Vairākās Statoil DUS uzstādītas modernākas auto mazgāšanas iekārtas 9

 
13.janvāris 2012 0:02

Turpinot modernizēt un paplašinot SIA ”Latvija Statoil” automātisko automazgātavu tīklu, aizvadītā gada nogalē trijās degvielas uzpildes stacijās (DUS) veikta mazgāšanas iekārtu nomaiņa, savukārt vienā DUS izveidota pilnīgi jauna automazgātava.

Kā stāsta SIA „Latvijas Statoil” Mazumtirdzniecības departamenta vadītājs Ainārs Bērziņš, mazgāšanas iekārtu nomaiņa trijās DUS veikta, sekojot jaunākajām tendencēm un inovācijām automātisko automazgātavu attīstībā. Iekārtu nomaiņa veikta Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 1 un Krišjāņa Valdemāra ielā 104, kā arī Ventspilī, Rūpniecības ielā 4.

Savukārt uzpildes stacijā „Mīlgrāvis” Rīgā, Mīlgrāvja ielā 10, papildus jau esošajiem pakalpojumiem un servisam, uzsākta automazgāšanas pakalpojuma sniegšana autovadītājiem.

Visas minētās uzpildes stacijas ir aprīkotas ar pasaulē vadošā automazgāšanas iekārtu ražotāja WashTec (Vācija) jaunākās paaudzes mazgāšanas iekārtām, kurās apvienoti visi aktuālākie tehniskie risinājumi šajā nozarē. WashTec SoftCare Pro2 iekārtās ir veiksmīgi sakombinētas birstu un augstspiediena mazgāšanas iekārtu labākās īpašības.

Galvenie ieguvumi autovadītājiem ir uzlabota automašīnas virsbūves pirmapstrāde (PowerJet) un tiek nodrošināta labāka riteņu disku nomazgāšana (WheelJet). Uzlabots arī žāvēšanas process, nodrošinot sausāku automašīnas virsbūvi pēc mazgāšanas. Kā vēl viens jaunums jāmin putu birstes SoftTec2, kuras ir mīkstākas, efektīvākas un ar speciāli patentētu birstu galu iegriezumu.

SoftTec2 birstēm izdodas daudz labāk piekļūt grūtāk aizsniedzamām vietām. Turklāt, tā kā putu birstes ir ražotas no augstvērtīga materiāla, kas nerada statisko izlādi un tādejādi neuzkrāj sevī netīrumus, ir iespējams panākt labāku mazgāšanas rezultātu. Putu birstu izmantošana ir arī draudzīgāka videi, jo labāks mazgāšanas rezultāts tiek panākts ar mazāku ūdens daudzumu.

Kā norāda uzņēmuma vadības grupas pārstāvis Artūrs Eglītis, lielākais Vācijas un arī Eiropas automobiļu klubs ADAC minētās putu birstes ir atzinis par labāko izvēli autovadītājiem, kuri rūpējas par savu auto. Pašlaik autobraucēji jaunākās automātisko automazgātavu tehnoloģijas var izmēģināt septiņās „Latvija Statoil” DUS:

Rīgā:
DUS Ulmanis 1 (K.Ulmaņa gatvē 110) – WasTec SoftCare Pro2
DUS Imanta (Anniņmuižas bulv. 25a) - WasTec SoftCare Pro2
DUS Valdemāra (Kr.Valdemāra ielā 104 ) - WasTec SoftCare Pro2
DUS Mīlgravis (Mīlgrāvja ielā 10) - WasTec SoftCare Pro2
DUS Jugla (Brīvības gatvē 434a) – Istobal M22+
DUS Mārupe (K.Ulmaņa gatvē 127) – Istobal M22+

Ventspilī:
DUS Ventspils (Rūpniecības ielā 4) - WasTec Juno SoftCare Pro2

 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
285071. viesis 16.janvāris 2012 7:34
1 0 Atbildēt

JEBKURA automātiskā mazgātuve paredz ievilkt automtiskās vai noskrūvēt parasto antenu... Ja nelasa lietošanas instrukciju, tad ražotājs nav vainīgs...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti