Karro: Prieks, ka ar labu rezultātu esmu ticis cauri grūtai nedēļas nogalei 3

 

Foto: Bavo Swijgers | Wilvo Forkrent KTM

Mārtiņš Jankovskis | 14.aprīlis 2014 13:00

Itālijā noslēdzies ceturtais pasaules motokrosa čempionāta posms, kurā 13. vietu MXGP klasē divu braucienu summā izcīnīja latviešu motosportists Matīss Karro.

Lai arī šī nebija Karro mīļākā trase, kvalifikācijas braucienā sportists uzrādīja 14.ātrāko laiku. Arī abi braucieni tika aizvadīti bez lieliem kritumiem (13. un 14.vieta), kas divu braucienu summā deva 13.vietu.

„Šajā posmā uz starta izgāju ar labām domām, jo atmiņā bija pagājušā gada labie rezultāti. Sestdien izstaigāju trasi, kur likās, ka viss sagatavots labi un man patiks, bet visus treniņus nevarēju iebraukties un galīgi nejutos savā ādā. Bija arī nelielas problēmas ar tehniku, ko mēs veiksmīgi līdz galam novērsām tikai uz svētdienas sacīkstēm. Kvalifikācijas brauciens bija normāls. Braucu prātīgi, lai izjustu ritmu trasē, ko sāku izjust tikai uz brauciena beigām,” iesāk Matīss Karro.

„Uz sacensību sākumu mocītim izdevās novērst visas mazās ķibeles un biju gatavs startam. Pirmā brauciena starts nebija tik labs, kā vēlējos, bet brauciena laikā izdevās aizcīnīties līdz pirmajam desmitniekam. Turpināju cīņu, taču tad pieļāvu mazu kļūdu un man sāka tuvoties citi braucēji. Diemžēl brīdī, kad viens sportists mēģināja mani apdzīt, viņš aizķēra mana motocikla gāzes ručku, un līkumā norāva man roku no stūres, kā rezultātā apgāzos. Diemžēl atkritu un braucienu pabeidzu 13 vietā. Otrais starts bija nedaudz labāks, bet visu braucienu cīnījos ar sevi, jo nevarēju tikt galā ar trasi, kas bija ļoti slidena un sarežģīta, tāpēc beigās finišēju tikai 14.vietā,” savus braucienus komentē Matīss.

„Kopumā esmu apmierināts, jo esmu ticis cauri grūtai nedēļas nogalei. Tagad jāturpina strādāt tālāk, lai varētu parādīt vēl labākus rezultātus. Paldies atbalstītājiem Itālijā un Latvijā. Paldies "MX Moduls" komandai, kas mani atbalsta un ir visu sakārtojusi, lai varu startēt arī Pasaulē."

Pēc četriem posmiem Karro MXGP kopvērtējumā ar 43 punktiem kopvērtējumā ieņem 17.vietu.

Nākamais pasaules čempionāta posms 20. aprīlī notiks Bulgārijā.

Foto: Bavo Swijgers | Wilvo Forkrent KTM

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
elve 14.aprīlis 2014 15:04
3 1 Atbildēt

kāpēc atpūtā? kāpēc gausties? Varbūt citi, izņemot tevi, vēlas zināt kā Matīsam gājis un jā, viņš tiešām cītīgi strādā un startē augstākajā līmenī katrā nedēļas nogalē!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti