Vasaras autosprints startē 333 trasē

 
6.maijs 2011 10:40

Svētdien, 8. maijā sporta kompleksā 333 notiks Latvijas vasaras autosprinta čempionāta pirmais posms.

Sezona sākas labā noskaņojumā, jo audzis dalībnieku skaits, kas nozīmē, ka starpsezonā veiktās izmaiņas tehniskajos un sporta noteikumos bijušas pareizas. Pirmajam posmam pieteikušies vairāk nekā 50 dalībnieki.

Kopš pērnās sezonas vasaras autosprinta čempionāta rīkotāji veica vairākas izmaiņas, veicinot sportistu izmaksu samazināšanos un konkurētspēju. Tādā veidā izdevies piesaistīt vairākus dalībniekus, kuri līdz šim seriālā nestartēja, vai darīja to fragmentāri. Visvairāk progresējusi 1800 klase, kurā pēdējo pāris sezonu laikā uz starta stājās vidēji seši dalībnieki, taču uz šā gada pirmo posmu pieteikušies jau 17 sportisti!

Svētdien sacensības 333 trasē sāksies ar pirmajiem braucieniem pl.12:00. Līdz tam dalībnieki būs veikuši reģistrāciju un tehnisko pārbaudi, kā arī iepazinušies ar trasi, veicot vienu apli. Sacensību režīmā jāveic divi braucieni, katrā trīs apļi.

Seriāls tiks aizvadīts sešos posmos, Latvijas čempionāta ieskaite notiks trijās klasēs – 1800; 2500; 2500+. Šajās klasēs piedalīsies dalībnieki ar ielas riepām un automašīnām, kas atbilst jaunajiem tehniskajiem noteikumiem, kas izveidoti, balstoties uz CSDD prasībām ikgadējās tehniskās apskates veikšanai. Papildus notiks kausa izcīņa 2500 OPEN un 2500+ OPEN klasēs, šajās klasēs spēkā paliek līdzšinējie tehniskie noteikumi, varēs startēt ar slikiem, kā arī automašīnas, kas aprīkotas ar drošības karkasu.

Kopā ar 2011. gada Latvijas vasaras autosprinta čempionātu šogad būs atbalstītāji „AD PARTS” un „Vējstikls”, kuri piedāvās balvas posmu labākajiem braucējiem. Ar 2011. gada sezonas kalendāru var iepazīties mājas lapā www.vasarassprints.lv, tur pieejami arī nolikumi, un visa aktuālā informācija. Vasaras sprinta dalībniekiem ir iespēja sekot jaunumiem sociālajos tīklos:

www.draugiem.lv/vasarassprints www.twitter.com/vasarassprints www.youtube.com/vasarassprints - videoarhīvs. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā droši zvaniet seriāla rīkotājam Eduardam Kalvem (29 11 43 44).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti