Jelgavas pusē autovadītājs 2,69 promiļu reibumā pārvadā bērnus (+ VIDEO) 8

 
LTV Ziņu dienests | 27.augusts 2024 7:51

2,69 promiļu reibumā, acīmredzami nespējot adekvāti vadīt automašīnu, sestdien Jelgavas novadā apturēts kāds autovadītājs, kurš vedis divus nepilngadīgus bērnus. Šo vadītāju nofilmējuši citi ceļu satiksmes dalībnieki, kuri spriežot pēc videomateriāla, saviem spēkiem mēģinājuši apturēt iereibušo braucēju.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ābols 27.augusts 2024 15:26
17 2 Atbildēt

Ja būtu gādīga māte tad noteikti neatstātu ar tēvu kuram ir acīmredamas problēmas alkohola lietošanā, jo nav pirmā reize- vadītāju apliecība jau ir atņemta dēļ promilēm!

 Neviens normāls gadīgs vecāks neatstātu savus bērnus ar tādu lopu! Jo ja ''tēvs'' būtu normāls tad kamēr apliecība nav atjaunota nesēstos pie stūres, kur nu vēl pēc alkohola lietošanas, smagā palī stūrēt AR SAVIEM bērniem. 

 Mļin! EJ AR KĀJĀM ja esi tik nabags, ka nesanāk pat  sabiedriskajam!!!!

Interesanti, ka šādi dzēraji, po.ujisti pie stūres turpina braukt un iepūt... Valsts tā īsti nemāk tikt galā ar šo!

 Jo sastādītos sodus noteikti nemaksā, ja auto atņem, tad tam auto tāpat šrota vērtība, nopērk sskā nakamo 'līdz 500€' un rullē tālāk bez tiesībām.... Jo tas ka nav attiecīgās kategorijas, tas jau neaptur registrēt auto uz sevi.

  Oficiāli drošvien nekur ta īsti nestrādā, ja strāda tad saņem minimumu, no kā inkaso atņemt nevar lai piešķirtos sodus atvilktu, pārējo 'īsto' algu, saņem aploksnē... 😉

Vnk zinu, ir bijusi darīšana ar tādu alkoholiķi- p.hujistu, kurš policiju sauca par suņiem un visas izrakstītās kvītis meta miskastē. Līdz aknas vairs neturēja un savos 58 gados beidza eksistēt...

 Inkaso bieži nāca uz deklarēto dzīvesvietu, bet nekas jau juridiski uz viņu nepiederēja.... 

Strādāja arī stroikās, līdz pirmajām algām un tad dzēra visu pēc kārtas, sākumā kamēr nauda lētako veikalā nopērkamo, tad točkā dabūnamo, pēctam odierus un ziemas logšķidrumi arī tika tukšoti.

 Cik zināms tad pasvaldību/valsts parāds bij mērāms entajos tūkstošos no sodiņiem, kuriem lika mīksto.

650 27.augusts 2024 18:23
3 0 Atbildēt

Nu ja sanāktu kādi uudi, uz to "sab.labā" tev diez vai kāds ko "atlaidīs".Gluži otrādi- pašrocīga vajāšana nemaz nav atļauta, ta kur nu vēl kāda fiziska aizturēšana.Bet laika domāt nav, tā loze izkritusi tev- vai nu uzņemies, vai nu tas bandīts pazudīs no redzesloka un tad nu ej tur kādam kko vēlāk pierādi.Protams, ka pie veiksmīga rezultāta "uz gatavu" piebraukušie polipolicisti būs priecīgi.Bet neba ja tu viņam nesīsies pakakaļ ar 2kāršu atļauto un kāda nejauša pretimnākošā ekipāža to oficiāli piefiksētu.Sanāk, ka tam aizturētājam ir kāda 2kārša drosme vajadzīga.

Vis labāk būtu kaut kādīgi censties tam meerglim sekot un vienlaikus pa trubu runāt ar policiju.Iespējams pat ieturēt kādu saprātīgi pieklājīgu distanci, lai šamo lieki neprovocētu.

Ābols 27.augusts 2024 11:40
3 0 Atbildēt

Tad gan jau, ka atlikusī alkānu ģimene brēktu pilna balsī un būtu tiesvedības darbi, ka tieši dēļ aizturētajiem viss tragiski notika un ka tagad vajagot tos saukt pie atbildības un vispār viņiem vajag kompensāciju simtos tūksošu apmērā!!!

 (Principā lai varētu nestrādat un turpināt cilāt pudeli.) 😉

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.477 un 95 benzīns 1.517 EUR; bet Igaunijā? - 15.09.2024

iAutolv uzpilda degvielu par 1.477 eiro litrā, Gulbenē todien Neste cena bija 1.42 par litru, bet Igaunijā 15. septembrī par dīzeļdegvielas litru prasīja 1,419 eiro. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 2

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 

Lielas problēmas BMW: Dingolfingas rūpnīca uz laiku aptur ražošanu, atsaukums izmaksās miljonus 4

BMW uz laiku apturējis ražošanu savā Eiropas lielākajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Dingolfingā. Iemesli lēmumam ir vairāki. Lasīt vairāk

 

Dzelzceļa stacija RIX lidostā un vilciena savienojums ar Rīgu būtu jāiesaldē vismaz uz 10 gadiem (+ VIDEO) 23

iAutolv apskata topošo Rail Baltica stacijas ēku Rīgas lidostā un izsaka savas domas attiecībā par šo projektu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti