Rekordliels dalībnieču skaits!(+ foto) 1

 
11.marts 2013 10:17

Jau piekto gadu pēc kārtas „BTA Sieviešu dienas rallijā” startēja 380 ekipāžas, kopumā pulcējot vairāk nekā 1000 dalībnieču. Šogad par ātrāko un veiksmīgāko ekipāžu kļuva komanda „BTA Auto pavēlnieces”.

 Godalgoto 2. vietu izcīnīja „Auto Blitz Ladies team”, bet trešajā vietā ierindojās „SRT Girls team”.

„BTA Sieviešu dienas ralliju” ar pirmo kārtas numuru atklāja Nordea Ladies racing team ekipāža, kuru pārstāvēja muzikālā realitātes šova Okartes skatuve dalībniece Marta Ritova, Anete Volmane, Kristīne Pāže kā arī Elza Pūce.
Vairāk nekā 1000 dalībnieču pulkā „BTA Sieviešu dienas rallijā” startēja arī tādas sabiedrībā atpazīstamas dāmas kā dziedātāja Liene Šomase, uzņēmēja Marika Ģederte, „Mrs. Grandma Universe 2013” titula ieguvēja un ekstrēmo sporta veidu cienītāja Lilita Siliņa un Elitas Drākes un Lienes Skulmes izskolotā Stella Vilema.

Jānis Lucaus, BTA valdes priekšsēdētājs: „Esam lepni, ka ar katru gadu Latvijas daiļā dzimuma pārstāves arvien vairāk piedalās „BTA Sieviešu dienas rallijā” un nebeidz pārsteigt ar izdomu, cīņas sparu un neizsīkstošu atraktivitāti. Šis notikums ir labs piemērs, ka Latvijas sievietes ir lieliskas autovadītājas – pat ziemas apstākļi nespēj viņām sagādāt grūtības veiksmīgi veikt organizatoru izvēlēto rallija trasi un vakarā kopīgi svinēt Sieviešu dienu. Priecē, ka dāmu dalība 8. marta „BTA Sieviešu dienas rallijā” ir kļuvusi par tradīciju, pulcējot gan draudzenes, gan ģimenes, gan kolēģes. Interesanti, ka šogad dāmas atbalstīt bija ieradies krietni lielāks vīriešu pulks, kas liecina tikai par to, ka „BTA Sieviešu dienas rallijs” ir notikums un svētki ikvienam.”

Apdrošināšanas uzņēmuma BTA specbalva Izpalīdzīgākā ekipāža šogad tika pasniegta ekipāžai „Trakās lapsenes”. Dalībnieces šo titulu ieguva par pašaizliedzīgu rīcību, palīdzot nelaimē nokļuvušai konkurentu ekipāžai, kas bija iestigusi kupenā. Vakara svinīgā pasākuma laikā izklaides un modes centrā Rīga Plaza ekipāžām tika pasniegtas balvas daudzās tematiskās nominācijās, piem., Auto tūninga nagla, Modīgākā ekipāža, Seksīgākās autobraucējas.

Par izklaidi vakara svinīgajā daļā rūpējās Ufo un Raimonds Bergmanis, bet līdz rīta agrumam latviešu tautu meitas, kaķenes, Mārdžas no multfilmas „Simpsoni” un citas krāšņās dalībnieces iekustināja grupa Dzelzs vilks un Dj Rihards.

Sveicam visas dāmas, kas sasniedza rallija finišu un godam pierādīja, ka arī sievietes ir spējīgas autovadītājas. Vēlam vairāk veiksmes nākamgad tām ekipāžām, kurām neizdevās finišēt tehnisku problēmu dēļ.

Nav ko pieri raukt, arī sievietes māk braukt!

 
Visi komentāri
 
289792. viesis 11.marts 2013 10:28
0 0 Atbildēt

bta ralliju vinne bta komanda, malačī! :D

betnu vieta pirmajā desmitniekā ir super, apsveicu mās!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti