Nissan GPS ierīcēm - precīzas Baltijas valstu kartes 3

 
13.augusts 2009 0:00

Ar jaunajām navigācijas ierīcēm aprīkotie Nissan neatstās neziņā, arī braucot pa Igaunijas, Latvijas un Lietuvas lauku ceļiem.

Ja agrāk Nissan DVD navigācijas ierīcē bija tikai Tallinas, Rīgas un Viļņas kartes, tad jaunajās Eiropas kartēs ir visa Baltija. „Kartē ir atzīmēti arī meža ceļi un ciemu centru sīkākās ielas,” sacīja Nissan Nordic Europe Baltijas mārketinga vadītājs Henri Daum.

Kartes, kurās ir gandrīz visa Eiropa, ir pieejamas šādos jaunajos ar DVD navigācijas ierīci aprīkotajos Nissan modeļos: Qashqai, Qashqai+2, 350Z Rodster, 370Z, X-Trail, Navara, Pathfinder, Murano un Patrol.

Lielākajai daļai modeļu līdz ar navigācijas sistēmu ir arī atpakaļskata kamera, kas vienkāršo manevrēšanu autostāvvietā.
Automobiļiem, kuriem jau ir DVD navigācijas sistēma, Baltijas karti var iegādāties papildus.

Kartes ir iespējams ievietot arī vecākos Nissan modeļos, kas aprīkoti ar GPS ierīci. Baltijas karti var iegādāties pie Nissan izplatītāja, kas palīdzēs karti iestatīt automobilī. Kā zināms, Nissan ir viens no retajiem automobiļiem, kura navigācijas ierīce strādā Baltijā ar tik lielu precizitāti.

Nissan Nordic Europe OY ir Nissan galvenais reģiona birojs Skandināvijā un Baltijā, kura galvenā nodarbošanās ir Nissan automobiļu un to rezerves daļu imports un vairumtirdzniecība Nissan izplatītājiem Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā un Dānijā. Nissan Nordic Europe Igaunijas birojs atrodas Tallinā, Osmussaare tee 10 un administrē Baltijas izplatītājus.
 
Visi komentāri
 
270354. viesis 13.augusts 2009 9:19
0 0 Atbildēt

Varēja jau pierakstīt, kas par kartēm, jo Baltijas reģionam to karšu piegādātāju diži daudz nav - Navteq, TeleAtlas, Regio un vēl kāds varbūt.

Tad arī būtu skaidrs par to detalizāciju.

Jebkurā gadījumā atsevišķs GPS dzelzis ierullē vairāk :)

270383. viesis 13.augusts 2009 13:55
0 0 Atbildēt

SLĒPTĀ REKLĀMA! Vai, kolēga - Jums bikses nokritā. Kas, tad tas!? tas ir 1/2 litrs.... Nu kaut kā tā.

270390. viesis 13.augusts 2009 22:07
0 0 Atbildēt

Dodge Nitro arī ir oriģināla NAVI, kur LV ir Rīga, EST-Tallinna, LT-biju tik Palangā, kur tā praktiski ir minimāļi. Ļoti ceru ka arī varētu tikt pie šādas kartes... Varbūt man doties pie Nissan dīlera? ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti