Pēdējā ziemas rallijā-sprintā „Slātava 2011” finišā pirmais Vorobjovs/Zicāns

 
15.marts 2011 10:29

Sestdien, 12.martā Inešos vairāk nekā 50 dalībniekus uz starta pulcēja līdz šim vēl nebijušas un jaunas sacensības - rallijs-sprints „Slātava 2011”.

Fotogalerija »»

Vecpiebalgas pusē aizkavējusies ziema nodrošināja lieliskus apstākļus šīs sezonas beidzamajam ziemas rallijam, sniegotā trase un augstās kupenas tās malās te sagādāja spraigu cīņu sportistiem un aizraujošus brīžus skatītājiem.

Pēc astoņos ātrumposmos pavadītās sacīkstes, rallija - sprinta noslēgumā Vecpiebalgas muižā, kā izkāpis no brāļu Kaudzīšu „Mērnieku laikiem”, ātrākos un veiksmīgākos sveica pats Ķencis.

4 WD + klasē tie bija Zigurds Kalniņš / Ģirts Dombrovskis. Pirmajos ātrumposmos Kalniņa ekipāžai nopietnu konkurenci radīja A.Berķis/N.Piķis, bet šī sacīkste beidzās piektajā ātrumposmā, kur Berķa ekipāža piedzīvoja avāriju. Otro vietu ieguva Aleksandrs Grīva ar Ritvaru Vēveri un, tikai 0,5 sekundes atpaliekot no Grīvas, trešie finišu sasniedza Arvis Arums/Gatis Balgalvis.

Ekipāža Edgars Enkurs/A.Jankovičs ar Audi 80 izcīnīja uzvaru 4 WD ieskaitē, esot visātrākie savā klasē septiņos ātrumposmos. Aiz viņiem - Elmārs Aukšmuksts / Vigo Rubenis, bet bronza 4 WD klasē Didzim Blūmam un Aigaram Rencim .

1600 ieskaitē pirmais finišu sasniedza šīs klases pagājušā gada čempions N.Bruņinieks, kas šoreiz startēja ar stūrmani Edgaru Grīnu, viņiem sekoja R.Ozoliņš/J.Veilands, trešajā vietā L.Bērziņa / M.Indriksona ekipāža.

Road klasē labākie bija Māris Freibergs ar Edgaru Trūpu, otrie K. Borgs/ A.Pāpe un trešie - Armands Lazdiņš / Itars Siliņš.

Lielisku dzimšanas dienas dāvanu sev sagādāja Jānis Vorobjovs, kopā ar stūrmani Guntaru Zicānu pārliecinoši uzvarot 4 WD OPEN klasē un sacensību kopvērtējumā absolūti.

No sportistiem, kas startēja 2 WD OPEN klasē, pirmo vietu ieguva Kaspars un Zita Īles, otrie - J.Berķis / E.Čeporjus, trešie 2 WD OPEN – Ralfs Sirmacis un Māris Kulšs.

Komandu vērtējumā pirmie „Slātavā” „Auto Stils Rally Team” (piloti Nauris Bruņinieks, Agris Kļaviņš, Zigurds Kalniņš), otrie „Quattro Ledlauži” (Ints Jeršovs, Didzis Blūms, Māris Freibergs), trešie - „Arsenal” vienība (Edgars Enkurs, Miks Ernstons, Armands Lazdiņš).

Rallija – sprinta „Slātava 2011” organizatori pateicas par atbalstu 4x4 shop , Z/S Lejas Barackas, SIA Sinhro-C , SIA Larko-V, SIA Auto elegance , SIA Ad rem Auto, SIA Autogars, Piebalgas porcelāna fabrikai un Vecpiebalgas novada domei.

Fotogalerija »»

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti