«Peugeot» tirgū nebijusi pakalpojumu koncepcija 1

 
16.novembris 2009 8:26

Novembrī Peugeot nāca klajā ar jaunu pakalpojumu koncepciju Peugeot Service Club. Visi Peugeot īpašnieki, kas pievienosies šai programmai, katru ceturto apkopi varēs saņemt par brīvu.

Peugeot Igaunijas pēcpārdošanas vadītājs Andruss Seavers paskaidro, ka programma ir paredzēta visiem tiem automobiļu īpašniekiem, kam rūp sava transportlīdzekļa stāvoklis. Peugeot oficiālajās pārstāvniecībās pakalpojumu iespējas ir ievērojami plašākas – rīcībā ir profesionālas zināšanas un Peugeot oriģinālās rezerves daļas, visjaunākie darbarīki un datorprogrammatūras. Tāpēc automobiļa labā nevajadzētu apmierināties ar minimālo. Jaunajā servisa klubā tiek gaidīti visi bez izņēmuma – kā jaunu, tā lietotu Peugeot automobiļu īpašnieki,“ piebilst Seavers.

Peugeot Service Club var iestāties visās Latvijas Peugeot pārstāvniecībās un, ieejot tīmekļa vietnē  www.peugeot.lv/serviceclub. Iestāšanās ir bezmaksas, dalībniekiem tiek izsniegta Service Club karte, kuru var piestiprināt, piemēram, pie automobiļa atslēgām, un tā servisā ir jāuzrāda atzīmēšanai. Katra ceturtā apkope automobiļa īpašniekam būs par brīvu. Turklāt kluba locekļi no Peugeot un firmas sadarbības partneriem regulāri saņems piedāvājumus.

Peugeot pārstāvniecības atrodas Rīgā, Cēsīs, Talsos, Liepājā un Jelgavā.

Kopš 2009. gada februāra Peugeot oficiālais importētājs Latvijā ir KW Bruun Baltic. Uzņēmums ar 50 gadus ilgu Peugeot preču zīmes mārketinga pieredzi Dānijā, Zviedrijā, Igaunijā un Islandē gada laikā pārdod apmēram 40 000 automobiļu.

 
Visi komentāri
 
272552. viesis 17.novembris 2009 9:27
0 0 Atbildēt

Bezmaksas pārbaudīsism riepu nodilumu, spiedienu, bremzes, šķidrumu līmeņus, loga slotiņas... tāpēc man viss pārējais būtu jāremontē šajā kantorī ar nenormālu uzcenojumu?? Paldies kungi te nav USA kur var skalot smadzenes!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti