Pirms avārijas Durbes novadā ziņots par, iespējams, negadījumā iesaistītā auto aizdomīgu braukšanu 12

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 9.augusts 2019 15:56

Valsts policija (VP) vakar pirms traģiskās avārijas Durbes novadā no iedzīvotāja saņēmusi informāciju, ka, iespējams, viens no negadījumā iesaistītajiem kravas auto aizdomīgi braucis, aģentūrai LETA pastāstīja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Policijā apstiprināja, ka ap plkst.13 saņemta informācija par kādu aizdomīgu kravas automašīnas vadītāju uz Rīgas - Liepājas šosejas. Informācija nekavējoties nodota tuvākajām VP ekipāžām. Tobrīd ekipāžas formēja citu negadījumu Liepājā un strādāja uz citiem reģionālajiem autoceļiem.

Ņemot vērā minēto ekipāžas nepaspēja ierasties konkrētajā ceļa posmā, kurā pamanīts, iespējams, aizdomīgais autovadītājs, norādīja Šeršņova.

Patlaban policija vērtējot reaģēšanu uz saņemto informāciju, tostarp, starpinstitūciju informācijas apmaiņu, norādīja Šeršņova.

Valsts policijā par traģisko negadījumu Vecpils pagastā sākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma apstākļi. Tāpat nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze, lai noteiktu nāves cēloni, kā arī to vai kāds no vadītājiem nav bijis reibumā.

Sociālajos tīklos kāds vīrietis apgalvoja, ka ap plkst.13 zvanījis policijai, jo pie Skrundas Liepājas virzienā viena no avārijā iesaistītajām kravas automašīnām pārvietojoties neadekvāti. Vadītājs "knapi" esot viņu apdzinis, tāpat viņš paudis aizdomas par braucēja atrašanos reibumā.

Jau ziņots, ka informāciju par to, ka Durbes novadā Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga - Liepāja notikusi divu smago automašīnu sadursme, policija saņēma plkst.13.30. Viena no automašīnām aizdegās, tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukti arī ugunsdzēsēji.

Degšanas platība bija 20 kvadrātmetri. Tāpat glābēji no abām automašīnām atbrīvoja cilvēkus un nodeva mediķiem, ka arī sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Nelaimē gāja bojā abu automašīnu vadītāji.

 
Visi komentāri
 
Hujucis 9.augusts 2019 16:33
2 17 Atbildēt

Stukači, blatj.

es 9.augusts 2019 17:48
7 1 Atbildēt

šo pašu pasaki ,kad kādam no taviem tuviniekiem kāds pretī braucošais nenoziņots ietrieksies ;)

Rr19 10.augusts 2019 11:57
2 0 Atbildēt

Tu neēsi no Delfiem iemaldījies?

Tusis 9.augusts 2019 20:04
5 0 Atbildēt

Tad kad tev kāds piedzēries idiots ieliksies purnā, un es tevi celšu ārā no mašīnas ar salauztiem kauliem (tas ja tev paveiksies izdzīvot), pteiksi to pašu?

Casio 9.augusts 2019 23:53
3 0 Atbildēt

Ar Maximas fūrēm ir kā ir, gadu vai divus atpakaļ vairākas no rītiem izdzīvojās pa grāvjiem rīta pusē. Domāju, ka viņi apiet tahogrāfus un ir izdzīšanas režīmā.

Rr19 10.augusts 2019 11:39
0 0 Atbildēt

Ne visiem ir dotības agri celties un braukt.

Ojaars 10.augusts 2019 22:39
1 0 Atbildēt

pirms dažiem gadiem, kad kārtoju E, instruktors stāstīja, ka no visiem studentiem tieši Maximas vadītāji esot viss "nodzītākie", pēc viņa vārdiem, ja jāstrādā LV, tad Maxima ir pēdējā vieta kur doties. Grafiks it kā atbilstot, tomēr jābrauc no rīta un vakarā, rezultātā visa diena izbojāta "mīcoties" starp maiņām. Visi uz E (no C) tiekot ar varu dzīti, instruktors nebija redzējis nevienu priecīgu seju starp tiem.

wons 10.augusts 2019 7:40
2 0 Atbildēt

Patlaban policija vērtējot reaģēšanu uz saņemto informāciju, tostarp, starpinstitūciju informācijas apmaiņu, norādīja Šeršņova. Tāds teksts no policijas puses iespējams norāda uz to, ka šis brīdinājums tika ignorēts.

Rr19 10.augusts 2019 11:45
2 0 Atbildēt

Gan jau vajadzēja kādu uz ātrumu paķerstīt, tas ir interesantāk.

Flokijs 10.augusts 2019 16:10
3 1 Atbildēt

Palasot kas te tiek rakstīts. Aculiecinieks kaut kāds mistisks,pēc avārijas uzradies. Kurš kaut ko redzējis un ziņojis. Rupji sakot diršana...

Ja tā bija ka kāds ziņoja....policijai. Tā tad sanāk ka Valsts Policija ir vainīga pie šo cilvēku nāves un avārijas. Jo nedarīja neko, lai to novērstu. Lai nestāsta ka ir tikai viena policijas ekipāža. Priekš kam tad tās automašīnas iepērk....? Priekšniekiem privātajām vajadzībām?

Rr19 10.augusts 2019 17:27
0 0 Atbildēt

Automašīnas ir, bet nav poliču, ir tikai puse no vajadzīgā skaita.

650 11.augusts 2019 14:53
0 0 Atbildēt

Mistiski apslēptajā valsts kontroles 2017g ziņojumā tā arī sacīts- akūti pietrūkst policijas "klātbūtnes".Redzamības, tāteikt.

Ja darīt kkādus "Svarīgus" darbus pa 35min vienu protokolu ar pildspalvu pamatskolas rokrakstā skribelēt- skaidrs, ka resursu un ideju nepietiks nekam un nekur.

Vēl varētu "atzīmēt", ka tie mūsu "ziņojošie" pilsoņi ir paši sagājuši sviestā tiktāl, ka viņi vairs nejēdz par ko un KAD tiešām VAJAG ziņot.Ziņot un fimēt mums vēlas galvenokārt visādi "personiski aizkaitinātie".Bet, ja ir tiešām saskatāma reāla trauksmes situācija, tad no tās ziņošanas sanāk vien prdiens sēdeklī.

Ja adekvāts vadītājs ierauga ko acīmredzami neadekvātu- tad vispareizāk būtu zvanīt 112 un neiejaucoties sekot tam bīstamajam objektam, uzturot tiešsaistes sakarus ar atbildīgo institūciju un informējot reālā laikā par notiekošo.Vai katram un vienmēr ir laika un uzņēmības to darīt- protams, tas ir liels jautājums.Bet idejiski būtu pienākums tā darīt, ja reiz "kādam" tā ir sagadījies,ka ja tieši viņš tobrīd tajā vietā un laikā ir tas "izredzētais".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti