Latvijas Trofi reidu 2.posms – jau drīz!

 
4.maijs 2011 0:00

Visiem tiem, kam bezceļi un dubļi saistās ar aizraujošu izklaidi un aktīvu atpūtu pie pašām dabas dzīlēm, Latvijas Trofi reidu čempionāta otrā posma organizatori 7. un 8. maijā aicina uz Alūksnes pusi, Trapeni.

Tur norisināsies vērienīgas bezceļu sacensības, kas šogad nesīs Trofi reidu lieldrauga - dārza un meža tehnikas "STIGA" nosaukumu - STIGA TROPHY 2011.

Šogad Trapenē Trofi reids notiks jau astoto gadu un nevienam vairs nav noslēpums, ka leģendārās un teikām apvītās Baltiņu pļavas un purvainie Trapenes meži Trofi reidu sportam ir viena no piemērotākajām vietām Latvijā – sportistiem tas nozīmē papildus grūtības, kurās no jauna pierādīt savu meistarību, savukārt skatītājiem – elpu aizraujošus momentus trases malā. Par neizsīkstošu enerģiju abu dienu garumā gan dalībniekiem, gan skatītājiem parūpēsies "Red Bull".

STIGA TROPHY 2011 organizatori sacensību formātā ietvēruši visu veidu apvidus auto sacensības – no standarta auto, ko ikdienā nereti redzam bruģētajās Rīgas ielās, līdz pat meistarīgi būvētiem 4x4 sporta prototipiem, tādējādi nodrošinot skatītājiem plašu un piesātinātu autosporta izklaides programmu divu dienu garumā.

Jebkurš apvidus auto braucējs STIGA TROPHY 2011 sacensībās var beidzot parādīt sava spēkrata īsto raksturu, izvēloties savam apvidus automobilim un braukšanas stilam piemērotāko no pilnpiedziņas auto bezceļa kategorijām. Standarta apvidus automobiļu īpašniekiem tiks dota iespēja parādīt savas apvidus braukšanas prasmes veiklības Triālā; draugu kompānijā, asistējot navigācijas sistēmām un kartēm, savus spēkus būs iespēja notestēt Tūrisma klases dalībniekiem, bet tiem, kas jau ar pieredzi dubļu savaldīšanā – sporta kategorijas ieskaite vai Dubļu Ērgļa lidojums Trapenē!

Sestdien, 7.maijā plkst.10:00 pasākuma svinīgā atklāšana notiks pašā Trapenes centrā. Kamēr sporta un Tūrisma klases dalībnieki dosies savā pirmajā pārbaudījumā – orientēšanās zonā mežonīgajos Trapenes mežos, meklēt organizatoru izliktos kontrolpunktus, skatītājiem būs iespēja vērot, kā notiek standarta apvidus auto veiklības sacensības Trapenes karjerā - skaistā vietā blakus Sētas ezeram. Vēlāk šo pašu, bet nedaudz modicifētu triāla trasi, iemēģināt ieradīsies arī Tūrisma ieskaite dalībnieki, bet vakarpusē šeit jau darbosies Sporta kategorijas dalībnieki.

Svētdien, 8.maijā jau no plkst. 8:00 atpūtas bāzē "Luksti" notiks sacensības "Dragon winch mud race” dubļu apļos, kur pirmo reizi tiks organizēta paralēla braukšana gan Sporta klasei, gan Dubļu Ērgļiem. Līdz pat plkst.16:00 šeit redzēsim sacenšoties jaunākos šogad uzbūvētos un pārbūvētos 4x4 automobiļus. No atpūtas zonas skatītāji ērti varēs pārredzēt aptuveni trešdaļu no apļu trases.

Plašāka informācija sacensību dalībniekiem un skatītājiem atrodama organizatoru mājas lapā www.4x4sport.lv. Paldies mūsu informatīvajiem atbalstītājiem: www.4rati.lv, www.ralleymotions.lv, www.go4speed.lv.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti