KEMI pievienojas lielākajam rezerves daļu tīklam Eiropā 8

 
7.februāris 2005 0:00

Uzņēmums „KEMI“ parakstījis sadarbības līgumu ar Eiropas lielāko auto rezerves daļu izplatītāju tīklu „AUTODISTRIBUTION INTERNATIONAL“ (ADI).

Ir izveidots jauns uzņēmums „AD BALTIC“, kas nodarbosies ar auto rezerves daļu un palīgmateriālu tirdzniecību visās trīs Baltijas valstīs.



„Šīs ir svarīgas pārmaiņas auto rezerves daļu tirgū. Turpmāk mēs varēsim piedāvāt daudz vairāk jaunu produktu un nodrošināt plašāku rezerves daļu izvēli. Iekļaujoties Eiropas lielākajā rezerves daļu izplatītāju grupā, mēs pārņemsim starptautisko pieredzi un varēsim sniegt augstāka līmeņa palīdzību uzņēmējiem, kuri nodarbojas ar auto remontu. Mēs centīsimies panākt, lai „AD Baltic“ partneru klienti tiktu apkalpoti vēl operatīvāk nekā līdz šim. Daudz uzmanības veltīsim kvalitātei un drošībai, bet mūsu cenas kļūs vēl pievilcīgākas. Jaunais uzņēmums nenodarbosies ar mazumtirdzniecību un nekonkurēs ar autoservisiem un auto rezerves daļu veikaliem,“ – skaidro „KEMI Baltija“ direktors Normunds Siliņš.

Pēc N. Siliņa teiktā, šī sadarbība stiprinās vadošā uzņēmuma pozīcijas strauji augošajā Baltijas automašīnu rezerves daļu tirgū. Uzņēmums plaši izmantos ADI uzkrāto Eiropas pieredzi, apvienojot to ar izpratni par vietējā auto rezerves daļu un apkopes materiālu tirgus specifiku.

Jau 2005. gada pirmajos mēnešos „AD Baltic“ sāks organizēt auto rezerves daļu piegādi vairumpircējiem, pielietojot starptautiskos loģistikas risinājumus. „Tas nozīmē, ka turpmāk preci piegādāsim vēl operatīvāk. Turklāt varēsim piedāvāt uzņēmējiem vairāk jaunumu un papildus pakalpojumu autoremonta jomā,“ – atzīst N. Siliņš.

„Attīstot mūsu biznesu, izvēlējāmies tieši šo uzņēmumu, jo tiecamies nostiprināt līderpozīcijas Baltijas valstu auto rezerves daļu tirgū. Noslēgtā vienošanās sekmēs vēl ciešākas trīspusējās partnerattiecības starp ADI, ADI partneriem un ADI piegādātājiem,“ – apgalvo ADI prezidents Džozefs Bošs (Josep Bosch).

„AUTODISTRIBUTION INTERNATIONAL“ (ADI) ir vadošā uzņēmumu grupa Eiropas auto rezerves daļu vairumtirdzniecības tirgū. Tā dibināta 1970. gadā, un šobrīd darbojas jau 22 pasaules valstīs. ADI attīsta savu biznesu tirgū, kuru veido 642 miljoni patērētāju un 196 miljoni vieglo automašīnu. 2004. gadā grupas pārdošanas apjomi pārsniedza 5 miljardus eiro. ADI tīklā ietilpst ap 600 izplatītāju un ap 2000 vairumtirdzniecības nodaļu.
 
Visi komentāri
 
156815. viesis 6.februāris 2005 20:45
0 0 Atbildēt

Pāris reizes esmu biji kemi veikalaa. Cenas detllaam, vismaz taam kas mani ientereseeja bija vismaz reizes 2 daargaakas nekaa citur, bet kvalitaate protams laba. Ceru ka vismaz tagad ar pievienossanos lielajam tirgum buus cenas taadas passas kaa citur.

156828. viesis 7.februāris 2005 10:26
0 0 Atbildēt

jaacer ka uzlabosies arii servisa kvalitaate, varbuut apmaaciis tos aunus kas tur straadaa, a to jau apnicis katru reizi ar vinjiem kasiities (runaaju par Kemi Ulmanja gatvee 1)

156829. viesis 7.februāris 2005 10:39
0 0 Atbildēt

nekādas problēmas nekad nav bijušas ar Ulmaņa gatves servisu.

156838. viesis 7.februāris 2005 13:34
0 0 Atbildēt

Nezinu,bet man ar iipasi neveicas ar Kemi!pirmo reizi aizmirsa pievikt amortinus,mainiija gumijas!tagad jauns gurkis kas mainiija ieleeja pa daudz ellu,mazliet virs maksimaalaa!Laikam jau iipasi nevelk viniem straadaat!Domaaju mainiit zobeni pie viniem,bet labi,ka dabuuju citu variantu,kas tad buutu noticis!

156839. viesis 7.februāris 2005 13:59
0 0 Atbildēt

es remonteejos tikai tur (ulmanjgatvee), ir zinaams pie kuriem meistariem var braukt pie kuriem nee, rezerves daljas arii dabonu par labu cenu, taakaa nekaadu probleemu, vismaz pagaidaam, nav. Par Valdemaarielas servisu gan neko labu teikt nevaru.

156845. viesis 7.februāris 2005 14:32
0 0 Atbildēt

Man arii tas viss notikaas Valdemaarservisaa!

156846. viesis 7.februāris 2005 14:46
0 0 Atbildēt

Neticu, ka kvalitāte uzlabosies!

156995. viesis 9.februāris 2005 23:18
0 0 Atbildēt

kāda var būt kvalitāte,ja Valdemārielā kadru mainība ir nenormāla.Tur ir tādi''speci'',kas piķi paņem,bet nesaremontē,izdomā visādas pasakas par to,kāpēc autiņš neiet.pagaidām uzvārdus vēl nerxtīšu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti