«Midland Racing» komandai labi rezultāti driftā

 
31.augusts 2010 9:06

28.augustā norisinājās četras Drifta sacensības, kurās piedalijās ''Midland Racing'' komanda. Baltijas pro drifta čempionāts, Latvijas pro drifta čempionāts un Igaunijas kauss norisinājās Adru trasē, Pērnavā.

Savukārt Rīgā, Biķernieku trasē, notika Energy.lv rīkotās drifta sacensības. Midland Racing komanda piedalījās visās sacensībās uzrādot augstvērtīgus rezultātus.

Komandas braucējs Jānis Eglīte pēc izcīnītas uzvaras Latvijas čempionāta ieskaitē ir pakāpies uz pirmo vietu Latvijas čempionāta kopvērtējumā. Baltijas čempionāta ieskaitē Jānis brauca ļoti labi un kāpa uz goda pjedestāla otrā pakapiena, kas ļāva Jānim pakāpties kopvērtējumā par divām vietām un ieņemt otro vietu.

Komandas braucējs Gatis Lapāns Igaunijas First Stop kausā ieguva pirmo vietu, kas  ļāva saglabāt pirmo vietu kopvērtējumā.

Kaspars Mamons startējot ar ''Midland Racing'' street driftam sagatavotu automašīnu izcīnīja trešo vietu energy.lv sacensībās, kas ir uzskatāms par izcilu rezultātu, jo šīs bija tikai trešās sacensības viņa karjerā un tikai pirms nedēļas viņš pirmo reizi sēdās pie driftam sagatavotas mašīnas stūres.

Foto Lauris Nagliņš

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti