Rīgā ar netrafarētiem auto kontrolēs braukšanas ātrumu (+ VIDEO) 55

 
LTV Ziņu dienests | 21.septembris 2024 8:14

Ik minūti Rīgas ielās tiek pārsniegts atļautais braukšanas ātrums. Tā secinājusi pašvaldības policija, kura turpmāk ātruma mērīšanā iesaistīs trīs netrafarētas automašīnas. Tās gan braucot, gan stāvot varēs fiksēt ātruma pārkāpējus, kuri vēlāk saņems soda rēķinu.

 
55 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Rietumu dentists 22.septembris 2024 11:11
26 3 Atbildēt

Luksemburgā gadījās pārkāpt ātrumu negaidītu satiksmes izmaiņu dēļ. Pēc laika atnāca vēstule, ko atvēru ar drebošu sirdi- sodi pēc kataloga tur nežēlīgi. Man lūdza aizsūtīt paskaidrojumu, ko arī nosūtīju. Naudas sodu nesaņēmu. LV neatliekams darba dēļ saņēmu soda kvīti par auto stāvēšanu. Policisti rakstīja sodu, pienācu un izskaidroju. Tie k.. tik atbildēja, lai rakstu CSDD un uzlika savu kvīti tāpat. Sodu vēlāk atcēla.  LV "audzina" ar totālu kontroli un sofiem. Drīz vairs elpot nedrīkstēs..

iJuris 21.septembris 2024 12:38
26 4 Atbildēt

un kā tad paliek ar pārkāpuma novēršanu? Ja jau tik bīstami, ka jāsoda, tad kādēļ neapturēt? Un kur tad pazuda maģiskais busiņš ar kamerām? Iesprūda tiesu darbos, vai salūza?

Kaut kā šis neiet kopā ar likumu par policiju un tās mērķiem.

iJuris 22.septembris 2024 9:36
25 1 Atbildēt

kapēc gribas, regulāri to arī daru, kopā ar 99% pārējiem vadītājiem. 

situācija rodas pavisam cita, veidojas tāda kā indulgences sitēma, maksā un dari ko gribi. Piemēram uz turīgāku firmu reģistrēts auto var darīt ko grib, kamēr vien maksā sodus. Kurā brīdī palielinās drošība? Tas ka mums ir pilnīgi dažādi uzskati par kārtību un likumu nepieciešamību jau sen ir noskaidrots, tu lieksi savu muguru kaut vai otrādāk, lai ievērotu noteikumus, bet nevienā brīdī neuzdosi jautājumu, vai tie ir saprātīgi. Man tā nepatīk, es esmu par to, ka sistēmai jāstrādā iedzīvotāju labā.

Šai sistēmai klāt var pielikt vēl dažādus uzdevumus, jo ja pasaka ka tas ir satiksmes drošības uzlabošanai, tad vēlos, lai fiksē bīstamības ceļa stāvoklī, nepareizi izvietotas zīmes remonta zonās, utt. Fiksē koku zaru aizegtas zīmes, gājēju un velo vadītājus. Es ceru ka saproti uz ko tēmēju, viens likums viena taisnība visiem. Jeb tikai dažiem?

Lūk arī visa starpība.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

iAuto piedalās 24 stundu izturības sacensībās. Kā mums gāja? (+ foto) 2

20. un 21. septembrī Lietuvā, Panevežā tika aizvadītas “Enefit” 24 stundu auto sacīkstes elektriskajiem automobiļiem. Tajās piedalījās arī Latvijas auto žurnālistu komanda. Lasīt vairāk

 

Kad beidzot sāks labot Vanšu tiltu? (+ VIDEO) 4

Arvien pieaugošais bedru apjoms uz Vanšu tilta ietvēm pēdējā laikā atkal uzjundījis iedzīvotāju neapmierinātību. Viņuprāt, tilts ir kritiskā stāvoklī. Rīgas domē gan mierina, ka tilts ir drošs – gan autobraucējiem, gan kājāmgājējiem. Lasīt vairāk

 

6000 eiro – un Mercedes brauks pats ar ātrumu līdz 95 km/h (+ VIDEO) 22

Mercedes – Benz uzlabojis savu Level 3 pakāpes Drive Pilot, kas pēc visu atļauju saņemšanas un sertifikāta iegūšanas 2025. gada sākumā varētu kļūt pieejams Mercedes automobiļos. Lasīt vairāk

 

Nepilni 28 000 eiro - MG uzsāk krosovera HS pārdošanu Vācijas tirgū (+ FOTO)

Vācu pircējiem no pagājušās nedēļas ir pieejams Ķīnas SAIC paspārnē strādājošā MG Motors krosovers MG HS – viens no diviem saimes modeļiem, kas vēl pieejams ar iekšdedzes motoriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti