Policija noskaidrojusi jauniešus, kuri Tīnūžos četrkārt pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu 5

 
Nozare.lv | 20.marts 2024 20:29

Valsts policija ir noskaidrojusi iespējamo autovadītāju un pasažierus, kuri Tīnūžos ar automašīnu bija traukušies ar ātrumu virs 200 kilometriem stundā (km/h).

Kā tviterī vēsta Valsts policija, par pārkāpumu ir sākts administratīvā pārkāpuma process.

Vienlaikus turpinās darbs pie apstākļu noskaidrošanas un pierādījumu kopuma nostiprināšanas, tādēļ policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus vai autovadītājus, kuri varētu būt fiksējuši notikuma brīdi ar video reģistratora palīdzību, zvanot pa tālruņiem 67 829 185 vai 110.

LETA jau vēstīja, ka šonedēļ sabiedrības uzmanību piesaistīja videomateriāls, kas filmēts no pārkāpēja vadītās automašīnas "Audi" salona. Tajā redzams, ka auto īsi pirms Tīnūžiem attīsta ātrumu gandrīz 240 km/h, bet ceļa zīmei "Apdzīvotas vietas sākums" pabrauc garām ar ātrumu, kas lielāks par 200 km/h.

Tuvojoties apļveida krustojumam, priekšā redzama gan tajā pašā virzienā braucoša kravas automašīna, gan divi pretimbraucoši kravas auto. "Audi" vadītājs bremzē un, par mata tiesu izvairoties no sadursmes, iebrauc apļveida krustojumā pa pretējo braukšanas joslu un šķērso to pretējā virzienā, pretimbraucošajam auto pabraucot garām pa ceļa nomali kreisajā pusē.

Pēc tam "Audi" ir apstājies un, pēc balsīm spriežot, jauni vīrieši pārrunā notikušo braucienu. Automobilim no bremzēm kūp dūmi un filmētājs pamana, iespējams, brauciena laikā gūtu nelielu skrāpējumu uz labā sānu spoguļa.

 
Visi komentāri
 
0pis 21.marts 2024 11:17
1 0 Atbildēt

Nu re, Tīnūžu Noslēpums ir atklāts. Puaro var ieķemmēt šeriju un gaidīt nākamo Neražu.

650 21.marts 2024 15:52
1 1 Atbildēt

Ko īsti tā policija ir "noskaidrojusi"? Vainīgo vadītāju? Ja tas ir pierādīts- kur Uzvārds? Pēc kādām primāri sekundārajām viņi pazīmēm policija to noteica? Vai ir pierādījumi? Ja nav, kādā veidā tos ir "plānots" iegūt? Varbūt (atkakal) tiks sarīkota (kārtējā) ekspertu ekspertīze pus gadsimta garumā?

KĀ PĒC "visi ir aptaujāti", izņemot (iespējamo?) mašinas vadītāju? Acīmredzamu visīstāko bandītu,krimināl noziedznieku! Kāpēc viņš jo projām atrodas brīvībā un teorētiski spēj gan izdarīt jaunu noziegumu (-us), gan ietekmēt lieciniekus, gan arī pašu "izmejklēšanu"?

Rr19 23.marts 2024 17:19
0 0 Atbildēt

Vecīt, uzvārdus nosauc tikai bezvēsts pazudušajiem un tiem, kuri irVP meklēšanā, šitiem visiem varoņiem pat ģīmji tiek kadrā aizklāti, lai tauta neredz.

650 23.marts 2024 18:40
0 0 Atbildēt

Jā.Turedzkā ir. Masskavā drošibass dienesti tramda vecenes un filmē lohus, kuri nes uz kapiem ziedus,kamēr pa to laiku īstie teroristi un bandīti dara ko grib.

Tāpat te- kamēr treknaiss pr-nieks ar bezkaunīgu sejas izteiksmi stumj lažu no tv e-krāna par 1km/h,droni ķer kuldīgas lohus un prokuratūra jau otro nedēļu izveic speciālo padziļināto komercdarbību Hosama Mēra piesprādzēšanai, tamēr ''īstie" situācijas valdnieki  iestumj trekno kloķi jebkuram garāmgājējam un/vai pretimbraucējam.

Pat citkārt drosmīgie (neuzpērkamie) anonanonalītiskās žurnaālistikas pārstāvji nespēj neko publiski noskaidrot- "īpašā ģimene" sen apzināta un sadzīviski visiem apkārtējajiem labi zināma, taču visa Valsts ir bailēs/apmiizusies.

fufelis 22.marts 2024 16:09
0 1 Atbildēt

Tas nemaz nav noticis!Kombinēti nemākulīgs video,datorsimulācija ar neirotīklu pielietošanu,vāja tēlošana.Ar  kaut kādiem apsaubāmiem lieciniekiem neko nepierādīs lai apsūdzētu un sodītu.Tas viss nav tik viennozīmīgi!Arī šoreiz neizdosies nošaut.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 6

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti