«Hyundai Coupe» modelis nedaudz atjaunojas 3

 
28.septembris 2004 9:29

Dienvidkorejas kompānijas Hyundai, kā jau plānots, Parīzē demonstrējusi savas "Hyundai Coupe" atjaunoto versiju, kas jau tuvākajā laikā parādīsies tirdzniecībā.

Kardinālas izmaiņas šim modelim nav notikušas - kompānija aprobežojusies tikai ar kosmētisko modernizāciju.



Galvenās izmaiņas notikušas virsbūves priekšējā daļā - te parādījies jauns bamperis ar lielu "gaisa savācēju" un integrētiem miglas lukturiem. Pārbūvēti ir arī priekšējie lukturi - tagad viss atrodas zem viena stikla. Arī aizmugurē ir nelielas vizuālas izmaiņas.

Jāatzīmē, ka tagad papildus aprīkojuma sarakstā parādījusies EPS sistēma, kā arī stilīgi 17" diski. Kā arī agrāk, Coupe ir nopērkama vai nu ar divlitru četrcilindu CVVT dzinēju, vai arī ar 2,7 litru V6 dzinēju, kura jauda ir izaugusi līdz 175 Zs.
 
Visi komentāri
 
141573. viesis 28.septembris 2004 22:06
0 0 Atbildēt

izskatās glīti...

141580. viesis 29.septembris 2004 8:09
0 0 Atbildēt

nedaudz atsit ford focus...

142018. viesis 1.oktobris 2004 0:12
0 0 Atbildēt

Jaasaka kaa ir Hyundai paliek Hyundai, BET shis modelis peec dizaina ljoti veiksmiigs un gliits izdevies. Pozitiivs fakts ir arii 5 gadu garantija.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti