Sestdien notiks rallijs–reids «Sēlija Super 2004» 6

 
8.septembris 2004 8:59

”Sēlija Super 2004” rallijs-reids ir paredzēts ne tikai speciāli sagatavotām apvidus automašīnām, bet arī apvidus standartautomašīnām – tajā var piedalīties jebkurš interesents, kam ir apvidus automobilis (tehniskā kārtībā ar derīgu TA uzlīmi).

”Sēlija Super 2004” rallijs - reids ir paredzēts ne tikai speciāli sagatavotām apvidus automašīnām, bet arī apvidus standartautomašīnām – tajā var piedalīties jebkurš interesents, kam ir apvidus automobilis (tehniskā kārtībā ar derīgu TA uzlīmi).

Šis rallijs ir LČ 4 posms apvidus automašīnām, kura ietvaros notiks arī „atvieglota” apvidus standartauto rallija - reida versija ar tūrisma pieskaņu amatieru klasei - „Sēlijas Super 2004” kausa izcīņa. Tāpēc amatieru klases dalībnieki šeit var piedalītiess ne tikai dēļ rezultāta, bet arī dēļ interesantas, jaukas atpūtas. Tomēr, tāpat kā visās lielās autosacensībās, arī priekš šīm automašīnām tiek ņemtas vērā visas LAF standartauto sacensību prasības un noteikumi.

Sacensības sportistiem sastāvēs no trim ātrumposmiem (2x83 km; 1x 23 km), kurā sportisti brauks uz laiku un ātrumu. Savukārt amatieru klasei sacensībās būs jāveic divi ātrumposmi (1x 83 km ; 1x 23 km), kuri būs leģendas režīma brauciens (regularitāte) - dalībniekiem jāveic maršruts ar stingri noteiktu vidējo ātrumu, kura laikā vēl papildus būs jāatrod norādītie kontrolpunkti.

Bez visa tā amatieru klases braucējiem vēl būs iespēja pavērot sportistu braukšanu ātrumposmos, redzēt skaisto Sēlijas dabu, un jauki atpūsties.

Šāda veida sacensības amatieru klasei, kopš ilga laika pārtraukuma, tiks organizētas arī turpmāk. Atbilstoši dalībnieku interesēm un atsaucībai, nākošgad organizatori tās centīsies organizēt kā vairākposmu kausa izcīņu vai meistarsacīkstes standarta apvidus automašīnām, mēģinot savienot sporta un tūrisma elementus, un dodot dalībniekiem iespēju piedalīties šajos pasākumos gan sporta, gan arī vienkārši tūrisma un atpūtas dēļ – izbaudīt skaisto Latvijas dabu, apskatīt vēsturiskas vietas un izbaudīt piedzīvojumu garšu. Viss būs atkarīgs no pašu dalībnieku vēlmēm.

Tuvāka informācija par meklējama internetā: http://www.laf.lv zem sadaļas 4X4, http://www.crosscountry.lv vai pa telefonu 9228498. Turpat iespējams arī pieteikt savu dalību. Šobrīd uz sacensībām pieteikušās ~20 ekipāžas.

 
Visi komentāri
 
138854. viesis 7.septembris 2004 10:36
0 0 Atbildēt

Ierakstiet beidzot konkrētas lietas- vai jābūt LAF biedram, vai vajag ķiveres, vai jāpērk apdrošināšana, tas par amatieriem, a citādi būs kad aizbrauks, ka rēķins dubultosies pirms starta.

138873. viesis 7.septembris 2004 11:11
0 0 Atbildēt

Pēc organizatoru info:amatieru klasei - LAF biedrs var nebūt, apdrošināšanai jābūt tikai obligātajai civiltiesiskajai, ķiveres var nebūt

139007. viesis 7.septembris 2004 17:59
0 0 Atbildēt

Cikos amatieriem jābūt uzadminstratīvo un teh. komisijām? Kur tās notiek-pašā Viesītē, vai tajā bāzē?

139153. viesis 8.septembris 2004 13:37
0 0 Atbildēt

Starkov na tribune,

Zemene na pole !

139506. viesis 13.septembris 2004 19:50
0 0 Atbildēt

Visu ceļu man uz lauku mājām sajāja. Turklāt trīs stundas dabūjām gaidīt, lai nogrieztos uz mums vajadzīgā ceļa. Stulbums. Labi vēl, ka nebija nekas steidzams vai dzīvībai un veselībai bīstams. Atraduši, kur rallijus rīkot...

139641. viesis 14.septembris 2004 15:45
0 0 Atbildēt

Pēc sacensībām visas vairāk izbrauktās vietas tika nogreiderētas. Un visi māju īpašnieki, gar kuru majam veda sacensību maršruts ( mājās iekšā gan tas neveda ), pie nosacījuma, ja ceļš tiešam ir stipri izbraukts, to var vienkārši sakārtot - piezvanot uz pagastu un pasakot problēmu: atbrauks greideris un ceļš būs labāks kā bija. Lai gan, ja runa ir par jāšanu, tad tur noteikti nav bijis vainīgs šis pasākums. :))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti