Šonedēļ sākas «LatvianBaja Ziemas Kausa izcīņa 2010» 1

 
12.janvāris 2010 16:34

Šo sestdien, 16. janvārī Aleksandra Muižā notiks pirmais no pieciem paredzētajiem LatvianBaja Ziemas Kausa izcīņas posmiem standarta automašīnām.


Foto: Jānis Barbars/ www.rallyemotions.net

LatvianBaja Ziemas Kausa izcīņas pirmais posms notiks Ogres rajonā, Rembates pagastā, Aleksandra Muižas teritorijā izveidotā slēgtā ziemas auto trasē, kurā segums, atšķirībā no daudzām citām līdzīgām trasēm, galvenokārt ir blietēts sniegs, kas dod iespēju par augstvērtīgu rezultātu cīnīties arī autosporta entuziastiem, kuru automobiļi nav aprīkoti ar radžotām riepām.

Šajās sacensībās atļauts piedalīties sākot no četrpadsmit gadu vecuma, kā arī cilvēkiem bez autovadītāja apliecības. Automobiļi tiks iedalīti klasēs pēc piedziņas un izmantoto riepu veida, un papildus individuālajam vērtējumam tiks noskaidrota arī labākā komanda, kurā var pieteikt trīs dalībniekus, kuri pat šajās sacensībās var piedalīties ar vienu automašīnu.

Pārējie "LatvianBaja Ziemas Kausa izcīņas 2010" posmi notiks ar regularitāti reizi divās nedēļās -  30. janvārī, 13. un 27. februārī, kā arī 13. martā, ja to norisei netraucēs laika apstākļi.

Paralēli "LatvianBaja Ziemas Kausa izcīņai 2010" biedrība "LatvianBaja" rīkos arī "Madonas ziemas kausa izcīņu 2010", kas notiks 23. janvārī, 6. un 20. februārī Madonā.
 

 
Visi komentāri
 
274073. viesis 18.janvāris 2010 22:01
0 0 Atbildēt

trase sagatavota vienkarsi super, vareja pabraukt ari atri, kas bija patikama atskiriba no parasa ziemas formata. paldies orgiem, uz nakošo noteikti brauksu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti