19.septembrī Ventbunkers Lielās balvas izcīņa

 
14.septembris 2004 9:27

Kā katru gadu, arī šoruden 19.septembrī motoru sporta līdzjutējus pulcē Ventspils, kur norisinās tradicionālais starptautiskais motokross “AS Ventbunkers Lielās Balvas izcīņa”.

Šogad viss būs jauns!
Pirmo reizi Latvijā un, iespējams, arī plašākā pasaulē, motokrosa sacensības notiks pamīšus ar autokrosu – kluba „Ventakross balvas tiks izcīnītas arī apvidus automašīnu (džipi, OSCAR...) starpā rallija – karuseļa sacensībās T1, T2 un Nacionālajā klasē. Viens iebrauciens motocikliem, nākamais apvidus automašīnām. 3 finālbraucieni moto un 3-auto. Arī trases izveidotas tā, lai nodrošinātu skatītājiem maksimālu redzamību.

Ļoti nozīmīgs jaunums ir sacensību jaunās auto-moto trases „Popes aplis” atklāšana. AS Ventbunkers Lielā Balva 2004 norisināsies jaunajā Popes trasē, kas no vecās, smilšainās un mežainās trases atšķiras ar ļoti, ļoti labu pārskatāmību un kompaktumu. Trase ir izveidota uz bijušās autokrosa trases bāzes ar jauniem lēcieniem un ar automašīnu trasi kombinētiem un paralēliem posmiem.

Šogad sacensības būs īpaši nozīmīgas arī pašiem dalībniekiem, jo bez Ventbunkers Lielās Balvas, braucēji cīnīsies par LR čempionu titulu komandu konkurencē! Latvijas atklātais komandu čempionāts norisināsies pēc Pasaules komandu čempionāta (Nāciju kausa) principiem, kur komandas 3 sportisti būs sadalīti katrs savā grupā, bet braucieni notiks kopīgi pa divām grupām. Individuāli sportisti cīnīsies par Ventbunkers Lielo Balvu 125cm3 un OPEN klasēs. Jāpiebilst, ka šogad sportisti cīnīsies par lielāko naudas balvu fondu Baltijā.

Skaistumlēkšana
Bez izmaiņām palikusi tradīcija sacensības noslēgt ar Skaistumlēkšanas šovu, kurā sportisti demonstrē savu prasmi apieties ar motociklu atrodoties gaisā. Šī neapšaubāmi ir viena no mīļākajām skatītāju atrakcijām un arī iespēja sportistiem izpausties.

Tāpat kā citus gadus, arī šogad sacensībās piedalīsies sportisti no citām zemēm, tā padarot sacensības interesantākas un daudzveidīgākas, kā arī radot vietējiem meistariem veselīgu konkurenci. Savu klātbūtni sacensības apsolījuši: 6-kārtējais Somijas čempions Kents Asplunds un spēcīgākās Igaunijas, Lietuvas un Krievijas komandas.

Organizatori:
AS Ventbunkers Lielas Balvas izcīņu motokrosā 2004 organizē Ventspils Motoklubs “Rodeo” sadarbībā ar BO SIA “Ventakross”, Latvijas Motosporta federāciju.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti