Svētdien Zaķusalas kausa trešais posms

 
24.februāris 2011 16:23

Svētdien, 27. februārī Rīgā, Zaķusalas ziemas autotrasē notiks standartautomobiļu kausa izcīņas „Zaķusalas Ziemas kausa 2011” trešais posms.

Uz starta jau trešo reizi pašā Rīgas vidū tiek aicināts katrs autovadītājs ar savu automašīnu, lai pilnveidotu ziemas braukšanas iemaņas un cīnītos arī līdzvērtīgiem konkurentiem par uzvarām. Ieskaite trijās klasēs – aizmugures piedziņa (RWD), pilnpiedziņa (AWD) un vienas ass piedziņa (2WD).

Iespējams, sacīkste pulcēs lielisku dalībnieku skaitu, jo iepriekšējā dienā būs noslēdzies Latvijas ziemas autosprinta čempionāts. Tas nozīmē, ka svētdien sportisti varēs startēt Zaķusalā jau atpūtas režīmā, jo čempionāta statusa sezona būs aiz muguras.

Pēc aizvadītajiem diviem Zaķusalas Ziemas kausa posmiem RWD klases vadībā izvirzījies Oskars Sīmanis, bet viņa sīvākais konkurents, kurš atpaliek tikai par četriem kopvērtējuma punktiem, būs Aivars Orenišs. Arī par trešo vietu interesanta cīņa – vienāds punktu skaits ir Jānim Apsītim un Normundam Orlovam. 2WD klasē, kurā startē priekšpiedziņas automašīnas, kā arī aizmugures piedziņas automašīnas, kurām motors izvietots aiz braucēja, līderis pēc diviem (no četriem) posmiem Nauris Aizsils. Viņš izveidojis labu pārsvaru pār sekotāju Guntaru Braunu – 19 punktu starpība. Savukārt otro, trešo un sekojošās pozīcijas tiks dalītas aizraujošā cīņā. AWD klasē drošās līderpozīcijās izvirzījušies tēvs un dēls Tālis un Jānis Baranovski. Kopvērtējumā cīņā par trešo vietu iesaistījušies Kārlis Nebars un Jānis Slišāns.

Svētdien sacensības sāksies ar sportistu reģistrāciju laikā no 8:00 līdz 9:30. Pieteikties sacensībām var pasākuma norises vietā minētajā laikā. Šajā laikā notiks arī sportistu iepazīšanās ar trasi. Savukārt sacensību pirmie braucieni sāksies pl.10:00.

Jāpiebilst, ka šis būs trešais no četriem paredzētajiem Zaķusalas Ziemas kausa posmiem. Ceturtā posma norises datums mainīts – tas notiks 6. martā (nedēļu agrāk nekā sākotnēji plānots, lai paspētu noķert pēdējos īstas ziemas mirkļus).
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti