Ķenaviem labi panākumi rallijā «Gulbis»

 
9.augusts 2011 10:43

Pagājušajā nedēļas nogalē notika piektais rallijsprinta posms no septiņiem paredzētajiem - „Gulbis 2011”, kas norisinājās Gulbenē, kā arī tās apkārtnes ceļos.

Šajā pasākumā uz starta stājās arī liepājnieku ekipāža Mārcis Ķenavs un Armands Ķenavs, kuriem tas nesa labus sportiskos rezultātus.

Posmā „Gulbis 2011” ekipāža M.Ķenavs/A.Ķenavs ieņēma godalgoto 2.vietu grupā ar motora tilpumu līdz 1600cm3, kurā startēja 7 ekipāžas. Absolūtajā kopvērtējumā Ķenavu ekipāža ierindojas 12.vietā apsteidzot daudzas ekipāžas, kas piedalās rallijā ar daudz spēcīgāku tehniku. Kopā rallijā startēja 39 rallijsprinta ekipāžas. Taču atsevišķi tika vērtēti „Juniora kauss” braucēji, kur šoreiz atkal nepārspēts palika M.Ķenavs.

Arī šis posms tiek nodots vērtēšanai O!kartes Autosporta akadēmijā, jo M.Ķenavs ir viens no galvenajiem pretendentiem uz galvenās balvas iegūšanu – pilnīgi atmaksātu rallija sezonu Latvijas Rallija Čempionātā ar automašīnu Ford Fiesta R2.

Atskatoties uz sacensībām M.Ķenavs/ A.Ķenavs ir gandarīti par sniegumu trasē, par tehnikas izturību, bet īsti ne par sasniegto rezultātu, jo kā stāsta M.Ķenavs : „Automašīnai bija problēmas ar jaudu un mēs nespējām izmantot pilnīgu motora potenciālu, jo ceļi Gulbenē/Cesvainē bija ātri”.

Sacensībās tika iegūti vērtīgi punkti rallijsprinta kopvērtējumam, kur Ķenavu ekipāža arvien ieņem 1.vietu. Nākamās sacensības, kurās plāno piedalīties M.Ķenava/A.Ķenava ekipāža ir ātruma festivāls Liepājā rallijs „Kurzeme 2011”. Šī iespēja ir pateicoties atbalstītājiem: „Otaņķu dzirnavnieks”, „Ciprese 1”, „Liepaja Shipyard” kā arī visiem parējiem īkšķu turētājiem.

Sagatavoja:
Teksts: Lāsma Deklava (Rude Racing team)
Foto: Miks Ķenavs
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti