Automašīna saduras ar velosipēdu, policija lūdz atsaukties aculieciniekus 7

 

Foto: iAuto.lv

VP | 5.jūnijs 2022 10:01

Šī gada 2. jūnijā pulksten 17.08 Rīgā, Augusta Deglava un Ulbrokas ielu krustojumā notika sadursme starp pagaidām nenoskaidrotas gaišas krāsas, iespējams, sudraba krāsas, transportlīdzekli un velosipēda vadītāju.

Sākotnējā informācija liecina, ka velosipēda vadītāja bija braukusi pa veloceliņu no Rīgas centra puses Dreiliņu virzienā. Velosipēdiste bija šķērsojusi Ulbrokas ielu, kad notikusi sadursme ar transportlīdzekli, kas pēc ceļu satiksmes negadījuma pa Ulbrokas ielu aizbraucis A.Ķeldiša ielas virzienā.

Velosipēda vadītāja ceļu satiksmes negadījuma rezultātā bija guvusi miesas bojājumus un tika nogādāta medicīnas iestādē.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju vai videoierakstus no transportlīdzekļa video reģistratora, zvanot pa tālruņa numuriem 67219837, 26653635 vai 110.

 
Visi komentāri
 
Pipec 5.jūnijs 2022 12:00
4 1 Atbildēt

Lops, kas aizlaižas no negadījuma vietas, jākastrē ar stellatslēgu par sodu pārējiem mērgļiem.

P.S. Un nerakstiet šeit par velosipēdistu pārkāpumiem, šeit ir konkrēts noziegums - aizbraukšana no negadījuma vietas.

GTD2 6.jūnijs 2022 15:16
2 0 Atbildēt

tam ,kas aizlaidās nav un nevar būt nekāda attaisnojuma, atliek vien cerēt,ka atradīs, bet sods būs tāds kā būs vissticamāk nekāds, kā to paredz mūsu maigā likumdošana. Par sadursmi grūti komentēt, iespējams ,ka tā notika mūsu aplamo noteikumu rezūtātā, kur skrienošajiem velo vienmēr priekšroka

CSN 6.jūnijs 2022 16:08
0 0 Atbildēt

Parādi, pēc kuriem noteikumiem velo vienmēr ir priekšroka? Tas nebūt tā nav. Nevajag jau iztaisīties par upuri, kurus apdraud velosipēdistu visatļautība.

Iespējams, ka tas kurš aizbēga no negadījuma vietas, arī uzskata sevi par velo upuri un bailēs centās ātrāk glābties bēgot.

GTD2 6.jūnijs 2022 17:12
0 0 Atbildēt

Pa gājēju pārejām velosipēdu vadītāji drīkst braukt pāri, bet tikai drošā ātrumā - vienā ātrumā ar gājējiem (apmēram 4-5 km/h).

Kurš vairs pateiks ar kādu ātrumu velo šķērsoja pāreju, kas tie par noteikumiem ,kurā ietbverts vārds ''apmēram'', tapēc iespējams arī ''apmēram'' arī sabrauca . Noteikumiem jabūt precīziem un viegli kontrolējamiem, ja vēlies uz pārejas priekšroku pret auto lec nost no veļuka un stum pāri , ja nē laid auto. Šādi paglābtu ļoti daudz velo rikšotāju no sabraukšanas.

Tāpatās ,ka visticamāk ,ka neuzināsim kāpēc tas nelietis pameta notikuma vietu.

Rr19 6.jūnijs 2022 17:24
0 0 Atbildēt

Vispār tas krustojums ir regulējams.

GTD2 6.jūnijs 2022 17:49
0 0 Atbildēt

Arī regulējumā krustojumā nogriežoties ir japalaiž gājēji un skrejoši riteņbraucēji,stāvdrāži ,nedomāju ,ka notrieca tiešā tēmējumā, tad sekas vissticamāk būtu ļoti bēdīgas

Rr19 6.jūnijs 2022 19:20
0 0 Atbildēt

Ja gājējiem deg zaļais, bet var arī degt sarkanais, kuru skrejošie bieži ignorē.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti