs es atbildu par savu rīcību un saprotu, ka noteikumu pārkāpšana ir maksas pakalpojums.

Jānis 18.maijs 2017 11:52
9 0 Atbildēt

Veidot budžetu no sodanaudām ir tas pats kas sistemātiski šaut sev kājā un baroties no slimnīcas ēdiena.

Policijas darbu apr efektīvu var uzskatīt tad, kad intensīvi strādājot neizdodas pieķert nevienu pārkāpēju.

anonimikis 17.maijs 2017 16:54
14 3 Atbildēt

Ja auto stāvētu ielas malā, tas pats aculiecinieks būtu uzcepis žēlabainu rakstu, ka policija traucē satiksmi.

650 17.maijs 2017 18:25
0 0 Atbildēt

Tur jau laikam notiek kas cits, nekā parasta ātruma kontrole.Kā arī formālu "krūmu" tur nav ;D

Kur uz šosejas ir slikta iespēja uzrauties- kad ekipāža stāv ne krūmos,bet kādā pievadceļā vai benzīntanka teritorijā un šauj mugurā un atsevišķiem exemplāriem ar lielu pontu skrien pakaļ.Te var sanākt ziepes- jo spoguļos blakus teritoriju ne vienmēr ievērosi, kā arī, kamēr panorāma top pilnībā redzama, sen būs par vēlu.Tajā virzienā sakarā ar FR tagad Babītes benzīntankos šis vairs nav tik aktuāli. Toties pie Vērdiņa ēstuves un tamlīdzīgās vietās nu gan vajadzētu drusku Galvu pagrozīt, mazums kas...

rudens68 17.maijs 2017 19:30
0 0 Atbildēt

Tur ķer uz sarkano . arī es tur pelnīti dabūju 50 Ls un cik tur soda punktus . Un tieši šādā pašā veidā , viens pa rāciju ziņo tālāk nākamais policists .

Esmu vēl sodīts ar slēptās metodes palīdzību . Policists kurš apturēja uzreiz arī teica ...strādājam ar slēpto metodi ,jūs pārkāpāt to un to , pat protokolā tika pieminēta slēptā metode .

Erix 18.maijs 2017 0:33
3 2 Atbildēt

Protokolam tika parakstīšanas brīdī pievienots slēptā novērotāja dienesta ziņojums? Tādam ir jābūt, ja paši policisti grib slēpto metodi izmantot, nekļūstot par bandītiem - tā ir lēmis VP priekšnieks!

Pļurkt 18.maijs 2017 10:09
1 2 Atbildēt

Kamēr pogainie rīkosies kā lielceļa laupītāji, tikam priekš manis viņi NEKAD nebūs policisti, bet musors!

Kanibaals 18.maijs 2017 14:22
4 2 Atbildēt

Kamēr motociklisti turpinās rupji pārkāpt CSN, tikmēr priekš pārējiem viņi ir un būs donori.

jozis 18.maijs 2017 15:08
0 0 Atbildēt

Es kā motociklists CSN pārkāpju ļoti smalki. Vai es arī esmu donors?

Pļurkt 18.maijs 2017 16:33
0 0 Atbildēt

Kanibaals, tu ar savu diršanu man kā biji mēsls, tā arī paliec mēsls!

he 22.maijs 2017 0:23
0 0 Atbildēt

ko tu pajoli uztraucies,dzer mazāk un aknas būs veselas,bet smadzenes uzprasi viensxpertam-būsat līdzīgs zābakpāris!!!

hmm 18.maijs 2017 10:41
7 0 Atbildēt

Ziņoju, ka esmu šomēness redzējis vairākus trafarētos CP auto, bet neesmu redzējis nevienu daram kaut ko tādu, ko varētu saukt par "palīdzēšanu vadītājiem."

Tā kā man arī palicis prātā šis jaunais solījums, tad gribot negribot pievēršu šiem auto uzmanību.

Klusībā ceru, ka netrafarētie auto vēl nav 100% apritē un tikai tāpēc trafarētie vēl nav pievērsušies jaunajiem pienākumiem...

Kanibaals 18.maijs 2017 14:23
2 0 Atbildēt

Kā ta nepalīdz, par maksu izskaidro CSN :)

h6W1 19.maijs 2017 11:25
1 0 Atbildēt

Mīļais Jozi,izklāsti savu izpratni par sevi,ļoti smalko CSN pārkāpēju,un iespējamo donoru ļoti smalko CSN pārkāpumu veikšanai.Šeit lietotais "donors"nozīmē,ka zarnas izšķetinātas,bet pārējie orgāni var noderēt transplantācijai.

Atskaitot galvas smadzenes-to vienkārši nav.

gudrajiem citētājiem 19.maijs 2017 11:26
0 0 Atbildēt

Kā citādi izpildīt protokolu plānu,kā arī nodrošināt augšupejošo finanšu plūsmu nodaļā?

kasinsh79 21.maijs 2017 6:52
0 0 Atbildēt

Atbilde ir - Waze aplikācija :)

Vakar pirms Lāčiem Liepājas šosejā bija noslēpts FR. Waze tas bija redzams jau labu laiku iepriekš, papildus vairāki vēl mirkšķināja. Kā tur vispār var uzrauties? :D

FR dīdītājs tika sirsnīgi sveikts ar skaņas signālu.

Pļurkt 21.maijs 2017 11:40
3 0 Atbildēt

Ļoti svaiga infa!!

Mūsu apkārtnē jaunie netrafarētie lielceļa laupītāji naturāli pieceica piekasīšanās maratonu visam kas kustās!!!

Vakar šiem nepietika ka noslauca 2 džiperistus...

1. te ieraudzīja ka gar ceļa malu "aizdomīgi" brauc traktors (veda kūtsmēslus), šie abi klupdami, krisdami riksītī devās traktora virzienā pāri ceļmalas grāvim....

Bet traktorists nebija ar pliku roku ņemems - izvilka palielu montirovku un kā iebrēcās, ka tūlīt iemācīs Dzimteni mīlēt, un lai tūlīt pat aizvācas no viņa zemes, tā šie aplauzās.

2. Šorīt izrakstīja 400 Eur un 7 soda punktus par "agresīvu braukšanu" vadītājam, kas no grantētā meža celiņa (kas piekļaujas galvenajam ceļam palielā kāpumā) aprāva vienu riteni!!!

Iedeva pilnvaras naturālajiem idiotiem!!! Laikam drīz varēs ziņās lasīt, ka no braucošas mašīnas "izkrita" ķieģelis.... gluži tā pat kā tai nagu maucējai un piekasītājai Pļaviņās!!

Kāds musors bija komunistu laikos, precīzi tāds pat ir pašlaik!! Laikam darbā ņem tikai tos, kas pie telefonstaba spēj piekasīties!! Idioti, kas idioti.

he 22.maijs 2017 0:41
0 0 Atbildēt

nupat saskāros ar neticamu attieksmi-iebraucu lv,jēkabpilī noturēja,skate bija beigusies,dienas atļauju nevarēju dabūt (debilisms lv),un vēl daži sīkumi,bet poliči sakarīgi čaļi!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti