Autosporta sezonu atklās «Eparts.lv Drag Meeting 2011» Biķerniekos

 
20.aprīlis 2011 0:00

24.aprīlī Biķerniekos notiks Latvijas Dragreisa čempionāta pirmais posms „Eparts.lv Drag Meeting 2011”, kas vienlaikus būs arī šī gada Biķernieku trases atklāšanas pasākums.

Sacensībās varēsim skatīt gan Baltijas ātrākos dragreisa auto, gan drifta šovus un šosejas sacensību līderu uzstāšanos, kā arī tiks uzstādīts vēl neredzēts un jauns Latvijas ātruma rekords.

"Eparts.lv Drag Meeting 2011" un "Eparts.lv Dragrace Cup 2011"

Lielie autosporta sezonas atklāšanas svētki „Eparts.lv Drag Meeting 2011”, kā jau ierasts, notiks aprīļa pēdējā svētdienā, un, lai radītu vēl lielāku sabiedrības interesi par dragreisu un uzlabotu sacensību kvalitāti, šogad pirmo reizi rīkošanā apvienojušies divi organizatori – „Baltic Motorsport Partner” un „Forsāža.lv”. No Latvijas Automobiļu Federācijas puses īpaši padomāts ir par sacensību dalībniekiem, kuri pirmo reizi varēs startēt „PRO” un „STREET” klasēs, kā arī piedalīties komandu sacensībās. Savukārt skatītājus visu dienu priecēs krāšņi šovi, auto šosejas sacensību līderu uzstāšanās, kā arī paredzētas jautras Lieldienu atrakcijas visai ģimenei, turklāt Biķerniekos tiks uzstādīts vēl neredzēts un jauns ātruma rekords, par kuru tiks īpaši paziņots jau tuvākajā laikā!

Biļešu iepriekšpārdošana jau no 3. marta „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, DUS „Statoil”, kā arī bilesuserviss.lv un bezrindas.lv. Līdz 20. martam biļetes uz sezonas atklāšanas sacensībām iespējams iegādāties tikai par LVL 4,00, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no11 līdz 15 gadiem (uzrādot skolnieka apliecību) – LVL 3,00.

Kopā notiks pieci dragreisa čempionāta posmi, no kuriem „skaļākie” ir sezonas atklāšana 24. aprīlī un noslēgums 4. septembrī ar vienotu nosaukumu „Eparts.lv Dragrace Cup 2011” Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Sezonas otrais čempionāta posms (402m distance) notiks Igaunijā, Tartu lidlaukā 11. un 12. jūnijā, trešais (201 m distance) – 10. jūlijā Biķerniekos, kur vienlaicīgi risināsies arī Igaunijas Dragreisa čempionāts, bet ceturtais posms (402m distance) notiks 6. un 7. augustā Vaiņodes lidlaukā kopā ar Latvijas Drifta čempionāta posmu.

„Eparts.lv Drag Meeting 2011” un „Eparts.lv Dragrace Cup 2011” ģenerālsponsors – lielākais auto aksesuāru un rezerves daļu e-veikals Eparts.lv, sacensību mediju partneri – draugiem.lv, Radio CapitalFM un LTV raidījumi Zebra, Ātruma cilts un SEMS.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 15

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti