Veiksmīgi nomanevrēti VIRGAS MANEVRI

 
26.jūlijs 2011 9:20

23.-24. jūlijā Liepājas pusē, Virgā norisinājās Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta 4. posms.

Sacensību organizatori 4x4 klubs bija pacentušies sagatavot ļoti interesantas trases apvidū, kur Latvijas čempionāts vēl nebija noticis, līdz ar to trases sportistiem nebija zināmas. Jauns apvidus nebija vienīgais pārsteigums, ko sagādāja organizatori. Pēc ļoti ilga pārtraukuma sportistiem tika dota iespēja sacensties arī triāla sacensībās, kas bija ļoti interesantas skatītājiem un arī pašiem sportistiem. OPEN kategorijas uzvarētājs un autosporta meistars Ints Freibergs izteicās, ka tik ļoti bail kā šajā triālā trasē viņam autosportista karjeras laikā vēl nebija bijis.

TR1 kategorijā šogad jau diezgan ierasts skats - pirmā vieta kopvērtējuma līderiem Igaunijas ekipāžai Rene Derrik / Priit Kaseslau ar Suzuki markas automobili. Otrie pagājušā posma uzvarētāji Alvis Pētersons / Aigars Motivāns no SNS nodaļas, bet trešā vieta, neraugoties uz tehniskām ķibelēm un pat nefinišu vienā no papildsacensībām, „4x4 komandas mezi.lv” pārstāvjiem Guntim Lukševicam / Andrim Šarakovam / Ilzei Eglītei / Jānim Šarakovam.

OPEN kategorijā, uzlabojot savu šogad līdz šim labāko sasniegumu (otrā vieta RUGĀJI Trophy 2011), uzvaru izcīnīja SK NOVATORS pārstāvis Ints Freibergs / Aldis Beķeris, bet otrā vieta un skatītāju elka balva šajās sacensībās 4x4shop.lv komandas pārstāvjiem Jānim Siliņam /Arnim Pušam. Skatītāju elka balva iegūta par iespaidīgu kūleni triāla sacensībās, kas gan neliedza iegūt otro vietu sacensībās. Trešā vieta šoreiz Arnim Namajunam/ Mārtiņam Seržantam no „4x4 komandas mezi.lv”.

TR3 kategorijā, otro reizi piedaloties sacensībās ar jauno mašīnu, uzvarēja Trofi reida monstri no Dagdas Vilnis un Aigars Zeizas, kas pārstāv „4x4 komandu mezi.lv”, otrā vieta šoreiz SK NOVATORS pārstāvjiem Vladislavam Bergmanim / Dmitrijam Savickim, neraugoties un OZ noslīkušo fotoaparātu un līdz ar to arī zudušajām fotogrāfijām no kontrolpunktiem, bet trešā vieta ekipāžai no SK Ropaži4x4 Normundam Bačinskim / Viktoram Pohomovam.

ATV ieskaitē uzvaru izcīnīja liepājnieki Jānis Siliņš un Raimonds Jonaitis no komandas Kurši, apsteidzot Gintu Ozoliņu un Aigaru Krastiņu, bet trešajā vietā Normunds Garenčiks un Artūrs Vorslavs no PARAPUPUS reising tīm. Komandu ieskaitē pirmo vietu izcīnīja SK NOVATORS, kas arī izvirzījās otrajā vietā komandu ieskaites kopvērtējumā. Komandu ieskaites vērtējumā līderi joprojām 4x4shop.lv komanda.

Tūrisma kausa izcīņā savu spēku apliecināja Vilmāra Zvaigznes pilotētā ekipāža, kas izcīnījusi uzvaras visos šī gada posmos, otro vietu atstājot Gata Eglīša ekipāžai, bet trešā vieta Mārtiņa Pērkona ekipāžai. Savukārt Dubļu ērgļa kausa izcīņā Mazā ērgļa ieskaitē sīvā cīņā pirmo vietu noturēja Romāns Jermolājevs, otrais pagājušā gada uzvarētājs Mairis Jurka, bet trešā vieta Vadimam Seleckim. Lielā Ērgļa kategorijā pirmais rēzeknieša Dimitrija Kurakina vadītais auto, bet otrā vieta sezonas līderim Andrim Vildem no ALTO komandas, savukārt trešā vieta Vilnim Kārkliņam. ATV Ērgļu ieskaitē pirmais Jānis Auziņš no Rugājiem, bet otrā un trešā vieta rēzekniešiem Valdim Vitanim un Imāram Muižniekam.

Nākamais posms 9.-11. Septembrī - GO Expedition Trophy 2011, Madonā

Trofi reidu komisija
Krišjānis Vīdušs

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti