Trofi reida čempionāts turpināsies ar «Virgas Manevri 2011»

 
12.jūlijs 2011 9:26

22.- 24. Jūlijā, Liepājas rajonā, notiks bezceļa braukšanas svētki – Latvijas Trofi reidu atklātā čempionāta 4. posms „Virgas Manevri 2011”.

Pasākuma organizatori, biedrība “4x4 klubs”, pasākuma dalībniekiem un skatītājiem sola daudz aizraujošu mirkļu, jo Liepājas rajona Virgas pagastā sagatavotā trase ietvers gan purvus, gan slapjas pļavas, gan smilšainus apvidus, turklāt sagatavota arī īpaša triāla trase.

foto: 4x4klubs

Divu dienu garumā pārvarēt bezceļu izaicinājumus aicināti gan profesionāli sportisti, gan entuziasti ar pavisam ikdienišķām 4×4 automašīnām, jo paralēli īpaši sagatavoto bezceļu auto cīņām notiks arī Tūrisma kauss, kura ietvaros apvidus auto īpašnieki varēs ne vien orientēties un meklēt sacensību kontrolpunktus, bet arī iemēģināt savas un sava auto spējas dažāda līmeņa bezceļos, kā arī apskatīt skaistākās novada vietas.

Savukārt Trofi Reida čempionāta dalībnieki savas spējas varēs apliecināt īpaši gatavotā „Ironman triāla trasē”, „4x4 Kluba Dubļu aplī”, orientēšanās zonās un nakts leģendas braucienā. Tāpat būs sagatavots arī vairākus kilometrus garš koridors, kas būs jāveic pēc iespējas īsākā laikā, nešķērsojot koridora robežas. Kopējā, pasākumam veltītā platība, ir pietiekami plaši, lai dalībnieki varētu bez aizķeršanās veikt visus uzdevumus un nedrūzmētos atsevišķos kontrolpunktos.

„4x4 Kluba organizatoriskā komanda ir salīdzinoši jauna – bezceļu pasākumus organizējam tikai trīs gadus, taču esam pārliecināti, ka šo Latvijas čempionāta posmu izdosies izveidot aizraujošu un atšķirīgu no citiem. Dalībnieku sarakstā jau šobrīd ir atrodami visi labākie Latvijas bezceļu braucēji, kā arī viesi no Lietuvas. Protams, aicinām arī visus apvidus auto īpašniekus iemēģināt spēkus Tūrisma klases ieskaitē,” stāsta sacensību direktors Andris Vanags.

Trofi reida „Virgas Manevri 2011” ietvaros dalībnieki cīnīsies par Latvijas Čempionāta ieskaites punktiem TR1, TR2, TR3, Open un kvadriciklu klasēs, kā arī tiks izcīnīta „Dubļu Ērgļa” balva par labāko rezultātu „4x4 Kluba Dubļu aplī”. Sacensību bāzes vieta atradīsies Liepājas rajona Virgā un tai var ērti piekļūt pa asfaltētiem ceļiem gan no Liepājas puses (Grobiņā jānogriežas no Rīgas – Liepājas šosejas), gan no Lietuvas robežas puses. Dalībnieku un līdzjutēju nakšņošanai ir sarūpētas telšu vietas, kā arī būs iespējama nakšņošana skolas sporta zālē, gadījumā, ja līs lietus.

Plašāka informācija par pasākumu atrodama www.4x4klubs.lv vai www.trofi.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti