Valsts policija atskaitās par 2021.gadu - rezultāti slaidos (+ FOTO) 8

 

Foto: iAuto.lv

Valsts Policija | 23.jūlijs 2022 11:02

Valsts policija atskaitās par 2021.gada darba rezultātiem, iAuto publicē to sadaļu, kas atspoguļo ceļu policijas veikumu.

Valsts policija atskaitās par 2021.gada darba rezultātiem, iAuto publicē to sadaļu, kas atspoguļo ceļu policijas veikumu.

Pilnā prezentācija ir šeit >>> zem Publiskie pārskati 

 
Visi komentāri
 
anonimikis 23.jūlijs 2022 11:54
6 0 Atbildēt

Tiešām nevar ielikt normālas kvalitātes klikšķināmas bildes, nevis ar izplūdušiem maziem tekstiem?

iAuto 23.jūlijs 2022 18:21
3 0 Atbildēt

Tehniski nevaram, bet te saite uz pilno prezentāciju www.vp.gov.lv/lv/publikacijas-un-parskati

almussa 23.jūlijs 2022 13:36
2 0 Atbildēt

.....jā ......pat ar lupu NEVAR SASKATĪT ......VAI TAS SPECIALI = SLEPTĀ INFORMACIJA , PAR KO PASIEM KAUNS ?

650 23.jūlijs 2022 15:13
2 0 Atbildēt

Jā.Loham (-iem) nav jāsaredz nekādas tur ne Detaļas.Nee.Pietiek (com), ka viņi tiek informēti.Ka (viss) process notiek (tieši) tā, kā tam (būtu) jānotiek.

Te pirms pāriss g tika vairākkārt ievietota atsauce uz valsts Kontroles atzinumu.No kuŗa (lohi) vismaz varēja izgūt kādu priekšstatu/par.

Kāpēc mums te ikdienu katrureizi ziņo- notika aptuveni tas un tas, aber figzin kā un vvz kāpēc.Vecene,reku, e bio mat,ceļa malas zālē gulēja.Ierāva ritenī ar visu Zāli.Bet (vairs..)taču nav (un nebūs) uzzināms, cik tā Zāle (tobrīd,tur) bija gaŗa.Varbūt tās vispār Nebija.Jā.Tāpat kā slavenie metrīgie Mārrutku koki visa jūnija garumā zālājājā pie Spicces droši nodrošnāja drošu pietuvošanos gājēju pārejai.

Attiecīgi tālāk ir plašas iespējas šos negadījumu datus variēt un (pēc vajadzības) ar tiem (to patiesajiem iemesliem) visvisādi demagoģēt un/vai pat manipopupulēt.

Vajag skaidrāk- luddzu, spiežam uz Dullo.. 5/18/2020(!)... lrvk.gov.lv/lv/aktualitat...-piepildisanai ...(c)Lela daļa Iekšlietu ministrijas iegādātā tehniskā aprīkojuma ceļu satiksmes drošības uzlabošanai stāv noliktavu plauktos, un ļoti iespējams, ka tas nekad netiks izmantots. Triju gadu laikā (2017–2019) no valsts budžeta finansējuma ceļu satiksmes drošības uzlabošanai tika piešķirti 9,2 miljoni eiro, no kuriem 2019. gadā izlietoti 2,4 miljoni eiro (no valsts budžeta finansējuma 1,6 miljoni eiro un no OCTA finansējuma gandrīz 800 tūkstoši eiro). Par šo naudu pirkti lāzera skeneri, kompaktās videokameras, rokas videoradari, dažādas kancelejas preces sabiedrību izglītojošiem pasākumiem, iegādāts pat bezpilota lidaparāts, tomēr liela daļa no iepirktajām ierīcēm netiek izmantotas nemaz vai arī nav lietošanas kārtībā. Vienlaikus finansējuma trūkst, piemēram, vidējā ātruma kontroles radaru darbībai un saskaņā ar publiski (!!,piez/red..) pieejamo informāciju ir apdraudēta arī stacionāro radaru darbība....

MMX 24.jūlijs 2022 23:38
1 0 Atbildēt

Tā visa statistika ir pilnīga demagoģija, tas pats arī CSDD sadaļā par avārijām. Itkā savākti dažādi dati, bet var redzēt ka valsts iestādes pilnīgi mērķtiecīgi izvairās no reālo avāriju iemeslu skaidrošanas, tā vietā taisot darba grupas lai kārtējo reizi nodarbotos ar h*iņu un uzkārtu vēl kādu kameru.

Bet par tautu pohuij, lai sitās. Paši savā informācijā nopublicē, ka dažāda veida uzbraukšanas šķēršļiem, gājējiem, velosipēdistiem, utt. veido lielāko daļu avāriju, bet uzlabojumam piedāvā samazināt ātrumu. Tikko kā paceļās jautājums par kaut kādu sūdīgu vietu satiksmes organizācijas sakārtošanu, tā uzreiz ir "nē džeki, mēs tā nevaram, tur vajag naudu", bet kad jāplāno vidējā ātruma vai fotoradaru likšana kaut kādos mistiskos laukos tad uzreiz ir teksts par to, ka "tas būs nozīmīgs ieguldījums satiksmes drošības uzlabošanā".

Varēja vienkārši pateikt - kungi, nav labi, budžetam vajag naudu un katram vajag piemest. Savādāk tagad sapirks fotoradarus, tauta sāks braukt lēnāk, nāksies maksimālo ātrumu no 90/50 samazināt uz 80/40, pēc tam 70/30 un tad jau pilsētā tiks fotoradaroti gājēji, kas pārāk ātri iet.

LMT 23.jūlijs 2022 20:45
2 0 Atbildēt

Nosita 146 cilvēkus un tas covīda laikā, kad apkārt neviens nebraukāja! Vai nevajag patriekt vadību ar negodu?

650 23.jūlijs 2022 22:05
1 0 Atbildēt

Nee, zin ko, šiten te prassās pēc (kārtējājājām) Piemaksām un/vai Prēmijām.Interesanti, ka minēto notikumu laikā (visi plānotie) stacicionanārie (augstākās izšķirt/spējas 108MPix 16K bionic new ģenereišn photovideo) radari dabrbojās pilnīgi bez jebkādiem (plašākākakai sabiedrībai uzzināmiem) traucējumiem.

Gāja vaļā visadāžādākās akcijass un/vai (25/8/367) tika veikta (pilna izmēra) prepervencija un/vai visu visumu visumā apTveroša (369grādu) vizuāli manipolāri bipolārā uz-raudzība.Jā.

... 25.jūlijs 2022 13:49
1 0 Atbildēt

Tas ko es no statistikas izsecināju (vismaz satiksmes jomā) - maksimāls pofigs uz satiksmes drošību, bet koncentrēšanās tikai uz sodu iekasēšanu. Policijas ekipāžu pieķerto pārkāpumu skaits samazinās, koncentrēšanās uz fotoradariem un 360 grādu kamerām, jo te ir lieliskas iespējas uzlikt n sodus par vienu pārkāpumu (piem. OCTA), par to neinformējot auto īpašnieku, tātad necenšoties novērst pārkāpumu. Alkohola reibumā pieķerto skaits samazinās, bet alkašu izraisīto negadījumu skaits pieaug. Bet policijai uz to nospļauties, tagad galvenais izbīdīt biznesa projektu, lai fotoradari varētu sodīt no 1km...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

40 gadi bez kārtīga remonta: “Kur paliek mūsu ceļa nodoklis, ko maksājam?” Protests Rojā (+ VIDEO) 9

Pēdējā administratīvi teritoriālā reforma Roju pievienoja Talsiem, rojniekiem solīja, ka uz novada centru tie varēs aizbraukt pa sakārtotu ceļu. Taču realitātē viņiem regulāri salauztas automašīnas, dārgi remonti. Viņuprāt, arī atpūtnieki izvēlas piejūras ciemam mest līkumu. Lai beidzot skaļāk pievērstu uzmanību nesakārtotajam ceļam, ap 250 automašīnu devās protesta braucienā. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti