Sākusies biļešu tirdzniecība uz EČ autokrosā posmu Mūsā

 
18.aprīlis 2011 13:06

21.-22.maijā Sporta Kompleksā „Mūsa” notiks FIA Eiropas čempionāta autokrosā sezonas trešais posms, kas būs lielākais starptautiskais autosporta pasākums Baltijas valstīs šajā gadā.

Sportisti uz sacensībām ieradīsies pēc pirmajiem diviem posmiem Portugālē un Francijā. Četrās čempionāta ieskaites klasēs uz starta stāsies gandrīz simts dalībnieki, starp kuriem arī Latvijas galvenās zvaigznes – Aldis Zēbergs Touring Autocross klasē, Jānis Boks un Juris Kuļikovskis Super Buggy klasē, Māris Līcis un Andris Kuļikovskis Buggy 1600 klasē.

 

Paralēli Eiropas čempionāta sacensībām tiks rīkots arī B600 bagiju klases kausa izcīņa, kurā sagaidāms diezgan intriģējošs dalībnieku sastāvs.
Sestdiena, 21. maijs

08:00 – 10:00 Dalībnieku reģistrācija, dokumentu pārbaude
08:00 – 10:00 Automašīnu tehniskā pārbaude
11:30 – 13:00 Brīvie treniņbraucieni
13:30 – 16:30 Oficiālie treniņbraucieni
17:00 1. kvalifikācijas brauciens

Svētdiena, 22. maijs

11:00 Sacensību atklāšana
11:40 2. kvalifikācijas brauciens
13:30 3. kvalifikācijas brauciens
15:30 Fināli
19:00 Apbalvošana

Skatītājiem īstā izrāde sāksies jau sestdienas, 21. maija, pēcpusdienā, kad notiks pirmā kvalifikācijas sērija. Pilna sacensību diena svētdien – vēl divas kvalifikācijas sērijas un visu klašu finālbraucieni.

Autokrosā jājūt līdzi ne tikai Latvijas pārstāvjiem, bet arī jāizbauda lieliskā izrāde – vienreizēja iespēja vērot trasē sacenšoties Eiropas labākos un ātrākos autokrosa braucējus.

Eiropas čempionāts autokrosā tiek rīkots četrās klasēs - Touring Autocross jeb pilnpiedziņas vieglās automašīnas ar jaudu virs 400 Zs, kā arī trīs bagiju (speciāli krosam būvētu auto) klasēs.
No bagiju klasēm par prestižāko tiek uzskatīta Super Buggy klase ar dzinēja tilpums līdz 4000 cm3 un līdz pat 600 Zs lielu jaudu.. Šīs klases uzvarētājs nosacīti tiek uzskatīts par Eiropas labāko bagiju speciālistu. Tieši ar šo klasi saistīti jaunākie Latvijas braucēju panākumi – 2010. gadā pirmspēdējā posmā Francijā uz goda pjedestāla kāpa Jānis Boks.

Buggy 1600 ir ļoti ātra un ne mazāk prestiža bagiju klase, kurā ar katru gadu arvien vairāk palielinās dalībnieku konkurence.

Eiropas čempionāta statusā šogad arī Junior Buggy klase, kurā startē Eiropas jaunie braucēji vecumā no 13 gadiem. Junior Buggy klases automašīnas ir aprīkotas ar 600 cm3 dzinējiem, kuri attīsta līdz 120 Zs lielu jaudu.

Ātrums, tramplīni, kontaktcīņas un sadursmes – Mūsā, 21. un 22. maijā!

Biļešu cenas uz Eiropas čempionātu autokrosā Biļešu Servisa kasēs:

Sestdiena: Ieeja visās tribīnēs pensionāriem un bērniem līdz 12 gadu vecumam - 3 Ls. Ieeja un sēdvietas visās tribīnēs pieaugušajiem – 5 Ls.

Svētdiena: Ieeja visās tribīnēs pensionāriem un bērniem līdz 12 gadu vecumam - 3 Ls. Ieeja un sēdvieta B tribīnēs pieaugušajiem – 5 Ls. Ieeja un sēdvieta C un D tribīnēs pieaugušajiem – 7 Ls, bet ieeja un sēdvieta A tribīnēs pieaugušajiem – 10 Ls.

Līdz lielajiem autokrosa svētkiem Bauskā atlicis nedaudz vairāk par mēnesi, tāpēc nenokavē un iegādājies biļetes jau savlaicīgi.

Uzmanību skatītājiem! Svētdien autobuss no Bauskas uz trasi plkst. 09:30; 10:00;10:30; 11:00. Atpakaļ no trases uz Bausku plkst. 17:00; 17:30; 18:00. Mūsā jau tradicionāla vizināšanās ar helikopteru un jaunas interesantas bērnu atrakcijas!

Biļešu iepriekšpārdošana - Biļešu Serviss kasēs vai www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: www.musa.lv

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti