12.martā Cēsu pusē jauns rallijs-sprints «Slātava 2011»

 
18.februāris 2011 9:35

Pēc vairāku gadu pārtraukuma marta vidū Cēsu pusē atgriežas rallijs, pagaidām kā rallija-sprinta “Slātava 2011” sacensības, kas būs pārbaudes posms 2012. gada Cēsu rallijam.

Te gūtie rezultāti tiks ieskaitīti kā Latvijas rallijsprinta čempionāta 2.posms.

Jaunā rallija-sprinta norises vieta ir Vecpiebalga un pateicoties tās vēsturiskajam nosaukumam, pie tā ir ticis arī rallijs-sprints „Slātava 2011”.

Sacensību trases kopējais garums sasniegs 130 kilometrus. Sportistiem tiks piedāvāti astoņi ātrumposmi (četri pa divām reizēm), no kuriem garākais būs 10 km garš.

Daļa no trases savulaik ir bijusi iekļauta arī Cēsu rallija sastāva, bet ziemā šie ātrumposmi vēl nekad nav braukti.

Cīņa „Slātavā” notiks 6 ieskaites klasēs, kā arī ROAD disciplīnā, atbilstoši Latvijas atklātā ralljsprinta čempionāta nolikumam.

Atgādinām, ka 4WD+, 2WD Open un 4WD Open klasēs būs atļauts izmantot arī sporta radžotās riepas.

„Slātavas” organizatori cer, ka ziema Vecpiebalgas apkārtnē 11.-12.martā vēl nebūs atkāpusies un sportisti varēs izmantos lielisko piedāvāto iespēju izbaudīt pēdējās šīs ziemas trases.

Pieteikumi dalībai sacensībās jau tiek pieņemti, rallija – sprinta „Slātava 2011” oficiālā informācija pieejama www.autosport.lv un www.4rati.lv.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti