22.augustos Brenguļu trasē autosprints

 
16.augusts 2010 23:59

Pēc viena mēneša pauzes jau atkal klāt ir nākamais autosprinta posms. Nu jau šā gada trešais posms autosprintā norisināsies 22.augustā Brenguļu autotrasē.

Atgādinām, ka dalību šajās sacensībās var ņemt gan sportisti ar savām sporta automašīnām (attiecīgā klasē), kā arī vienkārši autovadītāji, kas vēlas iegūt pieredzi auto vadīšanā ekstrēmos apstākļos.

Tātad laipni gaidīti gan profesionālie sportisti, gan auto amatieri.

Automašīnu klases:
* Priekšpiedziņas klase (TA un OCTA)
* Aizmugures piedziņas klase (TA un OCTA)
* Pilnpiedziņas klase (bez turbo) (TA un OCTA)
* Pilnpiedziņas klase (ar turbo) (TA un OCTA)
* Brīvā klase (pilnpiedziņa)
* Brīvā klase (vienas ass piedziņa)

Dalības maksa, kā jau ierasta, Brenguļu autotrasē ir 15Ls. Viens dalībnieks drīkst piedalīties vairākās klasēs, attiecīgi samaksājot par katru 15Ls.

Iespējama arī iepriekšpieteikšanās uz sacensībām,kas nodrošinās Jums lētāku dalības maksu - tikai 12 Ls.Jums jānosūta savs vārds, uzvārds, a/m marka, modelis, vēlamā klase dalībai uz btrase@gmail.com.

Iepriekšējais posms autosprintā gāja pretēji ierastajam braukšanas virzienam, jo Brenguļu autotrase ir paredzēta braukšanai abos virzienos.Tātad šī posma braukšanas virziens būs kā ierasts - pretēji pulksteņa rādītāja virzienam.

Trasē kā jau parasti varēs gardi paēst, jo darbosies bufete. Kā arī būs iespējams iegādāties auto – moto tuninga uzlīmes speciālā uzlīmju tirdzniecības vietā.

Paldies sadarbības partneriem: Reklāmas aģentūrai Btrase.lv, auto – moto tuninga uzlīmēm www.uzlimes.net, būvtehnikas nomai Honest rent. Info partneri: Portāli www.4rati.lv, www.iauto.lv, http://www.autosport.lv

Dalībniekiem reģistrācija no plkst. 10:00 – 11:30. Sacensību sākums plkst. 12:00.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti