Ziemas sezonu sāk Swedbank kartodroms Kandavā 2

 
8.novembris 2010 12:22

Swedbank kartodroms Kandavā atklāj ziemas sezonu. Trase pirmo reizi pēc tās rekonstrukcijas 2008.gadā turpinās darbu arī vēla rudens un ziemas periodā.

Kartodroms piedāvā plašu pasākumu programmu privātajiem klientiem un uzņēmumiem, bet galvenā sezonas nagla, iestājoties aukstam laikam un uzsniegot sniegam, būs ziemas trases izveide pa kuru varēs braukt ar īres kartingiem, kas aprīkoti ar speciālām ziemas riepām.


Atklājot ziemas sezonu, 6. un 7.novembrī, kartodroms ir parūpējies par īpaši draudzīgām cenām braucieniem ar īres kartingiem. Arī turpmāk sezonas laikā cenas patīkami pārsteigs trases klientus.

Mārtiņdienas kausa izcīņa

Jau novembrī kartodromu sagaida piesātināta pasākumu programma – sestdien, 13.novembrī, īres kartinga un autosporta cienītāji tiek aicināti piedalīties „Mārtiņdienas kartinga kausa izcīņā”, kas notiks pēc iebraucienu sistēmas, proti, katrs dalībnieks katrā iebraucienā krās punktus tādā veidā noskaidrojot uzvarētāju. Jāatzīmē, ka sacīkste notiks trases konfigurācijā, kas līdz šim nekad nav izmantota, tāpēc ātrākā apļa īpašnieks tiks godināts kā rekordists.

Kurzemes reģiona komandu sacīkste

Nedēļu vēlāk 21.novembrī kartodromā pulcēsies Kurzemes reģiona (Tukuma, Talsu, Kuldīgas, Ventspils, Liepājas un Saldus rajona) uzņēmumu un privāti veidotās komandas, lai noskaidrotu labāko, sacenšoties pēc populārās LeMans komandu brauciena sistēmas, dalībniekiem mainoties sacīkstes gaitā. Sacensībās būs kopējā, uzņēmumu komandu un privāto komandu ieskaite.

Openkart sezonas noslēgums

Novembra beigās un decembra sākumā kartodroms pēdējo reizi šajā sezonā uzņems amatieru kartinga kustības Openkart braucējus, kuri aizvadīs 2010.gada sezonas pēdējos posmus B līgas, Elites līgas un komandu sprinta sacensību LeMans ieskaitē.

Ziemas kartings – jauna ziemas aktīvās atpūtas forma

Gaisa temperatūrai stabili pazeminoties zem nulles atzīmes un uzsniegot sniegam, kartodroma stāvlaukumā tiks sagatavota ziemas trase, bet īres kartingi aprīkoti ar ziemas riepām. Darbs pie ziemas trases izveides ir jau sācies. Trase ir paredzama vidēji ātra ar vairākiem slaidiem līkumiem, kas izbraucami dziļās sānslīdēs. Ņemot vērā ziemas kartinga popularitāti citās valstīs, tā būs jauna un aizraujoša ziemas aktīvās atpūtas izklaide, turklāt ļoti noderīga, lai uzlabotu savu brauktprasmi ziemas apstākļos ar automašīnu. Ziemas kartings ir arī oriģināla alternatīva, uzņēmumiem plānojot savus korporatīvos pasākumus klientiem, sadarbības partneriem vai darbiniekiem.

Arī privātajiem īres kartinga entuziastiem ziemā būs ko darīt, jo kartodroma ziemas trasē notiks „Ziemas virzuļa kausa izcīņa”, kas sastāvēs no vairākiem posmiem.

Aktuālā informācija par pasākumiem, cenām un piedāvājumiem ir atrodama trases interneta mājas lapā www.kartodroms.lv. Ātrākais veids kā par trases piedāvājumiem uzzināt visus jaunumus ir sekot kartodromam twitter vietnē @kartodroms. Twitter sekotājiem regulāri tiek piedāvātas arī īpašas akcijas.

 

Par Swedbank kartodromu

Swedbank kartodroms Kandavā tika atklāts 2008.gada jūnijā. Tas atrodas padomju laikos būvētās kartinga trases vietā, kas savulaik bija Latvijas un PSRS kartinga izlašu bāze. Kartodroma renovācijas projektu izstrādāja pasaulē vadošais autosporta trašu un būvju autors Hermans Tilke. Trase atbilst starptautiskiem standartiem un ir mūsdienīgi aprīkota. Kartodromā ir pieejami vairāk nekā desmit īres karti, kas aprīkoti ar 13 zirgspēku Honda dzinējiem un spēj attīstīt maksimālo ātrumu 85 kilometri stundā. Swedbank kartodroma partneri ir Swedbank, Skonto Būve un Energoremonts Rīga.

 
Visi komentāri
 
280051. viesis 11.novembris 2010 23:59
0 0 Atbildēt

Izklausas labi, bus japamegina!

280521. viesis 6.decembris 2010 12:42
0 0 Atbildēt

A18

Test !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti