Latvijas vasaras autosprinta čempionātā seši posmi 1

 
22.marts 2011 12:10

Pēc pusotra mēneša – 8. maijā – 333 trasē startēs Latvijas vasaras autosprinta čempionāta jaunā sezona.


Foto autors: Rihards Baumanis

Seriāls tiks aizvadīts sešos posmos, Latvijas čempionāta ieskaite notiks trijās klasēs – 1800; 2500; 2500+. Šajās klasēs piedalīsies dalībnieki ar ielas riepām un automašīnām, kas atbilst jaunajiem tehniskajiem noteikumiem, kas izveidoti, balstoties uz CSDD prasībām ikgadējās tehniskās apskates veikšanai.

Papildus notiks kausa izcīņa 2500 OPEN un 2500+ OPEN klasēs, šajās klasēs spēkā paliek līdzšinējie tehniskie noteikumi, varēs startēt ar slikiem, kā arī automašīnas, kas aprīkotas ar drošības karkasu.

Sezonas atklāšanas posms notiks 8. maijā sporta kompleksā „333”. Tālākie sezonas posmi norisināsies Jelgavas kartinga trasē „Rullītis”, Smiltenes kartinga trasē „Teperis”, kā arī trīs posmi notiks Rīgā, Biķerniekos. Katrā no Biķernieku posmiem būs izveidota jauna trases konfigurācija, kas padarīs sacensību interesantāku gan dalībniekiem, gan skatītājiem. Pirms posmiem Biķerniekos būs jāapmeklē jau tradicionālie treniņi, kuru datumi jau ir zināmi. Rīkotāji centīsies piedāvāt arī treniņa iespējas sacensību rītā pirms posma, domājot par dalībniekiem, kas dzīvo tālāk no Rīgas, un darba dienās nevar tos apmeklēt.

2011. gadā sadarbībā ar riepu ražotāju KUMHO piedāvājam iegādāties riepas par zemāku cenu, tādējādi papildinot sacensību rīkošanas budžetu. Šajā sezonā par īpašu cenu tiek piedāvāti divi riepu modeļi, kas paredzēti izmantošanai uz ielas, KU31 un KU39. No 2012. gada plānots KUMHO KU39 piedāvāt kā mono riepu čempionāta ieskaitē.

Ar 2011. gada sezonas kalendāru var iepazīties mājas lapā www.vasarassprints.lv, tur pieejami arī nolikumi, un visa aktuālā informācija. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā droši zvaniet rīkotājam Eduardam Kalvem (+371 29114344).

 
Visi komentāri
 
282167. viesis 22.marts 2011 22:29
0 0 Atbildēt

skaists EVO..

--------------------------------------

Visi Latvijas autoservisi

www.autoserviss24.lv

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti