Rēzeknē ļaunprātīgi aizdedzinātas vairākas automašīnas (+ VIDEO) 7

 
Valsts Policija | 10.septembris 2024 10:55

Šā gada 9. septembrī Rēzeknē kādas mājas pagalma stāvlaukumā dega septiņas automašīnas. Sākotnējā informācija liecina, ka sākumā aizdegušies divi transportlīdzekļi, bet degšanas rezultātā aizdegās vēl piecas automašīnas. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Zināms, ka 9. septembrī pulksten 02.51 kāda nenoskaidrota persona ļaunprātīgi aizdedzināja transportlīdzekļus kādas mājas pagalma stāvlaukumā. Degšanas rezultātā dega septiņas automašīnas – “VW Polo”, “Hyundai Santa Fe”, “Mercedes Benz”, “WV Passat CC”, “Audi 80” un “Volvo S60”, “Škoda Karoq”. Zināms, ka automašīnas “Škoda Karoq” un “VW Polo” nodega pilnībā, pārējie transportlīdzekļi degšanas rezultātā bojāti. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas, proti, par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu vai citādā vispārbīstamā veidā vai ja tā izdarīta lielā apmērā, vai ja tās rezultātā vainīgā neuzmanības dēļ iestājusies cilvēka nāve vai izraisītas citas smagas sekas. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Valsts policija aicina šī negadījuma lieciniekus, ka arī personas, kuru rīcībā ir jebkāda informācija kas var būt nozīmīga izmeklēšanā sazināties ar Valsts policiju pa tālr. 64603535, 110, e-pastu ziemellatgale@latgale.vp.gov.lv vai griežoties tuvākajā policijas iecirknī.

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

 
Visi komentāri
 
Sergejs 10.septembris 2024 14:04
0 4 Atbildēt

"Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā"

 Tad valsts policijai ir jādodas apcietināt visu LV banku vadības, jo tur sanāk gluži pretēji - mums ir jāpierāda ka līdzekļus autolīzingam vai hipotēkai esam ieguvuši likumīgi, pat ja pieteikums tiek aizpildīts bankā kuras klients esi 20+ gadus

Kanibaals 11.septembris 2024 0:10
4 0 Atbildēt

Tipiska Sergeju problēma uztaukties par nodokļu nemaksāšanu. Maksā nodokļus un nebūs jāraustās.

Sergejs 11.septembris 2024 13:48
1 0 Atbildēt

1. iemācies lasīt

2. izlasi līdz galam

3. mēģini saprast

4. nespried par citiem pēc sevis

5. komentē

Kanibaals 11.septembris 2024 16:43
0 0 Atbildēt

5. punkts man tuvāk.

650 11.septembris 2024 1:07
0 0 Atbildēt

Nu varbūt šamie to bespilotkas lidaparātu gaidīja ierodamies.Tas pa ceļam nomeiza,tapc arī izraisījās šādas emocijas.Ta kāds tur noziegums, ko tur ies tagad vēl pierādīt.Resursus lieki tērēt.Cilvēciska vilšanās,vaig tak saprasst un/vai Piedot.

imzz 11.septembris 2024 9:49
0 0 Atbildēt

Vai auto signalizācija nenostrādā, ka auto aizdegas ? Diezgan dīvaini, ka nodeg 7 auto mājas pagalmā, turklāt ne visi uzreiz, bet iedzīvotāji izliekas par beigtām zivīm.

ZZZZ 11.septembris 2024 15:27
1 0 Atbildēt

Laikam akumulators vainīgs. Eh.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunajā krustojumā pie Depo - Spices ir salabotas dzeltenās līnijas (+ VIDEO)

iAuto secina, ka mulsinošās dzeltenās pagaidu līnijas uz asfalta klājuma būvobjektā ir nomainītas ar baltām norādēm, kas nevienam pārpratumus nerada. Lasīt vairāk

 

Vērtēs iniciatīvu par elektrisko skrejriteņu ierobežošanu (+ VIDEO) 4

Nevis aizliegt, bet meklēt iespēju, lai cilvēki ar elektroskūteriem neapdraud gājējus. Tā šodien lēma Saeimas Mandātu komisija vērtējot vairāk nekā 10 000 Latvijas pilsoņu kolektīvo iesniegumu "Drošas ietves un ielas bez nomas elekroskrejriteņiem". Par to kā padarīt drošākas ielas deputāti vienojās uzticēt vērtēt Saeimas Tautsaimniecības komisijai. Lasīt vairāk

 

Pārslodze uz ceļiem vai šoferu nihilisms – kas rada lielākos negadījumu riskus? 15

Lai gan ceļu satiksmes negadījumu skaits pēdējos gados nedaudz, bet tomēr samazinās, Latvija uz kopējā Eiropas Savienības fona aizvien izceļas ar smagiem negadījumiem un bojā gājušo skaitu uz ceļiem. Lasīt vairāk

 

Izmēģinām jauno Renault Master (+ foto) 1

Francijas auto ražotājs Renault laidis klajā Renault Master modeli tā ceturtajā paaudzē. Tam par godu Krakovā, Polijā tika rīkota prezentācija un izmēģinājuma braucieni. Šobrīd Master pieejams gan ar dīzeļdzinējiem, gan elektrisko piedziņu, bet nākotnē gaidāms arī ūdeņraža Master. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti