Policisti veic aizturēšanu, taču neiet tik viegli (+ VIDEO) 14

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

VP | 21.janvāris 2024 10:59

2024. gada 5. janvārī ap plkst.15.00 tika saņemta informācija, ka Cēsu novada, Liepā 1995. gadā dzimis vīrietis ir nodarījis miesas bojājumus kādai sievietei.

Kā iAuto redakciju informēja Valsts policija - Reaģējot uz notikumu, nekavējoties izbrauca Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Dienvidvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas divas amatpersonas. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vīrietis ir pārkāpis arī tiesas lēmumu par pagaidu aizsardzību pret vardarbību.
 
Tā kā persona bija ļoti agresīva, apdraudēja cietušās un arī citu iedzīvotāju drošību, tika pieņemts lēmums par kriminālprocesa uzsākšanu un personas aizturēšanu.
Aizturēšanas laikā persona pretojās, bija agresīva, nodarīja miesas bojājumus policistiem. Izmantojot speciālos cīņas paņēmienus, speclīdzekļus, agresīvā persona tika aizturēta un nogādāta Īslaicīgās aizturēšanas vietā Cēsīs, kur viņš turpināja būt agresīvs un sabojāja pagaidu turēšanas telpas aprīkojumu.
 
Par pretošanos policijas amatpersonu likumīgajām prasībām tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 270 .panta pirmās daļas un notiek izmeklēšana, tāpat arī pārējās personas darbības tiek izvērtētas atbilstoši likumam.

 
Visi komentāri
 
Upss 21.janvāris 2024 19:40
4 1 Atbildēt

Nu ja, uzlikuši meitēnam aizturēt sieviešu sitēju...

Asaris 22.janvāris 2024 9:52
0 0 Atbildēt

Ja tur būtu meitenES, tad viņas šobrīd droši vien gulētu slimnīcā. Forši jau ka izvēlies profesiju kas patīk, tik žēl ka tagad večiem jāveļ papildus nasta.

darklight 21.janvāris 2024 20:14
4 1 Atbildēt

Ceru, ka to cilvēku ārstēs, jo viņš neapšaubāmi ir slims. Ja nevar izārstēt, tad atliek tikai eitanāzija.

WALA 22.janvāris 2024 9:50
2 0 Atbildēt

Teiksū kā ir - nevajadzētu publiskot šādus video, izņemot nošutōt tos VP - lai izvērtē vai darbiniekiem ir attiecīgas iemaņas un zināšanas par veicamo darbu ... 

JO teikšu godīgi, kārtīga lauku veča aizturēšanai daudzas VP darbinieces ir stipri par vieglu, ja vien nav pamatīgu kādu austrumu cīņu zināšanu ...

Asaris 22.janvāris 2024 9:54
0 0 Atbildēt

Pret kārtīgu lauku veci tur var būt 10 darbinieces ar austrumu zināšanām, tas daudz nemainīs.

WALA 22.janvāris 2024 10:00
0 1 Atbildēt

Nū mainīs gan, Celica kluba viena dalībniece mums bija kurai tēvs un brālis profesionāli ar to nodarbojās, meituks ~ 50 kg max. Būsi pārsteigts ko viņa varēja nolikt gar zemi tā ka jāstrauca vai tas kurš "norkita" vēl spēs piecelties .

Tur diezgan labi māca kā izmantot 'lieko svaru' pret pašu nēsātāju ....

WALA 22.janvāris 2024 10:05
0 1 Atbildēt

P.S. tas gan neizslēdz joku, ka būsi spējis viņu pārspēt ātrumā un viltībā, un teiksim tiksi viņai pavisam klāt un nosacīti pacelsi no zemes ( un vēl pamanīsies kaut kā savu "vārīgo vietu" aizsargāt) ... tad iespējams arī vinnēsi ... bet maz ticams ka 80% "tautiešu tiktu tik tuvu klāt" ...

tā mani sargā 22.janvāris 2024 14:10
3 2 Atbildēt

Vajadzēja nošaut,bet gan jau netrāpītu.Labi vēl,ka pašiem dienesta ieroci neatņēma.

Kanibaals 22.janvāris 2024 15:54
1 0 Atbildēt

Šos video skatoties var vien nobrīnīties, ka policistiem ir 0 iemaņu aizturēšanas paņēmienos. Kaut vai bija video Rīgā, kur čalis pieķēries ar vienu roku pie staba un poliči neprot elementāro paņēmienu nobraukt ar pirkstu kauliņiem pa delnas augšpusi, bet kaut ko tur rausta. Tik bezpalīdzīgi.

EXPERT 23.janvāris 2024 13:04
0 0 Atbildēt

No specialiem redzama tik NEMAKULIBA , kam Domata Pipargaze , Asarene neietekmee Dzerajus un Sunhus .

R3 23.janvāris 2024 13:57
0 0 Atbildēt

Un tādi to mūsu latviju sargā....kauns un negods vienu lohu nevar sasaitēt.... Kā viņi var aizsargāt no kaut kā nopietnāka?! 90ajos drošvien sēdētu zem berlingo un ārā nelīstu))

raimondsm 23.janvāris 2024 18:10
1 0 Atbildēt

daži stambulistu neloģismi

www.delfi.lv/898102/versij...u-leonu-rusinu

skrēja miniatūra trīsdesmit gadus veca sieviete rudens mētelī. Viņa izskatījās pārbijusies un izmisusi. Pa priekšu viņai – būdīgs jauns vīrietis, kura rokās bija telefons. Zaglis, es nodomāju, un metos abiem pakaļ. Varbūt palīdzēšu zagli apstādināt!

Saucu dusmīgā balsī – tūlīt pat atdodiet viņai telefonu! Sieviete centās apspiest pārbīļa radītās emocijas. Pēc mana otrā sauciena, kuram pievienoju – "Es zvanu policijai!" – un to tiešām darīju, vīrietis apstājās. Atkārtoju prasību – pūlis skatījās uz scēnu. Caur prātu izskrēja doma: labi, ka sieviete neatrodas vīrietim tieši blakus. Bija sajūta, ka viņš varētu atvēzēties un sist.

vairākas reizes pret autoostas miskasti trieca sievietes telefonu. Bija dusmīgs, ka iejaucies kāds no malas un viņu apstādinājis. Es jau runāju ar policiju, lūdzu atbraukt. Uztraukumā laikam sacīju, ka vīrs vardarbīgi uzbrūk sievai un salauzis viņas telefonu. Pēc brīža viņš raudošajai sievietei to atdeva, pārlauztu uz pusēm. Vīrietis bēga, viņš dzirdēja, ka policija tiešām brauc. Es apkampu sievieti – viņa trīcēja nāves bailēs. Kaut ko tādu biju lasījusi kolēģes Ingas Spriņģes pētnieciskās žurnālistikas portālā "rebaltica.lv"

Es paskatījos uz smalciņo sievieti sev blakus, viņa turēja plaukstā sadragāto telefonu un joprojām trīcēja. "Kā lai es tagad piezvanu?" viņa raudāja.

-----------------------------------

Ja bail, tad jāskrien pakaļ? Un ja nu tam arī širmis noslīd?

darklight 23.janvāris 2024 20:29
0 0 Atbildēt

Tu jau gan neiejauktos, lai tik sit nost, vai ne? Nav jau tava darīšana. Es vispār šādus lopus liktu kastrēt, lai viņi nevarētu par vīriešiem saukties!

P.S. Pieļauju, ka raksts ir sadomāts vai izpušķots, bet pietiekami bieži šādas situācijas ir realitātē. Un dēļ tā visiem jācieš no visādiem debīlismiem kā Mee too, Stambulas konvencija un visi pārējie liberastiski feministiskie murgi.

raimondsm 23.janvāris 2024 22:12
2 0 Atbildēt

Nu, tai policistei patrāpījās širminieks.

Tādas Andas iedrošina jau konfliktā esošam vecim, par kuru jau esot zināms, ka esot agresīvs, dzīties pakaļ. Viņa baidās, bet telefons ta atņemts, tāpēc, trīcot bailēs jāskrien pakaļ.

Ko tad, ja tam viņu vecim širmis?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

No 10 līdz 80 procentiem 10 minūtēs: Polestar testē super ātru uzlādi

Inženieriem izdevies atrast risinājumu īpaši ātram uzlādes procesam, kas ievērojami samazinās laiku, kas šobrīd jāpatērē gaidot kamēr uzlādēsies jūsu elektroautomobiļa akumulators tālākajam ceļam. Lasīt vairāk

 

Gaisa pilis vai reāls plāns? - EM izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam Latvijas IKP palielināt līdz 83 miljardiem eiro

Ekonomikas ministrija (EM) ir izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam panākt, lai Latvijas IKP sasniegtu 83 miljardus eiro, teikts Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātajā informatīvajā ziņojumā par Latvijas ekonomikas attīstību, ko otrdien konceptuāli skata valdībā. Lasīt vairāk

 

Prezentēts Zeekr Mix – minivens ar neparastu salonu 6

Ķīnas autoražotājs Zeekr Pekinas autoizstādē iepazīstinājis ar minivenu Mix – ģimenes transportlīdzekli, kam piemīt plašas salona transformēšanas iespējas. Lasīt vairāk

 

Aizsardzības ministrija izdod jaunu bukleta “Kā rīkoties krīzes gadījumā” redakciju

Aizsardzības ministrija informē, ka ziņu portāla “Sargs.lv” sadaļā “72 stundas” ir pieejama bukleta “Kā rīkoties krīzes gadījumā” jaunā redakcija, kas ir papildināta ar sadaļām par krājumu veidošanu, rīcības plānu sagatavošanu ģimenēm, kā arī citu svarīgu un noderīgu informāciju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti