Jaunais «Audi» autosalons «Moller Auto Lidosta» ir atvērts 5

 
22.novembris 2008 9:00

19. novembrī oficiāli tika atklāts jauns Audi automobiļu tirdzniecības un servisa centrs Moller Auto Lidosta Kalnciema ielā 170a.

2006. gadā tika nolemts Daugavas kreisajā krastā būvēt vēl vienu Audi centru. Izvērtējot darba apjomu un ņemot vērā izmaiņas Audi korporatīvās arhitektūras standartos, 2007. gada martā tika pieņemts lēmums par pagaidu tirdzniecības vietas izveidi Pārdaugavā, netālu no vietas, kur nākotnē plānots būvēt jauno Audi centru. Šobrīd nav daudz tādu kvalitatīvu darbību, ar kurām iespējams stiprināt uzņēmuma konkurētspēju ilgtermiņā. Būt tuvāk klientiem, tuvāk konkurencei ir viena no šādām lietām.

„Laikā, kad daudzi uzņēmumi ir spiesti slēgt savas ražotnes, veikalus, salonus, esam rīkojušies saskaņā ar plāniem un realizējuši pirmo soli uz sen lolotu ieceri – Audi salonu Daugavas kreisajā krastā,” jaunā centra atklāšanā teica SIA Auto Rīga valdes loceklis Ingus Rūtiņš.

Moller Auto Lidosta ir pilnvērtīgs dīleris un pilda vairākas funkcijas: jaunu automobiļu un rezerves daļu, aksesuāru un oriģinālo papildaprīkojumu tirdzniecību, pēcpārdošanas pakalpojumus – garantijas un pēcgarantijas remontus, apkopes. Pagaidu centrā nenotiks mazlietotu automobiļu tirdzniecība un netiks veikts virsbūvju remonts. Salonā ir eksponēti jauni automobiļi, ir iespējams veikt testa braucienus ar jebkuru Audi modeli. Pārdaugavas, Kurzemes un Zemgales klientiem Moller Auto Lidosta piedāvā iespēju ekonomēt ceļā pavadīto laiku, nodrošinot visas dīlera centra funkcijas pilnā apmērā. Savukārt konkurence starp diviem Audi dīleriem paaugstinās klientiem sniegto pakalpojumu kvalitāti.

Kalnciema ielas 170a ēkas pielāgošana un pārbūve SIA Auto Rīga izmaksāja 160 000Ls, servisa iekārtas un aprīkojums – 200 000Ls. Moller Auto Lidosta šobrīd strādā divdesmit darbinieki.

SIA Auto Rīga ir Audi dīleris Latvijā kopš 1990. gada. No 2002. gada Audi automobiļu tirdzniecība un serviss tiek veikts Audi Centrs Rīga. SIA Auto Rīga pieder Norvēģijas uzņēmumu grupai Moller Group, kas Latvijā darbojas kopš 2002. gada.
 
Visi komentāri
 
264083. viesis 22.novembris 2008 9:46
0 0 Atbildēt

forši, ka jauns centrs, tikai ja nevar pielikt klāt foto, tad var arī nesūtīt vispār info. Pēc kartes liekas, ka tas ir kaut kur pie Enri un depo, to bijušo tehnikas veikalu ir pārbūvējuši???

264085. viesis 22.novembris 2008 12:47
0 0 Atbildēt

aha. to pašu pārbūvēja.

264098. viesis 23.novembris 2008 23:37
0 0 Atbildēt

Jauki, vēl viens tizls nosaukums.

264121. viesis 24.novembris 2008 11:01
0 0 Atbildēt

kāda tur konkurence, ja abi viena saimnieka uzņēmumi?))

264139. viesis 24.novembris 2008 16:43
0 0 Atbildēt

Agrāk tur tirgoja putekļusūcējus, tagad Audi ....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 3

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti