Zemgalē aizturēts 40. autovadītājs kukuļdevējs šogad 12

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 17.oktobris 2017 14:37

Šonakt Dobeles novadā aizturēts šogad 40. autovadītājs kukuļdevējs Zemgalē, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Pirms plks.1 par kukuļdošanu aizturēts 1933.gadā dzimušais, kurš Dobeles novada Bikstos pa Liepājas šoseju pārvietojās ar automašīnu ar ātrumu 90 kilometri stundā (km/h), lai gan atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h.

Vīrietis policijas darbiniekiem piedāvājis 30 eiro kukuli.

Policija sākusi kriminālprocesu.

 
Visi komentāri
 
wes 18.oktobris 2017 0:58
1 4 Atbildēt

Tur nav nekāda apdzīvota vieta! Biksti atrodas malā no šosejas! Tur malā ir kafūzis un pagrieziens uz Auci. Ar ko šī vieta atšķiras no piem. nākamā miesta- Pienavas, kura arī atrodas malā no šosejas, ir DUS, tāpat kā kafūzis Bikstos? Pie tam tur ir kārtīgs krustojums, nevis vnk. pagrieziens, kā Bikstos. Atbilde ir- tā ir musaru kormuška! Jau no padumjajiem laikiem...

biksti 18.oktobris 2017 19:23
0 0 Atbildēt

Šodien netrafarētie tur šņorēja velosipēdistu. Skats par rubli. Bet pareizi dara. Katrā miestā tā vajag.

gunbox 18.oktobris 2017 9:49
1 1 Atbildēt

84 gadus vecs. Varēja jau pažēlot un pateikt, ka nākošreiz būs krminālprocess par kukuļdošanu. Varbūt nepamanīja zīmi par ko es nemaz nebrīnītos tajā vecumā. Tagad noteikti policists ir lepns par savu darbu.

GB12 18.oktobris 2017 9:56
2 1 Atbildēt

It kā jā, bet otras puses, ja policim saruna tiek ierakstīta, tad īsti uz likumpārkāpumu nereaģēt arī nevar. Zinu gadījumu, kad vienu CP darbinieku atlaida par to, ka kaut kādam paziņam bija noformējis mazāk pārsniegtu ātrumu par reālo (kaut arī protokols reāli bija). Lai nu kā, šķiet, ka tipiskajam latvietim joprojām ir funktieris - ja kukuli paņem, tad "maita ments, ņem kukuļus", ja nepaņem, tad "tāds īblis, neko nevarēja sarunāt".

gunbox 18.oktobris 2017 13:02
0 1 Atbildēt

Da vienkārši paskaidrot par likumu, iebiedēt ar kriminālpr. un uzlikt sodu par ātruma pārkāpšanu un viss. Skaidrs, ka likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības, bet jāsoda arī ir pamatoti un iecietīgi, nevis uz sitiena 20 rīkstes pa muguru. Tomēr vecs cilvēks, kuram auto varētu būt pēdējais pārvietošanās veids. Ok vēl kaut kādi 70 gadi, bet 84 tas dažiem ir ļoti kritisks. Skaidrs - redze, vecuma plānprātība, švaka reakcija, to pašu ceļa zīmju nepamanīšana tīri dēļ vecuma, tādiem uz ceļa nevajadzētu atrasties, bet tomēr.

Vernons 18.oktobris 2017 10:04
1 9 Atbildēt

Padomju laikos Elejā bija tāds auto inspektors Zubko! Beidzās ar to ka viņu beigās iesēdināja cietumā, kur viņu, vai viņš pakārās! Ātrums tā ir nauda un attīstība. Nebūs mums nedz naudas nedz attīstības. Šoferi brauks prom no šejienes, jo sodi ir kā Vācijā, bet darba samaksa paši zināt kāda. Nu nav mums nekāda veiksmes stāsta un nebūs. Avāriju cēlonis ir ātruma samazināšana, bet šim procesam mums, diemžēl, prāts nepietiek. Vēlu veiksmi!

klm 18.oktobris 2017 17:28
4 0 Atbildēt

Ko tad tu nemaksā normālas algas šoferiem? Pats gribi dzīvot labi, bet padotajiem jāmirst badā? Tipiskais letiņu bizness.

Vernons 18.oktobris 2017 19:20
0 6 Atbildēt

Un no kā tad ir atkarīga normāla alga šoferim? Vai vispār Tu saproti, kas pie tā vainīgs?

klm 19.oktobris 2017 9:43
7 0 Atbildēt

Pie vainas ir uzņēmēju vaina nopelnīt maksimāli daudz, pie minimālām izmaksām. Samazini peļņas procentu, un varēsi pacelt algas.

GTD2 18.oktobris 2017 10:54
3 0 Atbildēt

nevar iedot kukuli ja nenem, bet ja nem tad jaatbild arii kukula nemeejam

klm 18.oktobris 2017 17:30
0 0 Atbildēt

Šajā gadījumā tā ir provokācija. Ņēmējs ''palūdz'' iedot. Pilnīgi atbalstāma taktika. Mīkstos ir jāizķer.

vaicājums 18.oktobris 2017 14:17
2 0 Atbildēt

Bet ko tas citos novados?Jābrauc uz Zemgali iekrist par korumēpēšanu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti