Kurzemes rallija kartes žurnālā «Ātruma Cilts»

 
26.augusts 2010 0:00

Lai atvieglotu skatītāju orientēšanos norises vietā, žurnālā “Ātruma Cilts” publicētas rallija “Kurzeme 2010” ātrumposmu kartes, kā arī pasākuma norises plāns.

Žurnāla redaktore Ilze Aperāne stāsta, ka lasītājiem un arī ralliju apmeklētājiem par ātrumposmu kartēm ir ļoti liela interese, tādēļ žurnāls ir ļoti iecienīts īpaši rallija skatītāju vidū.

Jaunajā žurnāla numurā rallija cienītājiem ir ne tikai rallija “Kurzeme 2010” ātrumposmu kartes, bet arī intervija ar Ivaru un Krišjāni Caunēm, Līgas Stirnas raksts par rallija vēsturi Kurzemē. Tāpat žurnālā daudz uzmanības veltīts driftam, bērnu drošībai, grāmatām par autosportu. Žurnālā tiek pētīta arī biodegviela un plašāk aplūkota automašīna Mitsubishi ASX, kuru komentē arī auto sportists Ivars Vasaraudzis.

Sadarbībā ar preses izplatītājiem, izdevies noorganizēt, ka aktuālais žurnāla numurs būs plašāk nopērkams preses tirdzniecības vietās, kas atrodas ceļā uz rallija “Kurzeme 2010” norises vietām. Žurnāls jau nopērkams arī rallija skatītāju iecienītājos “Statoil” uz Jūrmalas šosejas, kā arī Saldū.

Žurnālu jau var iegādāties arī visās Latvijas lielākajās preses izplatīšanas vietas, tai skaitā “Narvesen”, “Plus punkts”, “Statoil”, “Maxima”, “Rimi” u.c. Žurnāla cena - Ls 1,50.

Informējam, ka arī nākamajā žurnāla numurā, kas iznāks 20.septembrī, tiks publicētās rallija/rallijsprinta “Latvija 2010” kartes.

Atgādinām, ka sadarbojoties žurnāla "Motors & Sports" līdzšinējiem veidotājiem ar TV radījuma "Ātruma Cilts" autoriem ir tapis jauns žurnāls "Ātruma Cilts - Motors un Sports". Žurnāla izdevējs ir korporatīvo mediju centrs "CorpMedia". Žurnāla saturs būs pilnībā atbilstošs žurnāla nosaukumam. Ikdienā gan plānots lietot arī saīsināto žurnāla nosaukumu - “Ātruma Cilts”.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti