30.aprīlis - 1.maijs - 3 pasākumi 2 dienās!

 
26.aprīlis 2011 0:00

TRĪS PASĀKUMI DIVĀS DIENĀS, LATVIJAS ČEMPIONĀTS AUTOŠOSEJĀ 1.POSMS, LATVIAN DRIFT CUP 1.POSMS UN VĒSTURISKO AUTO SACENSĪBAS DZINTARA VOLGAS pavasara kauss.

Sezonas atklāšanas sacensības, kas tradicionāli Biķerniekos notiek katra maija pirmajā nedēļas nogalē šogad būs daudz aizraujošākas kā jebkad.

Divās dienās būs iespēja redzēt gan labākos auto šosejas braucējus, gan labākos drifta braucējus, gan vēsturisko automobiļus - žiguļus un volgas.

Drifts

Drifta sezona tiks atklāta ar nakts driftu. Latvian Drift Cup ieskaitē arī šogad ir jaunumi, divas ieskaites klases- Street klase, un ProAm klase. Pēc ilgākas pauzes drifta sezona tiks atklāta mazajā stadionā, tātad mazliet mazāki ātrumi, bet vairāk dūmu un tehniskāka trase. Un, protams, daudz jaunu dalībnieku, pārsteigumi no vecajiem dalībniekiem, jauni auto, un cīņa par titula ieguvēju sākas no jauna. Nakts driftā uz starta būs iespējams redzēt vismaz 40 dalībniekus. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 24:00, pēc tam tiekamies after party klubā Pussy Lounge.

Auto šoseja

Auto šosejas sacensības šoreiz notiks tā saucamajā Ātruma aplī, kas ir tieši paredzēts automobiļu sacensībām.

Šogad auto šosejas sezonas atklāšanā notiks- Baltijas, Latvijas un Igaunijas čempionāti, kuros kopā sportisti sacentīsies 6 ieskaites klasēs- Super 1600, Super Production, Super B2000, Baltic Open, Nacionālā klase, BMW 325 un EE Juniori.

Katram autosporta līdzjutējam un Biķernieku trases pazinējam ir savas iemīļotās skatīšanās vietas šajā trasē, bet tradicionāli visus skatītājus piesaista starta/finiša taisnei sekojošais Ozola līkums un Elkonis, kur parasti pēc brauciena starta braucēji neiztiek bez "kontakta cīņas" un sadursmēm. Ne mazāk interesanta vieta, precīzu un ne tik precīzu braukšanas trajektoriju mīļotājiem ir Motormuzeja līkumu sērija, kurā braucēji parasti cenšas savaldīt savus lielā ātrumā braucošos spēkratus- tas viss sagaida skatītājus arī šogad.

Dzintara Volga

Latvijas autosporta leģenda ir Dzintara Volga. Sacensību Dzintara Volga pirmsākumi meklējami tālajā 1963. gadā, bet zelta laikus tā piedzīvoja astoņdesmitajos gados, kad Biķernieku trases malā pulcējās pat 100 tūkstoši auto šosejas sacīkšu fanu.

Dzintara Volgā Biķernieku trasē , kas notika 2010.gada 18-19 septembrī bija tikpat daudz dalībnieku, kā Latvijas auto šosejas zelta laikos. Kopā bija sabraukuši 69 sportisti, kas startēja deviņās ieskaites klasēs. Viskuplākā skaitā bija pārstāvēta vēsturisko automobiļu grupa, kurā ietilpa formulas, kā arī Volga GAZ 24 un VAZ sacīkšu auto. Tātad varam cerēt, ka šogad braucēju skaits būs vēl lielāks.

Auto šosejas un Drifta sezonas atklāšana

• „Latvian Drift Cup” 1.posms, Nakts Drifts 2011. Gada 30.aprīlis sākums 18:00 ,ieeja skatītājiem no 17:00
• Auto šosejas sezonas atklāšana- Baltijas čempionāta 1.posms, Latvijas čempionāta 1.posms, Igaunijas čempionāta 1.posms un Dzintara Volgas 1.sērija, 2011.gada 1.maijs, sākums 13:30, ieeja skatītājiem jau no 11:00

Biļešu cenas iepriekšpārdošanā(līdz 29.05.2011) :

• Biļetes uz Driftu- 4 Ls
• Biļete uz Autošoseja&Dzintara Volgu- 4 Ls
• Kompleksā biļete uz abām pasākuma dienām- 6 Ls
• Bērniem no 10 g.v. līdz 16 g.v. ieeja uz vienu dienas pasākumu 2 Ls
• Bērniem līdz 9.g.v. ieeja bez maksas

Vairāk informācijas www.LDA.lv
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti