LMT rallija komanda Talsos startēs ar diviem Evo X

 
13.maijs 2011 7:51

Latvijas Mobilā Telefona rallija komanda rallijā „Talsi 2011” startēs pilnā sastāvā un ar jaunu tehniku.

Māris Neikšāns un Ringolds Bērziņš aizvadīs pirmās sacīkstes ar Mitsubishi Lancer Evolution X automašīnu. „Esam veiksmīgi aizvadījuši pirmos testus un esam apmierināti ar jaunās automašīnas sniegumu.


Foto: Mārtiņš Svilis

Pēc testiem veicām vairākus tehniskus uzlabojumus. Trešdien un ceturtdien plānoti papildus testi, jo pagaidām nejūtos pārliecinoši pie EVO X stūres.” stāsta Māris Neikšāns. Viņam rallijā „Talsi 2011” pieškirts 9. starta numurs, savukārt Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals startēs ar 3. numuru.

Andis Neikšāns izmēģina „DMACK” rallija riepas

2011. gada Latvijas rallija čempionātu LMT rallija komandas uzsāka ar dubultuzvaru savā klasē „Halls Winter rally” Lietuvā, taču rallijā „Sarma” to atkārtot neizdevās pārsistas riepas dēļ. Tomēr Andis Neikšāns un Pēteris Dzirkals līdz šim uzvarējuši abos rallijos N4 klasē, un ir stabili LRČ ieskaites līderi. A. Neikšāns: „”Talsi” būs ļoti aizraujoša un grūta sacīkste, jo konkurence šeit tradicionāli ir ļoti augsta. Ne velti to sauc par čempionu ralliju!” Pagājušā nedēļā aizvadītajos testos A. Neikšāns izmēģināja jaunas rallija riepas „DMACK”. Ķīnā ražoto rallija riepu izstrādē piedalījies pazīstamais britu rallija braucējs Marks Higinss, turklāt „DMACK” kļuvis par otro oficiālo riepu piegādātāju pasaules čempionātā rallijā WRC līdzās „BF Goodrich”. „Rezultāti ir vairāk kā apmierinoši, „DMAC” riepas ir ievērojami lētākas, taču nav daudz sliktākas par „BF Goodrich „ vai „Pirelli”, atzīst Andis.

MMS/SMS serviss rallija skatītājiem – rezultāti, ziņas un foto mobilajā tālrunī

„Talsi 2011” būs pirmais rallijs, kurā skatītājiem un komandas faniem tiks piedāvāts pilnīgi jauns pakalpojums – MMS/SMS īsziņu serviss mobilajā tālrunī. Ar tā palīdzību rallija līdzjutēji, kas reģistrējušies LMT rallija komandas mājas lapā www.neiksans.lv, varēs saņemt ātrumposmu rezultātus, jaunākas ziņas no trases, kā arī tikko uzņemtus fotoattēlus. „Mēs centīsimies būt interesantākajās rallija vietās un pēc iespējas operatīvi nodot informāciju mūsu faniem, turklāt ne tikai par LMT rallija komandas, bet arī citu braucēju sekmēm,” vēsta LMT rallija komandas preses sekretārs Normunds Avotiņš, „Taču jāņem vērā, ka „LMT rally” MMS/SMS īsziņu serviss pieejams tikai LMT un O!Kartes abonentiem.” Latvijas Mobilā Telefona rallija komanda aicina fanus un līdzjutējus savlaicīgi reģistrēties komandas mājaslapā, taču to varēs darīt arī sacensību laikā.

Komandas ģenerālsponsors kopš 2004. gada ir Latvijas Mobilais Telefons. Sponsori ir LEC un Samsung Electronics Baltic, atbalstītāji – Neste Latvija, Inter-Riga, SHARP. Tehnisko nodrošinājumu sniedz Neiksans Rally Sport, ASRT, Samsonas transmission un ProRacing.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO)

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti