Trofi reidu sezona turpinās

 
6.septembris 2010 8:10

Latvijas Trofi reidu čempionātā atlikuši vairs tikai divi posmi: „GO Expedition Trophy”, kas 18. -19. septembrim norisināsies Madonā, un „Kurland Trophy” Ēdolē 16. – 17. oktobrī.

Paveroties kopvērtējuma tabulās, vienīgais, kas kļūst skaidrs, ir tas, ka nekas nav skaidrs. Visās kategorijās uz uzvaru pretendē vismaz trīs vai pat četras ekipāžas, un vismaz piecas vai sešas vēl reāli var pacīnīties par medaļām čempionāta kopvērtējumā.

Ko sagaidīt no Madonas? Olgas purvs, kas droši vien pat visrūdītākajam bezceļu braucējam liek sacelties muguras spalviņām, šogad visticamāk tiks atstāts atpūtināt un sadziedēt pagājušā gada rētas. Trases līkloči vedīs pa Smeceres sila stāvajiem un mālainajiem kāpumiem. Savu artavu noteikti būs devusi arī nesenā vētra, apgrūtinot iespēju apbraukt organizatora sagatavoto īpašo maršrutu. Sacensību atklāšana un starts kā arī apbalvošana plānota Madonas centrālajā laukumā. Sestdien skatītājiem piedāvājumā būs Dubļu Ērglis. Ērgļa aplī spēkosies arī ATV, bet kā īpašais piedāvājums būs Traktoru cīņas. Aplis izveidots netālu no sacensību bāzes vietas Rēķu kalnā. Tiešā trases tuvumā būs arī iespēja vērot TR1 klases cīņu ar Rēķu kalnu.

Sestdienā pēc apļiem, visi skatītāji, kas apmaiņā pret ziedojumu būs ieguvuši ieejas karti Reķu kalna teritorijā, varēs arī apmeklēt „Kalnagravas”, kur par jautru nakts pavadīšanu rūpēsies Edvīns Bauers ar grupu „Vilnis”.

Svētdienā apli mēģinās piejaucēt sporta klašu automašīnas - gan „standarta” TR1, gan modificētie TR3 un OPEN klases automobiļi. Savukārt tiem ērgļiem un citiem entuziastiem, kuriem ar sestdienas apļa sacensību būs bijis par īsu, svētdienā piedāvājam bonusu: „oriententerācija mīklainā apvidū, pēc nosacītām norādēm uz krāsainas lapiņas”.

Nesanāk aizbraukt uz Madonu? Vēl pēdējā iespēja šogad skatīt vaigā trofi braucējus būs oktobra vidū Ēdolē, „Kurland trophy”. Šogad maza jubileja – piecgade izpildīta, līdz ar to sagaidāmi arī šādi tādi piecgades pārsteigumi. Kā jau tas pēdējam čempionāta posmam piedienas, trasē izšķirsies čempionu titulu ieguvēji. Domājāms, ka garlaicīgi nebūs nevienā kategorijā, kā arī iespējams, ka šajā cīņā par Latvijas čempionāta medaļām iesaistīsies arī Lietuvas un Igaunijas pārstāvji.

Tradicionālais Ēdoles dzelzceļš, šajā reizē iespējams dos iespēju satikt ne tikai labo feju bet arī Austumu Ekspresi ar visu Erkilu Puaro. Ja nu pēkšņi braucējiem izdosies pievarēt šo pārbaudījumu, tad nepārprotami būs nepieciešmas veldzēt slāpes Užavas minerālūdeņos. Kā nekā Kurland trophy laikā jau būs zināms vai Valsts galvaspilsēta ir pārcelta uz Ventspili, vai tomēr vēl ne.

Citējot latviešu tautas varoni kaprāli Dritvaikociņu „Velns un divstobrene”. Visi uz Madonu septembrī un tad taisnā svētceļojumā oktobrī uz Ēdoli.

Slapjš un dubļains
Krišjānis

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti