Egle gatavs cīņai par uzvaru rallijā «Jēkabpils-Madona 2011»

 
1.jūnijs 2011 9:47

Mazliet vēl gaisā jūtama motoru rūkoņu vibrācijas no rallija „BTA Talsi 2011”, kad jau pēc dažām dienām tiks dots starts nākamajam LRČ posmam.

Tas būs rallijs „Jēkabpils-Madona 2011”, kas norisināsies šī gada 4. un 5.jūnijā.

Starp dalībniekiem arī R-evolution Racing komandas sportisti Aivis Egle un Andis Dauga, kuri šajā rallijā brauks ar Mitsubishi Lancer EVO X N4 grupā. Ekipāža uz startu dosies ar astoto numuru.
Rallijam „Jēkabpils-Madona 2011” dalību pieteikušas pavisam 92 ekipāžas, no kurām 14 cīnīsies par uzvaru prestižajā N4 grupā.

Uz doto brīdi pēc rallija „BTA Talsi 2011” R-evolution Racing ekipāža Egle/Dauga Latvijas rallija čempionāta kopvērtējumā ar 22 punktiem ierindojas 5.vietā.

„Kaut mūs no otrās vietas čempionāta kopvērtējuma šķir nieka 3 punkti, gaidāmajā rallijā jācīnās par uzvaru, lai saglabātu reālas izredzes cīnīties par čempiona titulu,” iesāk Aivis Egle, „pēc Talsiem esam novērsuši dažas tehniskas problēmas mūsu sporta auto, kur atklājās būtisks defekts motora turbīnai. Gaidāmajā rallijā Jēkabpilī un Madonā domāju, ka spēsim braukt vēl ātrāk nekā Talsu rallijā.”
Rallijs „Jēkabpils-Madona 2011” šogad norisināsies divās pilsētās. Pirmā dienas ātrumposmi norisināsies pa Jēkabpils apkaimes ceļiem un dienas vakarpusē pilsētas ielās, savukārt otrajā dienā rallijs būs pārcēlies jau uz Madonu, kur tiks aizvadīti atlikušie rallija ātrumposmi.

Rallija organizatori ir parūpējušies par dažādiem pārsteigumiem skatītājiem un pateicoties rallija atbalstītājiem, šogad šis rallijs visiem tā apmeklētājiem būs bez ieejas maksas. Papildus informācija par gaidāmo ralliju atrodama www.autorally.lv, www.rallyjekabpils-madona.lv vai www.4rati.lv

Savukārt par R-evolution Racing Team ekipāžas Egle/Dauga papildus informācija www.r-evolution.lv, kā arī seko mums twitter.com/eglerevolution, kur rallija laikā iespējams uzzināt karstākās ziņas no rallija norises vietas.

R-evolution Racing Team atbalsta: IT kompānija – Tieto, Uzņēmums – AMG Eksports, Kokapstrādes uzņēmums – Aļni AS, Inženieru kompānija – Prospeed, Riepu tirdzniecība – Latakko, Autosporta interneta veikals – rallystore.eu un citi.

Video no Talsiem:

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti