Traģiskā avārijā Tukuma novadā gājis bojā astoņus gadus vecs zēns 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 21.novembris 2017 11:11

Vakar Tukuma novadā, automašīnai ietriecoties kokā, dzīvību zaudējis astoņus gadus vecs zēns, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Negadījums ap plkst.17.20 noticis Vānes pagastā, uz ceļa Tukums-Kuldīga. 1975.gadā dzimušā autovadītāja vadīto "Volkswagen Golf" sanesa ceļa līkumā, transportlīdzeklis nobrauca no brauktuves un ietriecās kokā. Avārijā traumas guva 2003.gadā un 2012.gadā dzimušas meitenes, bet 2009.gadā dzimis zēns gājis bojā.

Policija sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Jau vēstīts, ka vakar Latvijā reģistrēti 38 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki, bet kādā negadījumā Zemgalē viens cilvēks gāja bojā.

Vakar četri cietušie reģistrēti avārijās Rīgā, bet trīs - Vidzemē. No cietušajiem divi bija velosipēdisti.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 11 autovadītājus - piecus dzērājšoferus policija aizturēja Vidzemē, četrus - Rīgā, bet divus - Zemgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 247 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 79 autovadītāji, Zemgalē - 67, Vidzemē - 46, Latgalē - 33, bet Kurzemē - 22 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 584 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
GTD2 21.novembris 2017 15:13
3 3 Atbildēt

diemžēl tas nesen rekonstruetais celsh sanacis ar daudziem diezgan bistamiem līkumiem

Vernons 22.novembris 2017 15:37
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti