«Peugeot» paplašina apkopes tīklu Latvijā

 
13.augusts 2009 11:05

"KW Bruun Baltic", kas kopš februāra ir Peugeot importētājs Latvijā, noslēdza apkopes līgumu ar Reifeks SIA, tādējādi ļaujot Peugeot nonākt arī līdz Ziemeļ- un Austrumlatvijas reģionu iedzīvotājiem.

"KW Bruun Baltic" pārdošanas un marketinga vadītājs Rasmus Tali apgalvo, ka jaunās apkopes pārstāvniecības atvēršana ir daļa no uzņēmuma stratēģiskā darbības plāna – attīstīt pārdošanas un apkopes tīklu visā Latvijā. „Savām pārstāvniecībām esam izvirzījuši augstas kvalitātes prasības un normas, lai Peugeot īpašniekiem piedāvātu vislabāko iespējamo apkalpošanu. Līdz ar jaunās apkopes pārstāvniecības atvēršanu Peugeot ir pārstāvēts piecās Latvijas pilsētās, un mēs priecājamies, ka visiem pašreizējiem un nākamajiem klientiem tādējādi arī Cēsu apvidū atkal ir nodrošināts kvalitatīvi Peugeot remonta pakalpojumi,“ sacīja Tali.

Reifeks valdes priekšsēdētājs un īpašnieks Andris Vasins piebilda, ka Peugeot oficiālās pārstāvniecības statusa atjaunošana pēc īsa pārtraukuma ir investīcija nākotnē ar cerību, ka sadarbībā ar "KW Bruun Baltic" tuvākajos gados būs iespējams atjaunot Peugeot labo slavu un popularitāti Latvijas tirgū un sniegt Peugeot automašīnu īpašniekiem kvalitatīvu servisu. SIA Reifeks ar Peugeot automašīnu tirdzniecību, apkopju un remontu veikšanu nodarbojas jau no 1999.gada.

Peugeot apkopes pārstāvniecība Cēsīs durvis vērs adresē Lenču iela 21. Peugeot pārdošanas un apkopes tīklā Latvijā papildus ietilpst šādas pārstāvniecības: Auto Halle Rīgā, Biķernieku ielā 145, Lāde Liepājā, Airītes ielā 8, Enro Jelgavā, Dobeles šoseja 41 un LM Auto Talsos, Dundagas ielā 61.

"KW Bruun Baltic" ir Peugeot oficiālais importētājs Igaunijā kopš 2008. gada septembra un Latvijā kopš 2009. gada februāra. Uzņēmums, kuram ir vairāk nekā 50 gadu pieredze Peugeot zīmola mārketingā, Dānijā, Zviedrijā un Īslandē kopā pārdod gandrīz 40 000 Peugeot automobiļu gadā.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti