Tiks izveidots Latvijas futbola izlases talismans

 
9.marts 2004 1:00

28.martā tirdzniecības centrā "Domina Shopping" notiks pasākums, kura laikā Hyundai oficiālais pārstāvis Latvijā "Skandi Motors" kopā ar futbola līdzjutējiem veidos oficiālo talismanu Latvijas futbola izlasei, kas Portugālē būs visu Eiropas čempionāta laiku un, cerams, nesīs veiksmi mūsu futbolistiem.

Par Latvijas futbola izlases talismanu kļūs 4 metrus augsta futbolbumba "Goodwill Ball", kuras vizuālā izskata tapšanā varēs piedalīties ikviens futbola fans. Katram šī pasākuma apmeklētājam tiks dota iespēja uzrakstīt savu novēlējumu mūsu futbolistiem uz iespaidīgās bumbas.
 
"Pasākumā būs sastopami arī paši "zelta puikas", kuri līdzjutējiem sniegs autogrāfus. Līdz ar to ikviens varēs gan skatīt izlases dalībniekus vaigā, gan paspiest roku un savu novēlējumu pateikt mutiski," stāsta "Skandi Motors" direktors Ainārs Liljē, piebilstot, ka šis pasākums līdzjutējiem būs reta iespēja sniegt tiešu morālu atbalstu futbolistiem, kas viņiem noteikti noderēs, pārstāvot Latviju Portugālē.
 
"Katra tikšanās starp futbolistiem un viņu līdzjutējiem ir ļoti pozitīvs moments. Futbola faniem, kas parasti noraugās Latvijas izlases spēlēs no stadiona tribīnēm vai televizora ekrāniem, šoreiz būs lieliska iespēja personīgi tikties ar saviem iecienītajiem spēlētājiem. Īpaši nozīmīga šī tikšanās ir, ņemot vērā faktu, ka tuvojas Eiropas čempionāta finālturnīrs, tādēļ valstsvienības futbolistiem ir svarīgi izjust fanu atbalstu, kas noteikti vairos viņu cīņassparu Portugālē", norāda Latvijas Futbola Federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Pasākuma ietvaros notiks dažādas aktivitātes un sacensības ar Latvijas futbola izlases sportistiem, kuru laikā visiem pasākuma apmeklētājiem un līdzjutējiem būs iespēja ne tikai iepazīt tuvāk pašus futbolistus, bet arī pārbaudīt viņu prasmes un iegūt pārsteiguma balvas.

Līdzīgs pasākums notiks 16 pasaules valstīs, kuru komandas ir kvalificējušajās Eiropas čempionātam. Visas 16 lielās, ar vēlējumiem aprakstītās "Goodwill" bumbas, tiks nogādātas Portugālē, kur tās jūnijā izstādīs pa pāriem UEFA EURO 2004 katras komandas spēļu laikā, savukārt finālmačā stadionā atradīsies visas 16 bumbas.
 
Tā kā "Hyundai Motor Company" ir Eiropas čempionāta ģenerālsponsors, Futbola izlases talismana radīšanas pasākumu organizē "Skandi Motors", līdzdarbojoties Latvijas Futbola Federācijai un tirdzniecības centram "Domina Shopping".
 
 Izlozējot valstis, ar kurām Latvijas izlasei nāksies mēroties spēkiem, mūsu komanda ir iekļuvusi grupā ar ļoti spēcīgiem pretiniekiem, tieši tāpēc viņiem ir nepieciešami veiksmes vēlējumi un līdzjutēju atbalsts.

“RKT-Publicitāte”

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti