PAPILDINĀTS ar Valsts policijas 22.12 atbildi; Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks atvainojas par saviem izteikumiem (+ VIDEO) 52

 

Armands Ruks Foto: Ekrānbilde no facebook.com

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors | 15.decembris 2021 13:43

Video filmēja pasākuma dalībnieki 13.12.2021.

Ieraksts oficiālajā Valsts policijas Facebook profilā:

Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks saistībā ar sociālajos tīklos izplatīto video fragmentu no sarunas ar protestu akcijas “Rododendrs” dalībniekiem Jāni S., Kasparu L., Marinu K. u.c. personām, informē, ka nekādā veidā nevērsās pret konkrētu profesiju un tās pārstāvjiem, bet gan uzrunāja konkrētu personu Kasparu L. k., kurš ir bijis vai vēl joprojām ir saistīts ar konkrēto profesiju, vēršot viņa uzmanību uz to, ka Satversmi ne vienmēr visi izprot. Valsts policijas priekšnieks atvainojas, ja netīši ir aizskāris konkrētās profesijas pārstāvjus.

Policijas priekšnieks uzsver, ka visiem ir tiesības zināt savas tiesības, jo īpaši Satversmē norādītās. Zemāk redzamajā izvērstajā video no tās pašas tiešraides ir iespēja iepazīties ar plašāku sarunas daļu starp Valsts policijas priekšnieku un minētajām personām, kur tās noliedz Satversmes esamību un ilgstoši visādi cenšas Armandam Rukam uzdot provokatīvus jautājumus, vienlaikus nereaģējot uz Valsts policijas priekšnieka aicinājumu nepulcēties un ievērot epidemioloģiskās drošības prasības.

 
*Video fragments no 13.12.2021:

Armanda Ruka citāts no video: "... Ja celtnieks sāk satversmi lasīt, tad arī rodas interpretācijas kā jūs izprotat ..."

Saistīti raksti:

4. pants. Policijas darbības tiesiskais pamats (Latvijas Republikas likuma Par policiju):

Policijas darbības tiesiskais pamats ir Latvijas Republikas Satversme, starptautiskie līgumi, šis likums, citi Latvijas Republikas likumi un normatīvie akti, kā arī pašvaldību lēmumi, ja tie nav pretrunā ar Latvijas Republikas likumiem. (05.12.1996. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 07.01.1997.)

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/Valsts.policija

Atgādinām, ka Solvita Āboltiņa rīkojās šādi pensionāru piketā:

PAPILDINĀTS ar Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas saņemto atbildi 20.12.2021:

"Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks uzsver, ka nekādā veidā nevērsās pret konkrētu profesiju un tās pārstāvjiem, bet gan uzrunāja konkrētu personu (videosižetā iesaistītā persona), vēršot viņa uzmanību uz to, ka Satversmi ne vienmēr visi izprot. Valsts policijas priekšnieks atvainojās publiski un arī Jums personīgi, ja netīši ir aizskāris konkrētās profesijas pārstāvjus vai Jūs. Policijas priekšnieks uzsver, ka visiem ir tiesības zināt savas tiesības, jo īpaši Satversmē norādītās, un nevienā brīdī nav teicis, ka nedrīkst lasīt Latvijas Republikas Satversmi. Vēl vairāk – Ruka kungs aicina iepazīties ar Satversmi, tāpat kā ar citiem normatīvajiem aktiem un tos ievērot.

Tāpat vēršu uzmanību, ka ikvienam ir iespējams iepazīties ar visu video materiālu starp Valsts policijas priekšnieku un atsevišķām personām, kur tās noliedz Satversmes esamību un ilgstoši visādi cenšas Armandam Rukam uzdot provokatīvus jautājumus, vienlaikus nereaģējot uz Valsts policijas priekšnieka aicinājumu nepulcēties un ievērot epidemioloģiskās drošības prasības."

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors: "Visas iesaistītās puses saprot, ka A.Ruka izteikums bija kļūdains. Taču kļūdains bija arī Valsts policijas atvainošanās teksts facebook profilā, kas ir citēts šajā rakstā. Saņemtā atbilde iAuto redakcijai dod cerību, ka šāda izteikuma nozīmība turpmāk netiks nonivelēta no Valsts augstākajām amatpersonām. Cerams, ka turpmāk kļūdainais izteikums no policijas vadības, nebūs par iemeslu, lai nerunātu ar saviem līdzpilsoņiem, jo tas kā reiz bija video materiālā redzamais pozitīvais piemērs."

Diskusija forumā ir šeit >>>

 
Visi komentāri
 
MMX 15.decembris 2021 14:00
31 4 Atbildēt

Principā jā, ar to pietiek. Satversme ir jālasa kopumā, jo raujot ārā konkrētus punktus sanāk aizmirst par pārējo dokumenta saturu. Ja ir vēlme atsaukties uz satversmi, tad uz priekšu pilnā saturā - partiju dibināšana nav aizliegta, tikšana ievēlētam arī netiek ierobežota, ja vien ir kas par tevi balso, un no saeimas jau var arī likumus labot. Bet mums tikai "celtnieki" atnāk pabļaustīties ar VP priekšnieku un cepās, ka viņus ierobežo.

:-) 15.decembris 2021 15:01
13 2 Atbildēt

Identiski kā ar jebkulu likumu vai MK noteikumiem, tai skaitā Ceļu likumu un Ceļu satiksmes noteikumiem. Dažam tas nepielec!

Virpuļūdens 16.decembris 2021 17:51
23 4 Atbildēt

Es to Ruka komentāru sapratu ar to, ka katram ir jadara savs darbs kurā viņš ir profesionālis.

Santehniķis vienmēr vislabāk uzstādīs podu.

Konditors vienmēr uztaisīs visgaršīgāko torti.

Utt.

Nevis celtnieki tagad uzdosies par prokuroriem, policistiem vai satversmes sargiem.

Arī aizsargāt apsūdzēto krimināllietā var tikai advokāts nevis sētnieks, vai grāmatvedis.

Arī par būvuzraudu var tikai tas kam ir būvuzrauga sertifikāts, nevis konditors vai policists vai advokāts.

Līdz ar to arī Ruka vārdi ir jāsaprot kā izrauti no konteksta.

Bet par Geizemjiem, tie jau nesola ka dzīvosim labāk, bet sola tikai to ka tad kad tiks pie budžeta naudas tad to dalīs kā gribēs.

baccc.... 20.decembris 2021 16:09
0 2 Atbildēt

Arii pianisti spele klavieres..., nevis metas arstet cilvekus....

Kanibaals 23.decembris 2021 0:04
0 0 Atbildēt

Kurš būtu tas pianists un vēl jo vairāk kādu ārstētu? Celtniek, var jau dirst, bet ar samēru.

baaccc.... 20.decembris 2021 16:14
0 1 Atbildēt

No tevis teikta izriet, ka, ja tevi noker uz cela par atruma parsniegsanu, tad drosi var kabinat klat, jostas nelietosanu, brauksanu bez uguniem, bez tiesibam, apskates...., jo viss tacu jatver kopuma....

Nu bāc 21.decembris 2021 22:11
4 0 Atbildēt

Ja tevi noķer mašīnā kniebjamies ar mauķeli, tad ja pie tevis atradis, narkotikas, nereģistrētu ieroci un izrādīsies ka auto vel ir zagts tad jā tev nāksies atbildēt par visiem sūdiem, neskatoties uz to ka noķert tevi gribēja par kniebšanos ar mauķeli.

Ja vel tava sieva uzzinās tad vel pizdjuļeis iedos arī tā.

Nu tiešām viss sanāks kopumā

X 15.decembris 2021 14:46
5 1 Atbildēt

Ozoliņš pieslējies antivakseriem?

Maris 15.decembris 2021 15:59
10 16 Atbildēt

Šāds policijas vadītāja izteikums nav pieņemams demokrātiskā sabiedrībā, tas aizskar mani arī neesot celtniekam. Kas tad tā mums par tādu cilvēku šķirošanu? Kas un kurām profesijām vēl ir liegts?

PS: Jau sen ir iziets pilns vakcinācijas kurss.

wons 15.decembris 2021 16:27
4 3 Atbildēt

to norādot P.S. uzreiz skaidrs, ka nekāda demokrātija Latvijā nav

anonimikis 15.decembris 2021 16:35
3 0 Atbildēt

Kā reiz demokrātiskā sabiedrībā katram ir tiesības teikt ko domā.

Pļurkt 15.decembris 2021 17:38
0 0 Atbildēt

Diemžēl tie kas pilda dienesta pienākumus ir jāsaka kā "vajag", pat ja iekšēji ir pilnīgi pretējās domās!!

wons 16.decembris 2021 22:21
0 0 Atbildēt

paust savu viedokli, bez P.S, kas atbild valsts politikai !

Man jāpaskaidro, esmu, vai neesmu vakcinēts izsakot savu viedokli.

MMX 15.decembris 2021 21:59
3 0 Atbildēt

Principā jau ja skatamies šo jautājumu no civilizētās Eiropas puses, tad Māri ir taisnība. Demokrātiskā sabiedrībā šādam komentāram nav vietas. Jautājums tik cik mēs īsti demokrātiski esam. Ja pieņemam, ka par šādiem tekstiem uzreiz jāatkāpjas, tad zinot mūsu valsts iestāžu kadru politiku vietā dabūsim kadru, kurš runās ļoti politkorekti un nevienu neaizskars, bet publika atkal pārmetīs to, ka lietas netiek sauktas īstajos vardos un visur ir tikai izaicinājumi. Mūsu demokrātijas variantā šis ir labāks variants, nekā Zviedru policijas vadība, kurai "atsevišķos valsts rajonos ir vērojami izaicinājumi sakarā ar kultūru diversifikāciju". Demokrātiju īsti nevar uztaisīt sākot represijas pret katru, kura viedoklis nesakrīt ar manējo. Šajā gadījumā tas attiecas uz abām konflikta pusēm, pat ja viena ir valsts amatpersona.

WALA 15.decembris 2021 22:05
5 0 Atbildēt

Ja teiksim pavisam godīgi, tad civilizētā valstī ar lohu nevien kaut cik augsta ranga VP darbinieks pat nerunātu - ja deguns nepatiktu, skaidri un gaiši pateiktu, ka ievēru tādus un tādus noteikumus, vai pēc minūtes tiksi sašņorēts, tas ir par tēmu, ka visiem noteikumi labi zināmi, un tie visiem ir vienādi, ja kādam gadas izsprukt, tā ir nejaušība nevis likumsakarība ... un tikai pie mums var mēģināt kaut ļerkstēt par polocijad tiesisko pamatu, vai ka pastaigājas un nevis pukcējas - policistam nav pienākums zināt terminu interpretācijas, toties viņam ir pienākums zināt kā pareizi lohu "iesēdināt" un didkusijas jau tad ar tiesnešiem un advokātiem.

anoagask 16.decembris 2021 0:21
3 0 Atbildēt

zīmīgs pats fakts, ka policijas priekšnieks vingrinās retorikā ar proletariātu, nevis vada operāciju un pieņem lēmumus

A 16.decembris 2021 23:12
0 0 Atbildēt

Ļoti labi, ka pie mums pagaidām vēl tā nav. Civilizētā valstī par nepamatotu aizturēšanu vai vēl sliktāk - arestu policijai attiesātu 6-ciparu summu.

Un ļoti slikti, ka šo diskusiju rosina tieši šie (aizkameras) personāži.

WALA 17.decembris 2021 7:42
0 0 Atbildēt

Nav tādas nepamatotas aizturēšanas, ir tikai ne pārāk gudri policisti, kā tas bieži redzams ASV poliču body-cam video. Ja jebkura no to poliču vietā ieliktu ASV armijas rekruteri jeb "armijas liegabalu galas" vervētāju, jubkura aizturēšana būtu tāda, ka sēdētu jebkurš kuram tāds kadrs pienāk tuvāk par 5 metri.

Nav tāda cikvēka, kurš 24 h laikā kaut ko nebūtu pārkāpis.

A 17.decembris 2021 10:51
0 0 Atbildēt

Ceturto labojumu izlasi.

WALA 17.decembris 2021 12:12
1 0 Atbildēt

Izlasi tās pašas Satversmes pēdējo pynktu, saliec kopā ar ārkārtas situācijas izsludināšanas dokumentu, un tev nevajadzēs seviški daydz zināšanu un izdonas, kā pareizi iesēdināt jebkuru kurš uzgājis uz ielas ...

Ja nevari, tad tev ir fantāzijas trūkums, un savas tiesības par kaut ko tu vari diskutēt ar juristu vai tiesu, VP ur tikai tiesības tevi iesēdināt un pienākums to pareizi noformēt !

A 18.decembris 2021 13:30
0 0 Atbildēt

Nu, izlasīju, un? Kāds tam sakars ar tevis aprakstīto rekruitera scenāriju? Tu, uzstāj, ka normāli ir, ja policija var "noformēt" jebkuru garāmgājeju par to vien, ka viņš atrodas publiskā vietā, NEATKARĪGI no tā vai ir vai nav ārkārtas situācija.

WALA 18.decembris 2021 14:26
1 0 Atbildēt

Uz uzstāju uz to ka VP ir kādam noteiktam nolūkam kalpojoša valsts iestāde, likums šobrīd ir tāds ka var vēsi ietupināt jebkuru, vai arī uzlikt visai pieklājigu sodu. Arkārtas situācija ir tas instruments kurš šo pasakumu maksimāli atvieglo, bet arī citos apstākļos ir labi ja cilvis parastais zina 10% no likumiem un noteikumiem kas uz viņu attiecas konkrētā brīdī, oaikā un vietā, un savukārt VP pietiek ar to ka zina tikai tos 5% ar kuriem kādu ir viegli sašņorēt, padomā pats kuram ir vieglāk ... Un tad klāt nàk visādi privātīpašumi , pamats par aizdomām un tad vēl visi specialie gadijumi, kad teiksim ASV policus pats piemet narkotikas, izsit kādu lukturi utml. herņu , lai rastos pamats teiksim auto apturēt un potenciàli aizturēt vaditàju. Nav daydz tādu kretinu, bet to ir pietiekami tajā pašā ASV, laime tik ka liela daļa paši tādi menti ir stulbi, un jamos ātri izker, nu vsi vismaz cimvēkam parastajam ir iespēja ātri pierādīt kurs ir lohs ...

Tatad diskusija ar VP, par to kas nekādi neierobežo VP ir savā saknē bezjēdzīga, neauglīga utt.

Un otrs aspekts, lai cik nesmuki tas izklausās, tomēr VP pietiekami saprātīgi attiecas ari pret pilnīgiem lohiem, un šņorē tikai tos kas izcili uzprasās ...

A 22.decembris 2021 21:42
0 0 Atbildēt

Šeit nav runa par diskutēšanu ar policiju, bet par to, ka cilvēkiem ir pilsoniskais pienākums uzstāt uz savām tiesībām, nevis bez iebildumiem izpildīt visu, ko inspektors saka, pat ja tas ir pretlikumīgi.

WALA 23.decembris 2021 9:52
0 0 Atbildēt

Atkal aplami, šis konkrētais cilvēks ne tikai nejēdz savas tiesības saskrasmē ar policistu, bet arī orientējas likumos un situācijā sūdīgāk kā pirmklasnieks ! Ja esi nejēga, nav nepieciešams to izrādīt pa visu pasauli ... un kāds te izteicās ka viens no tiem tukšu pļūtītājiem esot jurists ...

A 22.decembris 2021 21:37
0 0 Atbildēt

Un tu vari arī nocitēt tos pantus, kuri ļauj jebkuru ietupināt? (Par vienkāršu atrašanos uz ielas, ārpus komandantstundas)

WALA 23.decembris 2021 10:02
0 0 Atbildēt

Konkrētajā gadījumā ir noteikts kā un pie kādiem apstākļiem pie izsludinātas ārkārtas situācijas var pulcēties. Un tīri tehniski ja VP kā minimums myļķus neizklīdina, tad tā ir VP amatpersonu neizdarība.

Vispārējās epidemioloģiskās drošības prasībās ir noteikts ka ir aizliegts organizēt pasākumus un citad aktivitātes, ja nav iespējams nodrošināt epidemioloģiskās prasības , distancēšanos utml.

Par to cik metru un kvadrātmetru nepieciešams lai tās ievērotu, es ceru varu neizvērsties, (atrast visu var caur Cov19 info lapu, MK noteikumiem utml.).

Divi lohi kas stāv tieši blakus šo pasākumu jau pārkāpj pilnīgi ph ko viņi tur deklarē, jo pierādīt ka ir no vienas mājsaimniecības nesanāks.

Ezis UK 15.decembris 2021 15:50
1 1 Atbildēt

Tas ka likumi Latvijā ir bŗivi interpretējami,ka nu varas apstākļiem ienāk galvā,ja būsi pazemgs ,ja biedri priekšmiek,tad brīdinākums,sāksi kaut ko par likumiem būs 100,vel parunā tad 200 un tad jau progresijā.Miliču sistemu nemainot,tikai pārsaucot par policistiem būtiba nemainās.Par konrēto tusiņu necepos,vara nelaus braukt augumā padomju varai.Valsts ir valsts,bet iedzīvotaji ir tikai valsts barotāji.Diemžēl.

Shiirs 15.decembris 2021 15:58
9 30 Atbildēt

Ruksim atkal paspruka.

Ruksis uzskata, ka ir augstākas kastas pārstavis. Tā domā daudzi. Īpasi jau plāna galdina urbēji.

Diemžēl realitātē celtnieki spēj loģiskāk domāt un arī pelna vairāk, nekā musari.

Celt-nieks 16.decembris 2021 13:49
4 0 Atbildēt

Daži celtnieki pat Teslai sasūkā.

Sūkātajs ar 1.9tdi 16.decembris 2021 16:42
0 0 Atbildēt

Es sūkāju 8 stundas katru dienu un nespēju sasūkāt adekvātai dzīvei. Esmu lēta kuce un aūkaju par velti visiem.

Matilde 15.decembris 2021 17:44
0 2 Atbildēt

Kāds vēl genocīds? Vēsturi priduraks vispār nav mācījies?

Ingus 15.decembris 2021 18:48
24 7 Atbildēt

Pilnībā piekrītu Rukam. Viņš vēl korekti izteicās. Ir cilvēki kuriem labāk nedomāt, to gribētos attiecināt uz lielāko daļu pseido informācijas uzssūcēju.

Zigiss 15.decembris 2021 20:20
10 1 Atbildēt

Nu bet tā ir...visu tur iskatās tādi nabadziņi sanākuši bezdarbnieki..visizskatās vienādi.. neveiksminieki ...jo veiksmīgi cilvēki neiet kautkādā dumjā mītiņā.. domā ar galvu...un vienmēr kautkādi argumenti no feizbuka paķerti..

Jenots 15.decembris 2021 21:25
3 2 Atbildēt

Jā, ar to pietiek, lai šis Tips beidz celt degunu griestos un ietu mācīties Satversmi pilnībā, ne dažas "scēnas".

Valerijs 16.decembris 2021 0:19
3 3 Atbildēt

Pilnībā pietiek. Ta jau savaldīgs cilvēks, lai gan vajadzēja noiet ar steku pa muguru tiem kartupeļiem, lai zina savu vietu.

Vārds 16.decembris 2021 10:49
7 5 Atbildēt

Pag, iAuto arī pūš aldēna stabulē?

iAuto 16.decembris 2021 14:02
5 10 Atbildēt

Šeit nav stāsts par stabuli, bet gan par Policijas (valsts militāras institūcijas) vadītāja diskriminējošu attieksmi pret līdzpilsoņiem.

MMX 16.decembris 2021 16:25
3 0 Atbildēt

vou vou vou, mazliet mierīgāk ar tādiem nopietniem vārdiem kā "diskriminācija" šajā sakarā.

Ja šī pasprukusī frāze ir saucama par diskrimināciju, tad principā mums 90% valsts un privātā aparāta jāatlaiž un jāsabāž par visdažādākajām diskriminācijām - mums tak te gandrīz katru dienu kādu diskriminē - zaļos, lauksaimniekus, tirgotājus, ēdinātājus, māksliniekus un tas ir tikai ko tā uz sitiena varu nosaukt, un neejot tik dziļi lai manu komentāru nenodiskriminē.

Tos pašus celtniekus darba devēji diskriminē maksājot algas aploksne, vai vispār nemaksājot. Kā jau minēju, piekrītu , ka Rietumeiropā šāds izteikums pilnīgi droši novestu pie atstādināšanas, bet sākot mētāties ar terminu diskriminācija ātri var iebraukt sistēmā, kur noteikta cilvēku grupa vai vienkārši interneta pūlis pēc sajūtām spriež par to, kas ir ideoloģiski pareizi. Un tā jau vairs nav demokrātija.

iAuto 16.decembris 2021 19:03
1 5 Atbildēt

Pareizi raksti, ka ideoloģiski "pareizi" izteikumi būtu galīgi garām. Pareizi rakst arī, ka paspruka, bet oficiālais atvainošanās teksts tomēr parāda, ka nesaprot Ruks kļūdu. Ruks ne tikai tieši apvainoja konkrētās profesijas pārstāvjus, bet būtībā visus Latvijas pilsoņus.

Te ir ļoti svarīgi nodalīt apstākļus no paša teikuma satura - ja nepatīk vārds diskriminācija, varam lietot vārdu "šķiras".

LMT 16.decembris 2021 21:20
5 2 Atbildēt

Milicis paliek milicis! Tādu vaig patriekt ar negodu, kā Krapsi!

iAuto 16.decembris 2021 21:25
1 0 Atbildēt

Kas Krapsim bija vaina, par ko viņu īsti palūdza aiziet?

LMT 17.decembris 2021 13:31
0 0 Atbildēt

Aizrāvās ar iepirkumiem

Vārds 17.decembris 2021 9:28
1 2 Atbildēt

iAuto, pieturieties pie tematikas - AUTO. Par pārējo mēs informāciju atradīsim citos, tematiski atbilstošos, resursos.

iAuto 17.decembris 2021 13:24
3 0 Atbildēt

Mums ir sadaļa POLICIJA, paskaties augšā (viena no pirmajām sadaļām iAuto). Tad, kad Tevi nepamatoti sodīs policija, vai notiks avārija dēļ nepareizi realizētas ceļu infrastruktūras, lūdzu neraksti mums. Bet, ja tomēr atsūtīsi, tad mēs publicēsim.

A 18.decembris 2021 13:29
0 0 Atbildēt

Nu, izlasīju, un? Kāds tam sakars ar tevis aprakstīto rekruitera scenāriju? Tu, uzstāj, ka normāli ir, ja policija var "noformēt" jebkuru garāmgājeju par to vien, ka viņš atrodas publiskā vietā, NEATKARĪGI no tā vai ir vai nav ārkārtas situācija.

WALA 18.decembris 2021 14:32
2 0 Atbildēt

Un nē nav normāli, tomēr pirms lekt VP acīs vajag 3reizes padomāt, par to vai esi gatavs sevi juridiski pareizi aizstāvēt, ši papļurkstēšana par Satversmi tāda nav, pie kam skaidro nodo to "celtnieka izpratni par Satversmi".

Un teiksim ASV pirmais noteikums, lai policijai nebūtu instrumentu tevi uz ilgu laiku iesēdināt, ir maksimāli turēt muti ciet, un uzstāt uz tiesībām uz klusēšanu !

Tas attiecas arī uz pilnīgi nevainīgiem cilvēkiem, tapēc basņas par "civilizētām valstīm" ir stipri nevietā, te ir redzams cik viegli mūsējie "tiek cauri sveikā", ASV tāss runātājs jau sen būtu būrī ...

A 22.decembris 2021 21:34
0 0 Atbildēt

Vēlreiz, "lekt acīs" ir viena lieta, vienkārši atrasties publiskā vietā pavisam cita. Pēc tevis teiktā viņiem tie instrumenti ir tā vai tā, ja jau narkotikas var piesviest pa labi pa kreisi. Klusēšana tādā situācijā vispār neko neizmainīs un nedos.

WALA 23.decembris 2021 10:08
0 0 Atbildēt

Tu vienkārši nesaproti, jeb speciāli izliecies ? VP nav jurists, advokāts vai tiesnesis, viņš tikai fiksē pārkāpuma faktu, kas tur ir acīmredzams, skaisrotiez vari sipt uz tiesu. Ja neapmierina un administratīvā pārkāpuma fakts (nezinu vai par šo var tikai brīdināt), tad pēc "garas pļāpāšanas" VP var arī vienu aizvest uz iecirkni, ja kāds nesaprot ka VP ir tam lai novērstu pārkāpumu, nevis pļurkstētu, un jebkurš policists pie spēkā esošiem likumiem vēsi var iesēdināt jebkuru, un pareizi noformējot aizturēšanas faktu, VP būs taisnība.

WALA 23.decembris 2021 10:09
0 0 Atbildēt

Tfu - skaidroties var sipt uz tiesu ...

Janis 19.decembris 2021 13:23
1 0 Atbildēt

Ja paslepnuma komentaros galigi nau. Ruks tiesi morada kas ir tauta pec vina domam, un tas atrasanas vietu. Tur ja vinam butu kaucik pasciena pats butu jau atkapies. Jo no amatpersonas tas ir loti smags parkapums par kuru vinam ir jauznemas atbildiba, ber atvainosanas tas ir ka klajs apsmoekls vismaz man.

Celtnieks 19.decembris 2021 14:26
4 2 Atbildēt

Domāju,ka vidēji policijā strādājošo izglītības līmenis ir stipri zemāks par celtniekiem.Celtnieks bez problēmām var pildīt policista darbu,otrādi gan nesanāks

Kanibaals 23.decembris 2021 0:07
0 1 Atbildēt

Doma neviens policists nav sev māju vai dzīvokli izremontējis? Arī savu auto var salabot labāk kā vidējais servismeistars. Kurš no tiem protestētājiem ir tur gudrāks par policistu? Čota neizklausās.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti