Cēsu novadā policija apturējusi jaunieti, kurš traucies ar 170 kilometriem stundā (+ VIDEO) 9

 
Nozare.lv | 4.oktobris 2022 12:09

Cēsu novadā policija apturējusi jaunieti, kurš traucies ar ātrumu 170 kilometri stundā (km/h), lai gan atļautais braukšanas ātrums bija 90 kilometri stundā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ance Rozīte.

VP ekipāža 1.oktobrī, veicot satiksmes uzraudzību, Cēsu novadā, Vaives pagastā, uz autoceļa Valmieras - Cēsis - Drabeši 31.kilometrā fiksēja ļoti steidzīgu "BMW" markas automašīnu, kas pārvietojās virzienā no Valmieras uz Drabešiem ar ātrumu 170 km/h, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h. Pārbaudot automašīnas vadītāju, policija konstatēja, ka pie "BMW" stūres sēdies 2003.gadā dzimis jaunietis.

Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 km/h ar mopēdiem, motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem un kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 tonnas, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 360 līdz 480 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz sešiem mēnešiem.

Šajā gadījumā par pārkāpumu autovadītājam piemērots naudas sods 360 eiro apmērā, kā arī transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz sešiem mēnešiem, piebilst Rozīte.
 

 
Visi komentāri
 
Ceļš 4.oktobris 2022 12:18
4 1 Atbildēt

Kāds tur “traucās”, nedaudz ilgāk un stiprāk piespieda tai 1.8 lamatai gāzes pedāli. Tas nav nekāds traukšanās ātrums, kāda jēga, VP ko tādu publicēt, nesaprotu.

rt 4.oktobris 2022 12:18
2 0 Atbildēt

Vecais mazais motoriņš tīri labi velk!

Krotow 4.oktobris 2022 13:03
2 0 Atbildēt

No virsraksta var secināt ka rakstīts par ūnikumu, kas steigšus jāreģistrē Ginesa rekordu grāmatā. Jaunietis, kurš skrien ar ātrumu 170 km/h un pat pamanās atzīmēties policijas radarā.

Asaris 4.oktobris 2022 15:07
1 1 Atbildēt

Vispār jau atpakaļ uz autoskolu arī vajadzēja nosūtīt. Kaut gan ja smadzeņu vietā tomāts, tad skola tur nelīdzēs.

Xm2 4.oktobris 2022 19:01
6 0 Atbildēt

Šitais tomāts tiešām ir mazākais ļaunums Latvijā.

Tas tomāts 70% iespējams nekad mūžā nemaz neizraisīs csn, turpretī kurš liek domāt, ka kāds aizvēsturisks boomers ar sliktu redzi neizraisa csn?

Protams par šo pārkāpumu ir jāsoda, protams tā darīt nedrīkst, bet tas arī nav nekas šokējošs, lai visi boomeri tagad čurātu karstu, vai man dieniņ…

BMW 5.oktobris 2022 10:17
0 0 Atbildēt

Traukšanās sākas no 200, viss kas ir pirms tam, ir tikai ieskriešanās.

SAAB 5.oktobris 2022 10:19
0 0 Atbildēt

Kad atvēra Dienvidnieku, pirmajās naktīs tur daudzi lidoja ar 200+. Un BMW bija vieni no lēnākajiem!

BMW 5.oktobris 2022 13:20
0 0 Atbildēt

Nedirs saabLizi, kur tavs saabs ir tagad?

Saba vienīgais plus bijas tas, ka visādiem nabagiem par lētām naudām bija iespējas uzbliest +-300zs un tas arī viss., pēc laika daudzi saprata, ka apnīk tas vienritenis, būtu vel bāņi mums tad vel kaut kāda jēga citādāk vadās sūdīgi iet tikai kad tiek lidz trešajam ātrumam un beigu beigās, ja grib nopietnāku jaudu tad maks jāver vaļā "standarta pozīcijā", tiklīdz otrizējā tirgū parā'dījas turbo bmw, tā visas pasakas par sābu izgaisa, jo neviens negribēja taisīt augšā vienriteni.

SAAB 6.oktobris 2022 10:31
0 0 Atbildēt

300zs ceļ no parasta 1,9 dīzeļa.

Begemoti nāca jau standratā ar AWD, tāpat kā TurboX (9-3x), vai 9-4x, un 9-7x.

Un vienriteni var ārstēt ar LSD.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti