Izvērtēs autovadītāja iesaistīšanos Dobeles novadā notikušajā policijas pakaļdzīšanās operācijā (+VIDEO) 36

 
Nozare.lv | 19.decembris 2017 13:42

Valsts policijā (VP) sākta resoriskā pārbaude par gadījumu, kad kāds "BMW" vadītājs iesaistījās likumsargu operācijā, dzenoties pakaļ iereibušam autovadītājam, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Novembra beigās policijas darbinieki sākuši pakaļdzīšanos kādam autovadītājam Dobeles novadā, kurš, saskaņā ar likumsargu rīcībā esošu informāciju, pie "Volkswagen Passat" stūres bija sēdies, būdams alkohola reibumā, turklāt bez autovadītāja apliecības. Pakaļdzīšanās operācijā iesaistījās arī kāda "BMW" automašīna, taranējot "Volkswagen" un neļaujot tai turpināt ceļu.

Sietniece skaidroja, ka iereibušais ir aizturēts, pret viņu ir sākts kriminālprocess, taču sākta arī resoriskā pārbaude, lai izvērtētu abu iesaistīto autovadītāju rīcību uz ceļa. VP uzsver, ka "BMW" vadītāja rīcība, iesaistoties policijas darbā, varēja radīt bīstamas situācijas uz ceļa, apdraudot gan pašu, gan apkārtējos. Policija pašlaik izmeklē notikušo, skaidrojot arī "BMW" vadītāja rīcības iemeslus.

Tāpat policijā sākta dienesta pārbaude par pakaļdzīšanās video nonākšanu publiskajā vidē, jo notikušo fiksējusi VP automašīnas videokamera.

VP pārstāve uzsvēra, ka policisti, novēršot likumpārkāpumu, rīkojušies atbilstoši noteikumiem un korekti.

 
36 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 19.decembris 2017 14:03
45 15 Atbildēt

Spriežot pēc video, tieši poliči ar savu bezdarbību un bezzobainību varēja savārīt pamatīgas ziepes, ļaujot tam dzērājam turpināt braukt!

14.00 19.decembris 2017 14:10
37 11 Atbildēt

Man atkal likās, ka BMW vadītājs ir pilnīgi neadekvāts - ja kaut ko tādu var izstrādāt, kad paša mašīnā sēž mazi bērni, tad jāšaubās par veselo saprātu

viencexperc 19.decembris 2017 14:28
34 1 Atbildēt

Pirmkārt, varējāt ielikt video. Vai jums drīkst ievietot tikai krievijā tapušos video?

Otrkārt.

Kāpēc Latvijā policisti nedrīkst taranēt auto? ASV ir speciāli - stiprināti bamperi, vai ķenguru sitamie, kas aptur bēgli.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti