Jubilejas «Kurland Trophy» aizvadīts

 
19.oktobris 2010 12:35

Ēdoles apkārtnē 16. un 17.oktobrī spēkiem mērojās spēcīgākie Latvijas trofi reidu braucēji. Kopumā uz starta vairāk kā 40 tehnikas vienības gan automašīnu, gan kvadriciklu kategorijās.

Kurland Trophy arī pēdējais Latvijas čempionāta posms šogad, kur izšķiras čempionāta medaļu liktenis.

TR1 kategorijā diezgan pārliecinoša uzvara Sergejam Žabinam un Ivaram Ozolam, otrajā vietā atstājot Ēriku Eglīti/ Māriņu Kaļķi/ Agri Brasliņu/ Gintu Mālkalnieti, bet trešajā Alvi Pētersonu/ Aigaru Motivānu/ Rolandu Kalniņu no SNS nodaļas komandas. Šāda pati secība arī sezonas kopvērtējumā.

OPEN kategorijā uz starta astoņas ekipāžas. Ļoti pārliecinoši uzvara Siliņa/ Puša ekipāžai, tikai vienā papildsacensībā piekāpjoties Boicova ekipāžai, bet pārējās izcīnot pirmo vietu. Otrais šoreiz Ivars Roze / Nils Bernāns, kuriem ar otro vietu šajās sacensībās pietika pirmās vietas nosargāšanai sezonas kopvērtējumā. Trešais Aigars Mizga, kurš šo sacensību aizvadīja ar sev neierastiem stūrmaņiem Intu Marcinkēviču un Linardu Skani. Trešā vieta Mizgas ekipāžai arī gada kopvērtējumā, bet otrais kopvērtējumā Jānis Siliņš / Arnis Pušs.

TR3 kategorijā visiem aizsniedzama Viļņa un Aigara Zeizas ekipāža, otrā vieta diezgan sīvā cīņā izcīnīja Normunda Bačinska un Viktora Pahomova ekipāža, kam bronzas godalgas čempionāta izskaņā, bet trešā vieta šoreiz Guntim Nadļonokam / Ģirtam Leimanim, kas sacensībās TR3 ieskaitē startēja ar TR2 klasei atbilstošu automašīnu. Tehnika šoreiz neizturēja Vansoviča/ Dzeņa ekipāžai, taču tas netraucēja iegūt pirmo vietu Latvijas čempionāta ieskaitē, apsteidzot Zeizu ekipāžu par nieka 2 punktiem (250 pret 248).

Liela pateicība Normunda Bačinska/ Viktora Pahomova ekipāžai par nesavtīgu palīdzību grāvī ieslīdējušajam Vansovičam!

ATV ieskaitē šoreiz plānas dalībnieku rindas, tikai divas komandas, bet tas nemazināja spriedzi un cīņa līdz pat distances pēdējiem metriem, uzvara Jānim Siliņam / Raimondam Jonaitim / Normundam Garenčikam, bet tikai nedaudz atpalika Uldis Millers / Jānis Romanovskis.

Dubļu ērgļa ieskaitē mazo ērgļu kategorijā uzvara Vladislavam Bergmanim ar Dmitriju Savicki, lielo Ērgļu kategorijā Valdim Ločmelim un Kārlim Birzniekam, savukārt ATV kategorijā uzvara Romānam Jermolājevam, kas sacensībām pieteicās pēdējā brīdī, pēc tam kad neizturēja viņa sporta automašīnas pusass.

Tūrisma kategorijā šoreiz „vecā gvarde” parādīja, ka meistarība nerūs. Pirmā vieta Aivara Ieviņa / Artūra Melņa / Aināra Kokarēviča ekipāžai, otrie Aigars Logins / Mārcis Meslis / Ritvars Brīvība / Gatis Rozenovs, bet trešie ar Aigara Logina sagatavotu automašīnu Heinrihs Janovskis / Inita Janovska / Aivis Karlsbergs.

Informāciju sagatavoja
Latvijas Automobiļu federācijas
Trofi reidu komisijas Priekšsēdētājs
Krišjānis Vīdušs

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti