Valsts Policijas reidā Ogrē pārbaudīti 111 transportlīdzekļi (+ foto) 23

 

Foto: Valsts Policija

Valsts Policija | 15.decembris 2017 8:10

Vakar, 14.decembrī, rīkotajā reidā Ogrē CSDD un Valsts Policija pārbaudīja 111 vieglos auto.

Pēc pārbaudēm sastādīts viens protokols par neatļautām ksenona gaisām, kā arī deviņi protokoli par neatbilstošām riepām, kuru protektors svārstījās no 0,9 mm līdz 3 mm

 
Visi komentāri
 
torkjis 15.decembris 2017 9:09
54 5 Atbildēt

Par riepām, bremzēm un gaismām sodus vajadzētu daudzkāršot. Ja tas idiots riskē ar sevi un savu ģimeni, tad tā ir viņa problēma, bet biezpienpauri jau riskē arī ar tuvāko apkārtējo drošību un dzīvību.

Konkrētajā gadījumā tā riepa jebkurā mirklī var kļūt tukša vai pat sprāgt. Tad viņš uzreiz atrodas pretējā joslā un turpat arī frontāla sadursme. Viens zābaks, kurš pat ar .irsu nedomā, sačakarē mūžu vairākiem cilvēkiem.

Pidars, bļe! (atvainojos par franču valodu)

viencexperc 15.decembris 2017 11:28
11 6 Atbildēt

tagad tev gandrīz visi bmw īpašnieki saliks mīnusus.

cits bembists 18.decembris 2017 0:23
0 0 Atbildēt

Ja tā saucamā nelegālā ksenona gaismas gaismas stars atbilst visām normām,nevienu nežilbina kur problēma?Nav e burta un dārgā cena?Par riepām piekrītu,protektoram jābūt pietiekamam attiecigajam transporta līdzeklim.

650 15.decembris 2017 11:39
1 0 Atbildēt

Par ko jāatvainojas- te taču tika pielietots LV 2017-18 sezonas populārākais Gada Vārds

klaidonis 15.decembris 2017 19:14
3 0 Atbildēt

Ko Tu cepies, tās ir pupu mizas, kaut neaptīkamas. Es Tev varu parādīt pasažieru autobusa bildi , kuram nolūzt priekšējais ritenis braucot. Nu , ko teiksi? Busā iekša' 50 cilvēki, nav sūdīgi , vai ne.Un tādi busi šodien kursē pa maršrutu. Transporta ministrija un citas iestādes (kurām jāatbild) par to saka , ka nekas jau nav noticis, šoferis savāca busu uz ceļa. Bet kā būtu ja nesavāktu, kaut gan šoferi atlaida no darba par pienākumu nepildīšanu.

Bradypus 15.decembris 2017 19:21
3 4 Atbildēt

Pilnībā piekrītu. Un vienlaikus izmaksāt nepamatoti apturetajiem trīskāršu vidējo izpeļņu par zaudēto laiku, atbilstoši VID datiem. Tāds darījums iedzis valstī mīnusos? Hmm, tad varbūt pasākums ir noziedzīgs ar pantu par valsts līdzekļu izšķērdēšanu un veicēji apbalvojumi ar rutainu saulīti?

torkjis 16.decembris 2017 11:45
2 0 Atbildēt

Bet tad dots pret dotu - par padilušām bremžu uzlikām 2 gadi stingrā režīma.

100% 15.decembris 2017 9:16
28 3 Atbildēt

100% piekrītu - mašīnu stāvlaukumā un pasažierus lai šoferis par savu naudu nogādā tālāk (ja reiz riskē ar tādām riepām braukt). Normālās valstīs tā arī notiek un tieši to iemeslu dēļ, ko nosauca Torkijs

Vernons 15.decembris 2017 9:38
40 2 Atbildēt

Un no šīs vietas tālāk šo auto ved ar evakuatoru!

atrabotka 15.decembris 2017 9:48
9 7 Atbildēt

Pēdējā bildē tur jau ir nopietnas problēmas ar savirzi! Kā to var nejust vai ignorēt? :/ Pilnīgam idiotam jābūt! No pieredzes varu teikt, ka tāda riepa var jebkurā brīdī plīst. Ja viņš bija cerējis ar tādu visu ziemu nobraukt, tad man vispār nav ko teikt!

Un jā - riepām pat ir ne tik ļoti svarīgi protektors un tā dziļums, kā riepas VECUMS! Ja riepa ir vecāka par kādiem 10 gadiem (šajā bildē izskatās, ka varētu būt visi 15 gadi), tā savas funkcijas vispār nepildīs, jo gumija būs cieta kā klucis!

Autospecs 15.decembris 2017 11:30
7 1 Atbildēt

Kā ar tautā saukto ,,led bāru'', tas ir likumīgs? Vai ieslēdzams kopā ar tālajām gaismām tikai, vai tomēr mazs slēdzītis, ļauj ieslēgt atsevišķi, kas principā atļauj braukt bez citām gaismām? Un kā ar daiļo cauruli/ķenguru (dzīvnieki kuri Latvijā nav sastopami brīvā dabā) sitamo. Cik tā legāla?

Šitam numura zīmes nost un turpināt ceļu ar evakuatoru.

Ps

Naktī noteikti no trases var noņemt pusi kravas auto, par neatbilstoša apgaismojuma lietošanu.

Vaards 15.decembris 2017 12:54
1 3 Atbildēt

Ja LED Bar ir ar atsevišķu slēdzi, tad tas ir legāli.

"Ķengurnieki" ir legāli kravas auto un džipveidīgajiem.

viencexperc 15.decembris 2017 11:30
10 2 Atbildēt

Pagaidām Ogrē vēl var trast 111 transporta līdzekļus. Kad iebraukšana kļūs maksas, visi brauks apkārt.

Zemesgramata 15.decembris 2017 18:48
3 0 Atbildēt

Tieši tā

ZZZZ 15.decembris 2017 12:31
3 1 Atbildēt

Ir daudz pieredzēts un redzēti ekscesi ar riepām un riteņiem. Te varētu garu palagu sarakstīt...Bīstamākie ir kravas auto riteņi, kas aizdegās vai vispār nolido no stupicas. Un kad tev nāk pretī šitādi ripuļi viens pakaļ otram, tad tikai grozi stūri un atceries slaloma iemaņas. Pašam gadijums ar šarānu, kad ātrums bij ap 100 un gatavojos apdzīt, izšāva priekšējā riepa 215/60 r16 . Tajā momentā pat nesapratu kas notika. Bija tikai pavisam neliela vibrācija uz stūres, nodomāju , ka problēma ar pusasi, šarnīriem. Bet nu, strauji nebremzēju un nekāda stresa situācija nebija.

Vairāk jāuztraucas kravas auto vadītajiem un tiem kam augsti riepu profili, jo tad ir ietekme daudz savādāka.

Beigās gribētu novēlēt apkārtējiem satiksmes dalībniekiem nebūt vienaldzīgiem, un ja pamanat cita auto kustības laikā defektu, brīdināt to tā lai tas tiešām saprastu šo vēstījumu. Jo vienkārši pamirkšķinot ar avareikām, mēs varam pārprast, un uztvert to kā pateikšanos.

torkjis 15.decembris 2017 17:07
2 6 Atbildēt

Ooo.. pēc vienīgā mīnusa var spriest, ka pats dumais fofāgena vadītājs arī šeit ielūkojas

niknais 15.decembris 2017 19:40
10 3 Atbildēt

idiots ar pilnīgi jaunām vislabākajām riepām ir bīstamāks par braucēju ar plikām riepām, kurš apzinās iespējamās sekas un attiecīgi brauc.

ezis71 15.decembris 2017 20:00
6 3 Atbildēt

Vot tas ar tām plikām riepām jau arī taisa sūdus jo velkās pa ceļu un tad sākās viņa apsteigšana.Tu jau pats zini kad apdzīšana ir kaut kādā veida risks,var kaut kas samisēties.

kasinsh79 15.decembris 2017 22:00
6 1 Atbildēt

Super atbalstāmi! Lai CSDD attīsta to vēl vairāk! Lai sāk arī dūmainības testus uz ceļiem, uhh - būs jautri

Bradypus 15.decembris 2017 23:50
1 1 Atbildēt

Es tikai par. Pagaidām hrenova maz un nebūtiski trauce dzīvi. Vajag tā, lai ir vērts pēc pilnas programmas valsti drāzt visas tiesu instancēs.

Pļurkt 16.decembris 2017 15:18
1 0 Atbildēt

Ja pie paaugstinātas dūmainības vismaz līdzvainīgs būs pēdējais DUS kur es iepildījos, tad var!!

Pagaidām ir bijis tā ka mērot atgāzes ar dažādu dīzeli, rādītāji atšķiras 4 reizes!! Protams ar augstākajiem dūmainības cipariem par kaut kāda TA iziešanu var pat nesapņot.

Pirms TA ieleju Statika zupu tukšā bākā un problēmu nav!

Ar Viadas zupu vienu reizi pribors aizrijās un uzrādīja "zaškaļivajet"!!

Ielej Vācijā pašu lētāko (un protams pašu sūdīgāko) zupu un pie izpūtēja var baltu kabatlakatiņu likt! Ne melna punktiņa!!

---------------

Te ir tā pat kā ar bedrēm uz ceļiem.

Savediet no sākuma kārtībā tirgotās degvielas kvalitāti, tad mēriet uz ceļiem kaut vai man no pakaļas!!

viencexperc 16.decembris 2017 23:03
3 0 Atbildēt

ielej nestes zupu. Tad nebus

ĢIRTS 16.decembris 2017 22:06
1 0 Atbildēt

Tāda ir musu mentalitates problema.Auto jabut maksimali Krutam,bet pectam nav par ko nopirkt viņam luktura lampiņu,nerunajot par riepām ! Jo ir jamaksa LIZINGS,kur nekadi papildus izdevumi nav paredzeti..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti